Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Beata pisze:Chiara pisze:A Wy tak serio o tym podatku ? Bo gdyby kilka osób rzeczywiście zadeklarowało wpłacanie co miesiąc jakiejś umownej kwoty tak jak w przypadku adopcji wirtualnej to co miesiąc byłaby pula pieniędzy do wykorzystania tylko na sterylizację. Czyli ileś kotów - choćby niedużo - miałoby zapewniony zabieg.
Ja się obłożę tak jak BeataI może jeszcze paru pasjonatów
Chiara, no ja czekalam az fundacja bedzie miec kontodla mnie to kontynuacja CIACH!a
![]()
od lipca bede wplacac co miesiac przynajmniej 50 zl, moze dojda jakies bazarki?
To ja tez przynajmniej 50 zl
Kto jeszcze sie opodatkuje ?
luelka pisze:Dzisiaj o godzinie 10:00 Starchurka złapała na tym samym podwórku do sterylizacji czarną kotkę w wysokiej ciąży. Koteczka jest już wysterylizowana i odpchlona, czeka tylko na odbiór u weterynarza.
XAgaX pisze:Melduję, że w portalu Grono.net rozkazem nr 01/06/2010 zamieściłam minionej nocy odezwę do ludu mającą na celu zachęcenie do powszechnego wsparcia finansowego Operacji i zaciągania się do oddziałów bojowych
don_kiciuch pisze::(:( przypomniala mi sie jej spuszczona głowka, jak wychodzila z narkozy:(
moze juz wtedy bylo zle:(
biedna myszeczka![]()
dziewczyny jak tylko skoncze sesje (nastepny tydzien) to bede z Wami biegac po ulicach, z granatem i kitekatem
don_kiciuch pisze:czemu bron zawieszona?
ryśka pisze:[...]będziemy zachowywać się tak, jakby Dzidzia miała kontakt z panleukopenią. Dlatego osoby, które miały kontakt z nią, aż do wyjaśnienia się sytuacji, muszą zachować wszelkie środki ostrożności. [...]
Wojenne działania oczywiście będą trwały nadal, choć chwilowo Luelka, stachurka i Ziółko muszą posiedzieć w okopach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Nul i 680 gości