Mała Dzikuska pisze:Mój dom ostatnio przeradza się w kocią twierdzę. Drapaki, parapetowe leżanki, walające się pod nogami kocie zabawki ... wszystko "pod koteczki" robione
Dzikuska, ten program byl o Tobie???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:Mój dom ostatnio przeradza się w kocią twierdzę. Drapaki, parapetowe leżanki, walające się pod nogami kocie zabawki ... wszystko "pod koteczki" robione
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Dzień dobry!
Witamy kolejną kuracjuszkę
Ja nie wiem, czy na leczenie już nie jest za późno. Najwyżej spowolnienie postępowania choroby lub zapobieżenie jej dalszemu rozwojowi. Mój dom ostatnio przeradza się w kocią twierdzę. Drapaki, parapetowe leżanki, walające się pod nogami kocie zabawki ... wszystko "pod koteczki" robione
Dobrześ Pani trafiła, my tu nie leczymy, bo lekarstw na to brak![]()
Tylko dbamy, żeby się nie pogarszało
OKI pisze:Dobrześ Pani trafiła, my tu nie leczymy, bo lekarstw na to brak![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Dobrześ Pani trafiła, my tu nie leczymy, bo lekarstw na to brak![]()
sluszne podejscie, po co sie truć![]()
koteczka przytulic, jak pomruczy do uszka, to wszelkie choroby przejdą![]()
kotka doroty pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Dobrześ Pani trafiła, my tu nie leczymy, bo lekarstw na to brak![]()
sluszne podejscie, po co sie truć![]()
koteczka przytulic, jak pomruczy do uszka, to wszelkie choroby przejdą![]()
Ale kitZaraz się zacznie namawianie na trzeciego koteczka,póżniej na czwartego itd,itp
![]()
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Mój dom ostatnio przeradza się w kocią twierdzę. Drapaki, parapetowe leżanki, walające się pod nogami kocie zabawki ... wszystko "pod koteczki" robione
Dzikuska, ten program byl o Tobie???![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Mój dom ostatnio przeradza się w kocią twierdzę. Drapaki, parapetowe leżanki, walające się pod nogami kocie zabawki ... wszystko "pod koteczki" robione
Dzikuska, ten program byl o Tobie???![]()
![]()
Tilli, ja będę w drugim odcinku
kotka doroty pisze:Nie słuchaj ichOne robią wszystko żeby się pogorszyło
wcale nie dbają
![]()
Przykładem jestem ja
OKI pisze:
Jej dałaś chrupka, a ja?![]()
Mała Dzikuska pisze:kotka doroty pisze:Nie słuchaj ichOne robią wszystko żeby się pogorszyło
wcale nie dbają
![]()
Przykładem jestem ja
Tak, ja już też na własnej skórze odczułam, że to jest ANTYTERAPIA![]()
Mała Dzikuska pisze:kotka doroty pisze:Nie słuchaj ichOne robią wszystko żeby się pogorszyło
wcale nie dbają
![]()
Przykładem jestem ja
Tak, ja już też na własnej skórze odczułam, że to jest ANTYTERAPIA![]()
kotka doroty pisze:Ale kitZaraz się zacznie namawianie na trzeciego koteczka,póżniej na czwartego itd,itp
![]()
Mała Dzikuska pisze:Tilli, ja będę w drugim odcinku
OKI pisze:I tu się mylisz, tylko na drugiego... trzeci i kolejne jakoś same się zjawiają, a Tobie już wszystko jedno
tillibulek pisze:OKI pisze:
Jej dałaś chrupka, a ja?![]()
az policzki sie zapadly z tego czekania
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Rudolfa i 54 gości