Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
atla pisze:no to coś wam powiem! pan mąż tfffardziel wczoraj bawił się z Kleofasem!!! siem TŻ wylegiwał, a ja przyniosłam młodego na łóżko i dawaj z nim się piórkami bawić. później przeszliśmy na zapasy, a następnie junior zaczął wuja zaczepiać. wyniuchał mu stopy, powspinał się po nich, poogryzał palce i różne takie. pan mąż nawet zaczął palcami u stóp ruszać, żeby się młody nie znudził i sobie nie poszedł...
![]()
no a dziś zostawiłam młodego w domu, bo TŻ szedł do pracy po południu i był zmuszony podać dziecku żarełko... i podał![]()
a młody jest bosssssski. wcale bym go nie oddawała, ale poczucie rozsądku całe szczęście górą
magdaradek pisze:atla pisze:no to coś wam powiem! pan mąż tfffardziel wczoraj bawił się z Kleofasem!!! siem TŻ wylegiwał, a ja przyniosłam młodego na łóżko i dawaj z nim się piórkami bawić. później przeszliśmy na zapasy, a następnie junior zaczął wuja zaczepiać. wyniuchał mu stopy, powspinał się po nich, poogryzał palce i różne takie. pan mąż nawet zaczął palcami u stóp ruszać, żeby się młody nie znudził i sobie nie poszedł...
![]()
no a dziś zostawiłam młodego w domu, bo TŻ szedł do pracy po południu i był zmuszony podać dziecku żarełko... i podał![]()
a młody jest bosssssski. wcale bym go nie oddawała, ale poczucie rozsądku całe szczęście górą
przy takich maluszkach to najtwardsze TŻty miękną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 568 gości