K.Ch. Tania z białaczką w domku z Guciem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 15:56 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

MIKUŚ pisze:Wpierw trzeba powtórzyć testy na Felv :roll:

Basiu, zupełnie zapomniałam że w piątek u Eli rozmawiałyśmy o powtórzeniu testu na felv u Tańki bo jest w podejrzanie dobrej formie jak na tak chorego kotka - to co wchodzimy w to ? może by się dało obie dziewczynki przebadać tzn. razem z Tygrysią - lepiej się może upewnić za 100 wkę niż pakować w Tanię te leki za 1.000 zł bez uzyskania 100% pewności ?
A to byłby numer - jakby badanie było inne niż poprzednio , chyba warto zaryzykować - jak uważasz ?

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon lip 05, 2010 17:37 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

JEŚLI KTOŚ WIDZIAŁ LUB ZOBACZY PROSIMY O INFO !!!!

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon lip 05, 2010 21:38 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

hopsa TANIECZKA :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 07, 2010 7:06 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

gosiakot pisze:
MIKUŚ pisze:Wpierw trzeba powtórzyć testy na Felv :roll:

Basiu, zupełnie zapomniałam że w piątek u Eli rozmawiałyśmy o powtórzeniu testu na felv u Tańki bo jest w podejrzanie dobrej formie jak na tak chorego kotka - to co wchodzimy w to ? może by się dało obie dziewczynki przebadać tzn. razem z Tygrysią - lepiej się może upewnić za 100 wkę niż pakować w Tanię te leki za 1.000 zł bez uzyskania 100% pewności ?
A to byłby numer - jakby badanie było inne niż poprzednio , chyba warto zaryzykować - jak uważasz ?

Też jestem za :ok: ale czy nie uważacie, że może by tak zmienić przychodnię na ten jeden raz? :roll: Ktoś z pewnością w Sosnowcu wykonuje jeszcze takie badanie...
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro lip 07, 2010 8:07 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Nowa82 pisze: Też jestem za :ok: ale czy nie uważacie, że może by tak zmienić przychodnię na ten jeden raz? :roll: Ktoś z pewnością w Sosnowcu wykonuje jeszcze takie badanie...

A gdzie teraz miała robione?
Myślę, że sama inna przychodnia niewiele tu zmieni - co innego różne rodzaje testów

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lip 07, 2010 8:54 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Nowa82 pisze:Też jestem za :ok: ale czy nie uważacie, że może by tak zmienić przychodnię na ten jeden raz? :roll: Ktoś z pewnością w Sosnowcu wykonuje jeszcze takie badanie...

Zmienimy na pewno. Już nad tym pracuję :wink:
MIKUŚ

Post » Śro lip 07, 2010 11:11 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Mara S pisze:A gdzie teraz miała robione?
Myślę, że sama inna przychodnia niewiele tu zmieni - co innego różne rodzaje testów

No niby tak Mara...ale ten lekarz to jakiś naciągacz moim zdaniem jest :roll:
Być może, że powie, że "wynik jest niepewny i trzeba go powtórzyć" bo chce naciągnąć na kasę...a lepiej by było gdyby Tanieczka spotkała na swej drodze przychylniejszego weta :ok:
Obrazek

Nowa82

Post » Śro lip 07, 2010 11:42 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Nowa82 pisze:No niby tak Mara...ale ten lekarz to jakiś naciągacz moim zdaniem jest :roll:
Być może, że powie, że "wynik jest niepewny i trzeba go powtórzyć" bo chce naciągnąć na kasę...a lepiej by było gdyby Tanieczka spotkała na swej drodze przychylniejszego weta :ok:

Rozumiem a co to za jeden był i skąd?

Z drugiej strony jesli to test paskowy to wystarczy osobiście spojrzeć na wyniki i porównać z instrukcją - nie trzeba być lekarzem. Choć zasami zdarza sie coś takiego jak "cień paska" taki baaaaaaaaaaardzo słabo widoczny pasek wskazujący np. białaczkę. Ja tak miałam gdy robiłam mojej Pumce testy po śmierci mojej przypadkowej tymczasowiczki białaczkowej Miszki. 2 razy miała test i za każdym razem był ten tzw. cień paska. W tej syutacji weci mają problem i radzą powtórzyć testy

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lip 07, 2010 12:02 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

No to raz-dwa-trzy robimy test i Tanieczka będzie mogła pomaszerować do nowego domku, żeby mogła w spokoju i myziactwie przeżyć oby jak najdłuższe życie :ok:
No jak się domek już znajdzie :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 07, 2010 19:00 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Nowa82 pisze:
Mara S pisze:A gdzie teraz miała robione?

No niby tak Mara...ale ten lekarz to jakiś naciągacz moim zdaniem jest :roll:

Ty lepiej nie mów glośno takich brzydkich rzeczy o tej lecznicy.Ja kiedyś napisałam że jestem jedną antyfanką tej lecznicy i zrobił się dym że oczerniam tak szacowną lecznicę w Sosnowcu.Jedna z osób ktora tam pracuje podczytuje nasze watki i lubi wyolbrzymiać niektóre słowa

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 09, 2010 8:02 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Hopsia Tanieczko na 1 po domek.
Wczoraj w kociej chatce podziwiałam jak Tanieczka wypiękniała.
Jest taka wesoła i rozkoszna :1luvu:
:kotek: kto cię pokocha :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 09, 2010 21:09 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Tania szuka domku :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lip 10, 2010 10:15 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Testy powtórzymy ok. 20 lipca. Wtedy Nasz wet będzie miał testy.
Teraz sezon urlopowy :roll:
MIKUŚ

Post » Sob lip 10, 2010 20:05 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

Biedna, kochana pingwinka :( Trzymamy kciuki za testy, oby domek się znalazł :(
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lip 15, 2010 18:03 Re: Kocia Chatka białaczkowa Tania szuka domku ....

hopsa po domek dla Taniusi, i czekamy na te testy....
Obrazek

Nowa82

[poprzednia][następna]