Jola odłączona od neta zapewne. Podtopienia sa, stan alarmowy ogłoszony, znaczy wczoraj tak było, przymierzali się do ewakuacji...dzisiaj niewiem co się dzieje. Chyba jedyne co możemy zrobić to Najważniejsze, że dzięki Wam koty mają co jeśc Jak zaleje miesca przebywania kotów to ja niewiem jak Jola ..... Dorta
[/img]
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.
czytałam wątek o ewakuacji schroniska w Krakowie, aż się popłakałam w robocie... ludzie tak się organizują i pomagają.. Mam nadzieję, że Joli i jej kotom nic nie grozi..
Mam nadzieję, że Jolę nie zalało i kociarstwo zdrojowe też bezpieczne
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Jola ma nawrót choroby, śpi prawie cały czas Na metry od Joli można liczyc teren ewakuowany, Jola tez ma być przygotowana do ewakuacji, a że moze zabrac ze soba 20 kg bagazu , to stwierdziła że bagaz tylko futrzany waży więcej, wiec jakby co pójdzie na strych z kotami. Ona tam wszędzie ma wodę - rzeka, zapora, jezioro, ale póki zapora trzyma będzie dobrze Jola pozdrawia wszystkich i dziękuje za pamięć i troskę Koty zdrojowe też jeszcze bezpieczne Dorta
[/img]
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.
Kolega z Pszczyny, a to chyba gdzieś blisko Joli, mówił, że jednak u nich tam już chyba ta największa woda przeszła i ciutkę opadła. Miejmy nadzieję, że nie zacznie znowu lać
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła