Saphira po piątkowej sterylce, mogłoby być lepiej :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 13, 2003 19:51

Padme pisze:O, tak! Cała historia Japonii została wydana jako manga chyba w większości światowych języków, modna jest historia wielkich koncernów zapisana w tym stylu... jak znajdę ten artykuł, to wrzucę...

WoW! Wrzuć koniecznie :D Dziś w tv (na 1 około 1.00) leci "Sobowtór" Kurosawy, będę patrzec jak mnie mama-betix nie przegoni :lol:
A kotki czuja sie dobrze jakby kto pytał-betix :wink:
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Sob gru 13, 2003 19:59

O, pracuję do późna, więc nagram. A koty pomiziaj. A Estraven jak wróci odetnie wątek mangowy i przerzuci na KŁ. Chyba, że Mac będzie wcześniej :lol: :lol: :lol:

A koty pomiziaj, pomiziaj porządnie, niech mruczą, a nie się obijają... :lol:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Sob gru 13, 2003 20:06

Padme pisze:O, pracuję do późna, więc nagram. A koty pomiziaj. A Estraven jak wróci odetnie wątek mangowy i przerzuci na KŁ. Chyba, że Mac będzie wcześniej :lol: :lol: :lol: :

Sama myślałam zeby sie tam przenieść więc sie nie pogniewam. Tak wogóle to watek mangowo-kotkowy więc może zostac :lol:

A koty pomiziaj, pomiziaj porządnie, niech mruczą, a nie się obijają... :lol
Mruczą, mruczą, a jakże, w przerwie między rozrabianiem. Dzięki za miziaki, juz się robi. :D
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Sob gru 13, 2003 20:54

Ryu - Kawaii nie czytam, od kiedy w numerze 9 spierniczyli totalnie recenzje mojej miłosci - Bubblegum Crisis, poprawilam błędy i im odeslałam:) To tak na marginesie.
Tak, to jest anime dla dorosłych, ale nie jest to marna hentajka tylko coś, co trzeba zrozumiec, nad czym trzeba się skupić, bardzo głęboki film. Natomiast nie cierrrrrrrrpie żadnych Chobitów, Belldandy, blah... M i A interesowalam sie gdy byłam młodsza, teraz została mi miłosc do wspaniałych, cyberpunkowych produkcji......
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Sob gru 13, 2003 21:02

Satoru teraz Kawaii to lipa, zrobili z tego pisemko dla maluszków, Stare Kawaii to Mangazyn :wink: Błędy owszem ale jak je poprawiac to obleci, zbytniego wyboru w tego typu czasopismach nie ma niestety.
Lubisz Battle Angel Alita, to tez cyberpunk właśnie sobie kupiłam pierwszy tom. :D
Kotki ok Simon napastuje Saphirę 8)
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Sob gru 13, 2003 21:12

Ryu - czytałam dwa tomy jakieś 5 lat temu, po angielsku:))) Trochę... hmm...... niesmaczne ilustracje ale bardzo mi się podobała sama idea, ten chłopak, ktory zrobił by wszystko, by dotrzeć do miasta - utopii...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Sob gru 13, 2003 21:17

A propos kotów - Ty uważaj, ja nie wiem, czy plemniki i tentego po kastracji jeszcze przez jakiś czas nie krążą...

A propos mangi - trudno oceniać "smaczność" ilustracji, Japończycy mają tak odmienną kulturę, jeśli chodzi o seks, brutalność czy inne - dla nas kontrowersyjne - sprawy, że chwilami wpadałam w osłupienie.
...

Padme

Post » Sob gru 13, 2003 21:22

Padme pisze:A propos kotów - Ty uważaj, ja nie wiem, czy plemniki i tentego po kastracji jeszcze przez jakiś czas nie krążą...

Uważamy, uważamy, żadnych swintusznych zabaw. Saphira znowu jest odizolowana w pokoiku z jednym ludziem do zabawy, usnęła.
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Sob gru 13, 2003 21:24

Kawaii kupowalam raczej regularnie, ale gdy je ostatnio zobaczylam, to zbieralam szczeke z podlogi. Wyglada jak "Chwila na goraco" :roll: Przejrzalam je w 5 minut.

W Cyberpunk sie nie zaglebialam, ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby rozszerzyc swoja wiedze. ;)
Najdluzej w pamieci zostaja mi glebokie, smutne historie, ktore daja do myslenia. Np Silent möbius czy Patlabor 3 the movie. Albo Wolfs rain, o ludziach-wilkach ktorzy poszukuja mitycznej krainy.
Swietny klimat i kolorystyke ma Vampire hunter D Bloodlust :)

Ech, mamy tego tyle, ze zycia by mi nie starczylo na ogladanie :lol:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Sob gru 13, 2003 21:25

Padme - na PM napisalam o co mi chodzi:)
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Sob gru 13, 2003 21:38

Wiem, dostałam... Mnie te włoski dęba stawały, jak czytałam o mandze. Niekoniecznie samą mangę...
...

Padme

Post » Sob gru 13, 2003 22:04

moni_citroni pisze:Kawaii kupowalam raczej regularnie, ale gdy je ostatnio zobaczylam, to zbieralam szczeke z podlogi. Wyglada jak "Chwila na goraco" :roll: Przejrzalam je w 5 minut.:
Bo to inne wygawnictwo teraz czytaj Mangazyn, przynajmniej tu w Polsce

W Cyberpunk sie nie zaglebialam, ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby rozszerzyc swoja wiedze. ;)
Najdluzej w pamieci zostaja mi glebokie, smutne historie, ktore daja do myslenia. Np Silent möbius czy Patlabor 3 the movie. Albo Wolfs rain, o ludziach-wilkach ktorzy poszukuja mitycznej krainy.
Swietny klimat i kolorystyke ma Vampire hunter D Bloodlust :)

Ech, mamy tego tyle, ze zycia by mi nie starczylo na ogladanie :lol
Same hity!!! Niestety nie czytałam. :(
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Nie gru 14, 2003 9:06

To sa anime :)
Wlasnie grzebie na stronie Mangazynu... Nie wiedzialam, ze teraz beda 2 pisma o anime na polskim rynku ??
Chyba zamowie prenumerate ;)
Mangazyn wychodzi co miesiac czy co 2 ? Bo nie moge sie zorientowac ;)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Nie gru 14, 2003 9:59

Wychodzi co 2 miesiące.Zajrzyj na forum Mangazyn'u, fajne.
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon gru 15, 2003 20:59

Simon czuje sie dobrze. Wetka mówiła, ze po kstracji od razu jest na 100% bezpłodny, zadne nasiona w nim nie krążą, a ze głupoty mu w głowie to przez testosteron który jeszcze krązy we krwi, ale z tego dzieci nie ma :wink: Saphira chyba sie uspokoiła, tylko zobaczymy na jak długo :? Wetka mówiła żeby poczekać miesiąc do sterylki, oby sie udało :)
Puchi czuje sie dobrze ale wygląda srednio, oczka czasami zachodzą gestymi łzami, nosek w srodku zapchany, no lae ciagle bierze Synulox który pewnie zrobi swoje.
Miya za to ma rozwolnienie, moze cos zjadła, nie wiem ona wszędzie wlezie :roll: dałam jej smecte, pół saszetki na ćwierc szklanki wody, tylko część sie rozlała/ A ten Firukso cos tam na biegunki to ponoc bardzo szkodliwy i niszczy totalnie wątrobe i wetka tego juz dawni nie stosuje
Obrazek

RyuChanek i Betix

[poprzednia][następna]