Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 10:05 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Nie - raczej po prostu urodzona ofiara :P Miałam na studiach taką koleżankę - jak opowiadała, co jej się przydażyło to wyłyśmy ze śmiechu (do momentu jak zaczynałyśmy widzieć na oczy i jej zraniony wzrok budził nasze sumienia) :oops:
Hidi, ajk się ma dziś Marcel?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 17, 2010 11:02 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Marcel z pewnoscia nie jest Aniolkiem :twisted: Przez ostatnie dwie noce dawal mi popalic do 4 rano. i czego on nie robil 8O Biegal od sypialni do pokoju, zaczepial Stanislawa, gadal i gadal, przewracal krzesla i co stanelo mu na drodze, walczyl z pluszowym pieskiem, wlaczyl z kocykiem, moja noga, polowal na muchy, rzezbil na tapecie w przedpokoju. Skad on ma tyle energii to nie wiem. W Stasiu niestety nie ma towarzysza harcow, dlatego radzi sobie jak moze :twisted: I jest coraz bardziej bezczelny. Odgania Stasia od misek z jedzeniem, jak jest glodny, z sypialni... ehhh.. co ja mam z tym kotem :mrgreen:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon maja 17, 2010 11:15 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Oj Marta to może Marcel jakiś koci symulant 8O skoro tak rozrabia to może one nie taki chory na jakiego wygląda :wink: a co bedzie jak całkowicie dojdzie do siebie :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 17, 2010 11:25 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Będę podnosić :ryk: Oj chyba Abi też by się przydał wątek na miau :roll:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pon maja 17, 2010 12:04 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Nowa82 pisze:Będę podnosić :ryk: Oj chyba Abi też by się przydał wątek na miau :roll:

Mogę jej założyć wątek. Karolina co Ty na to ?

A jeśli chodzi o wybryki Marcela to skąd Ja to znam. Sofia z zaburzeniami neurologicznymi i niezbornością ruchową daje czadu za 5 kotów :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon maja 17, 2010 14:02 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Abi i ja byłybyśmy wdzięczne bardzo :1luvu:

A Sofia mogłaby oddać troszkę tej swojej żywiołowości dla Abi :D (choć ja tam nie narzekam :wink: ) Póki co Abi się patrzy i patrzy i patrzy.... :lol: szczególnie na Kićkę i chyba ją psychicznie wykańcza :ryk:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro maja 19, 2010 10:12 Re: Wątek dla Marcela- SZUKAMY KOCIEGO NEUROLOGA

Dzieki dziewczyny za podnoszenie! Na razie nie trzeba.. diagnozowanie Marcela wstrzytmane.. na razie obserwujemy czy przez miesiac beda jakies zmainy na gorsze. Tak poza tym to jest niezdarny ale rzeczywiscie daje do wiwatu :twisted:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

[poprzednia]