Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 15:10 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Keirzontko pisze:W takim razie się deklarujemy jako DT (ale jakby się polubił z naszym Józkiem to kto wie...), jeszcze czekam na pw od Satyra, miał mi opisać jak Klocek vel Rudolf reaguje na inne koty, ale z tego co wiem to żadnych ekscesów nie było :)
Jeśli chodzi o transport to z Warszawy bez problemu dojadę pociągiem, z tego co widzę dojazd z dworca do schroniska jest prosty :)

o boziu, naprawdę? chcecie Klocka? no się chyba popłaczę :dance:

On ma zasadniczo w nosie koty, znaczy w ogóle bez żadnego zainteresowania czy coś... pewno był zdziwiony z początku, może nie wiedział nawet wcześniej, że inne koty istnieją na świecie, ale absolutnie tego nie widać, po prostu jest w tym boksie i już. Nie zaczepia innych, nie prowokuje, nie gania. Siedzi pod polowym łóżkiem i myśli. Jak się wchodzi do boksu to wyłazi, kręci ósemki, przytula się do nóg. Satyr pewnie napisze więcej, jak dotrą do domu.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob maja 15, 2010 15:26 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Rudolf jest cudowny, wspaniały, przyjacielski, szalenie pro ludzki. Po prostu kochane kocisko. Ideał.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob maja 15, 2010 15:44 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Rudolf jest cudowny. Kocio jest idealny. Jak napisała gerg-inia ma w szacunku i poważaniu inne koty, zero agresji. Do człowieka lgnie, przytula się, barankuje, wystawia brzuch do głaskania. Jest strasznym gadułą, tylko zwrócić na niego uwagę już gada. Nie będzie problemów z dokoceniem, ale w DT to ja jakoś nie wierzę :wink:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Sob maja 15, 2010 15:47 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Satyr, maluj pw do potencjalnego domu, bo ja już dostałam pw od Keirzontko, odpisałam, ale się tak przejęłam, że aż zapomniałam się podpisać :oops:

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 15:55 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Cały czas maluję :mrgreen: Sam bym chętnie uprowadził chłopaka, ale nie mamy miejsca.
Obrazek

Satyr77

Post » Sob maja 15, 2010 16:30 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Satyr77 pisze:Jest strasznym gadułą, tylko zwrócić na niego uwagę już gada.

O nie :lol: tylko nie to :lol: Józek to straszna gaduła, a tu jeszcze drugi taki się szykuje! Teraz to dopiero będzie się kocio-ludzkie dyskusje prowadzić, na dwa głosy :wink:
Mam pociąg o barbarzyńskiej porze jutro rano, powinnam być jeszcze przed otwarciem schroniska na miejscu. Póki co siedzę i rysuję sobie mapki z netu, żeby się nie zgubić :)

A tak oftopicznie, jak patrzę na zdjęcia powyżej to widzę że w tym Waszym schronisku kotki mają nieźle jak na schronisko... czysto i w ogóle, poza tym strona schroniska przyjazna, zachęcająca, ech żeby wszędzie tak było...
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob maja 15, 2010 17:01 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Keirzontko pisze:A tak oftopicznie, jak patrzę na zdjęcia powyżej to widzę że w tym Waszym schronisku kotki mają nieźle jak na schronisko... czysto i w ogóle...

a to już tylko zasługa Pani Asi i Pani Marioli :love: które opiekują się kociarnią. Pracują jak mrówki, ale zawsze koty mają czysto, posprzątane kuwety, czyste kocyki, dywaniki, starają się dać im choć namiastkę domu. Złote kobiety :love:

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 17:03 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Keirzontko pisze:Mam pociąg o barbarzyńskiej porze jutro rano, powinnam być jeszcze przed otwarciem schroniska na miejscu. Póki co siedzę i rysuję sobie mapki z netu, żeby się nie zgubić :)

Spod Dworca Fabrycznego masz autobus nr 53, który Cię zawozi prawie pod samo schronisko. Niestety strona mpk mi się teraz nie otwiera i nie mogę sprawdzić dokładnie godzin :evil:. W niedzielę niestety jeździ co 20-30 min., ale pustawy, wygodny, niskopodłogowy.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob maja 15, 2010 17:04 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Keirzontko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob maja 15, 2010 17:07 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Ja pod względem komunikacji nie mogę nic doradzić, nie używam tej od 6 lat.
Naprawdę się cieszężę chłopak trafi jutro do ciebie :1luvu: :1luvu:
Inga ty jesteś może jutro w schronie, żeby pomóc Dorocie załatwić wszystko z kochanym rudzielcem.
Obrazek

Satyr77

Post » Sob maja 15, 2010 17:19 Re: Rudolf - łagodny starszy rudzielec szuka domu. Schr. Łodź

Satyr77 pisze:Inga ty jesteś może jutro w schronie, żeby pomóc Dorocie załatwić wszystko z kochanym rudzielcem.

Baluję dziś, ale może będę ;) nawet jakbym nie dotarła - chcę chłopaków trochę wypuścić w końcu na dwór - to będzie na pewno CC. Damy radę :ok:

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 17:21 Re: Rudolf - Kochany rudzielec jutro jedzie do DT u Keirzontko:)

o mamuniu, ale super :1luvu: Keirzeniontko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kurcze podwiozlabym Cię do schronu, ale bojam się trochę o moje nieszczepione maluszki :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob maja 15, 2010 18:03 Re: Rudolf - Kochany rudzielec jutro jedzie do DT u Keirzontko:)

Dziękuję, ale naprawdę dojazd jest bezproblemowy, z dworca pod samo schronisko :) więc dam sobie radę na pewno. Sprawdziłam sobie godziny na jakdojade.pl, tam jest wszystko jak krowie na rowie wytłumaczone, mapkę sobie narysowałam... Nieszczepione maluszki najważniejsze :ok:
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob maja 15, 2010 18:07 Re: Rudolf - Kochany rudzielec jutro jedzie do DT u Keirzontko:)

czy mogę już tańcować?...?

:dance: :dance2:

Klocuś, szczęście Ty moje... nowe życie przed Tobą :D

Georg-inia

Post » Sob maja 15, 2010 18:53 Re: Rudolf - Kochany rudzielec jutro jedzie do DT u Keirzontko:)

A może jednak ktoś byłby w stanie służyć transportem samochodowym? Dziewczyna jedie kawał drogi i nie można jej tak zostawić na pastwę mpk.
Pliiis.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]