Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 20:35 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Kremowy kot długowlosy:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tereso, przy okazji przesyłam Leona do wstawienia na Waszą strone. 10 mies. wykastrowany, zaszczepiony, miły i delikatny, nietoleruje innych kotów. kontakt: (32) 3533135, 660124623.

Obrazek

Dałam tez tel do Ciebie panu, którty szuka kota do towarzystwa dla swojego nudzącego się kotka. Leon nie nadaje sie, wiec napisałam o tej nowej burasce.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Czw maja 06, 2010 20:37 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Nowa82 pisze:
terenia1 pisze:To zapraszamy do Kociej Chatki :D

Super! to da radę jutro wpaść do kociej chatki? chciałam się chociaż przywitać :P

Basiu, mam nadzieje że dotarła do Ciebie wiadomość ode mnie którą wysłałam Ci dzisiaj rano... i chciałabym wiedzieć co z jutrzejszym transportem w końcu?

No nie ma problemu ja akurat mam dyżur wieczorny będę w Kociej Chatce gdzieś w granicach godziny 19 jeśli Ci odpowiada to daj znać podam na pw moje namiary :D a gdzie mieszkasz może ewentualniemogłabym Cię zgarnąć po drodze :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 06, 2010 20:54 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Zgroza gdy sie widzi takie piękności w schronie :(

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 06, 2010 21:08 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

bubor pisze:Zgroza gdy sie widzi takie piękności w schronie :(

No dokładnie Pawełku :( zaraz zakładam wątek dla tej piękności :) mam dobre wieści od Holendrów od których odbieralismy z Gaju dary dla naszej Kociej Chatki, jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że przy nastepnym transporcie przyjadą osobiscie do nas z darami dla naszych kociastych :D zresztą ich osobiscie poznałam byłam u nich w domu mieszkają pod Rotterdamem bardzo sympatyczni ludzie mają psy i koty wszystkie z poważnymi schorzeniami i z róznych krajów Europy. Wysłałam im zdjęcia z kociarni jak kociaki wcinają darowane przez nich jedzonko i byli zachwyceni, bardzo sie cieszą ze ich pomoc trafiła do nas i zapewne zagoszczą u nas :D bardzo się cieszę.

terenia1

Post » Czw maja 06, 2010 21:09 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Wspaniałe wieści Tereniu :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 06, 2010 21:35 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Chyba mam dom dla tej "piękności". Moi znajomi chorują na takiego kota i im obiecałam ze wyciągniemy ze schronu. Jutro dam znać co i jak apropo tego kremowego kota
MIKUŚ

Post » Czw maja 06, 2010 21:45 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Nowa82 pisze:Basiu, mam nadzieje że dotarła do Ciebie wiadomość ode mnie którą wysłałam Ci dzisiaj rano... i chciałabym wiedzieć co z jutrzejszym transportem w końcu?

Tak dotarła, ale dopiero teraz dotarłam do domu :mrgreen:
Chciałabym prosić o transoprt juz posterylkowy, czyli na sterylki zawiezie Nas Kropeczka, a z powrotem przywiozłabyś Nas, jeśli dało by radę :lol:
Z reguły powroty są ok godz 19 - 20.
Jeśli się deklarujesz to będziemy wdzięczni, a nie odpisywałąm, poniewaz nie wiedziałam czy złapę jakieś koty. Ale mam juz jedną dziczkę i jutro złapię jeszcze 2 i koci "towar" gotowy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw maja 06, 2010 22:01 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Jaga dzięki za zdjęcia i za podanie naszych namiarów :D
Basia jak coś dja znać co z biszkoptowym kociakiem jak coś będę mogła po pracy jechać go wyciągnąć.

terenia1

Post » Czw maja 06, 2010 22:03 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

zalozylam watek da Marcela

viewtopic.php?f=1&t=110961

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw maja 06, 2010 22:21 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

hidi pisze:zalozylam watek da Marcela

viewtopic.php?f=1&t=110961

Świetnie :lol:
MIKUŚ

Post » Czw maja 06, 2010 22:25 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

TAK. Mam dom na 100%. Dom pewny i stabilny.
Z samego rana jadę po nią i po południu jedzie na sterylkę :!:

Właśnie ustaliłam szczegóły. Pojedzie do domu gdzie jest Jako /vel. Lajon/. Ew. będzie mieszkać u dziewczyny Marcina (czyli syna). Ludzie za któych ręczę głową.
MIKUŚ

Post » Czw maja 06, 2010 23:01 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

MIKUŚ pisze:TAK. Mam dom na 100%. Dom pewny i stabilny.
Z samego rana jadę po nią i po południu jedzie na sterylkę :!:

Właśnie ustaliłam szczegóły. Pojedzie do domu gdzie jest Jako /vel. Lajon/. Ew. będzie mieszkać u dziewczyny Marcina (czyli syna). Ludzie za któych ręczę głową.

To super szkoda kotka na te warunki, innych tez szkoda :( ale cóż piekni mają lepiej :(

terenia1

Post » Pt maja 07, 2010 0:13 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

terenia1 pisze:To super szkoda kotka na te warunki, innych tez szkoda :( ale cóż piekni mają lepiej :(

No ponoć tak jest :lol: A kot - no cóz Ci znajomi są koneserami. Tyle ze nie kupują tylko przygarniają te "rasowe" ze schroniska. A dokładnie wczoraj rozmawialiśmy zeby jeszcze się wstrzymali, bo właśnie szukaliśmy kremowego puchacza. :lol:
I nikt mi nie powie ze to przypadek :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt maja 07, 2010 6:40 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

Baśka dziesięc razy w język się ugryzałam jak przeczytałam o tych twoich znajomych kocich "koneserach".Nie będę bluzgać od rana na wątku bo to chyba nie ma sensu .Niestety tacy ludzie są i będą :| .Szkoda tylko że nie ma coraz więcej kocich "koneserów" kotów chorych i kalekich.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt maja 07, 2010 6:58 Re: S-ec K.Chatka- 9 część zapraszamy...

dzień dobry :)
już piątek :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]