Ruda kotka bez oczka w typie Norwega- ma wspanialy DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 04, 2010 16:08 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowo :) zapraszamy częściej.

Poczytam już w domu jak się wkleja banerki i wkleję sobie banerek rudej ślicznotki. Piękna jest! Taka puchata,a takie lubię najbardziej. :ok: nieustające :!: :!: :!:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto maja 04, 2010 19:23 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto maja 04, 2010 20:16 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

przepiekna koteczka :1luvu:
jest duża szansa ze po sterylizacji i przekonaniu sie ze jedzonko jest zawsze dostępne i w wystarczającej ilosci kicia się wyciszy i dogada się z drugim kotem
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw maja 06, 2010 15:53 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

dalia pisze:przepiekna koteczka :1luvu:
jest duża szansa ze po sterylizacji i przekonaniu sie ze jedzonko jest zawsze dostępne i w wystarczającej ilosci kicia się wyciszy i dogada się z drugim kotem

Dlatego mam nadzieje na takie DT który pokaże jej , że jest inne życie lub DS który od początku bedzie starał sie jej to pokazać ;)
Póki co tylko Pieczarka zreflektowała się na ten doświadczony DT który da jej nowy lepszy start :)
Jeżeli nie znajdzie sie nikt, mała na lato pojedzie na południe Polski :mrgreen:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw maja 06, 2010 16:04 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Boska jest :1luvu: Jakbym nie miała Mściśka, to bym plackiem leżała i prosiła o kotę :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 06, 2010 16:09 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

AniHili pisze:Boska jest :1luvu: Jakbym nie miała Mściśka, to bym plackiem leżała i prosiła o kotę :)

:twisted:

Angel_

Post » Czw maja 06, 2010 16:25 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:
AniHili pisze:Boska jest :1luvu: Jakbym nie miała Mściśka, to bym plackiem leżała i prosiła o kotę :)

:twisted:

:lol: Biorąc pod uwagę, że w naszym mieszkaniu żadne drzwi nie zamykają się zbyt dobrze (poza wejściowymi), a Mścisiek to duży kocur, który serdecznie nie znosi innych kociastych (widziałam akcję Mścisiek vs.mała, ale zajadła kotka rodziców) nie miałabym sumienia męczyć wzajemną obecnością zwierzaków. Kicia jest tak piękna, że powinna do niej stać kolejka :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 06, 2010 16:53 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

No powinna... ;)
Ale nie wszyscy lubią wyzwania :( ;)

Angel_

Post » Czw maja 06, 2010 18:40 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Piękna kotecka :kotek:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw maja 06, 2010 21:12 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Tak się zastanawiam czy poszukać transportu do Krakowa. Tak jak pisałam wcześniej planujemy wyjazd nad morze ale jak będzie dużo zleceń ogrodniczych to wyjaz może się przesunąć.

Rozważmy czy jest szansa na transport. Ja ze swojej strony poszukam znajomych którzy mają czasami delegacje nad morze.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw maja 06, 2010 21:15 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka chyba warto poszukać :wink:
Obrazek

dalia

Post » Czw maja 06, 2010 21:21 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

dalia pisze:Pieczarka chyba warto poszukać :wink:

Nie sądzę żeby były jakieś problemy ze znalezieniem domu. Żeby była agresywna w stosunku do ludzi to byłoby większe wyzwanie ale dom bez kotów na pewno się znajdzie. Może też tak byc że po sterylce zrobi się spokojniesza. Nie będzie walczyć o wszystko to sobie odpuści.

Pieczarka

Post » Czw maja 06, 2010 21:23 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:

Nie sądzę żeby były jakieś problemy ze znalezieniem domu. Żeby była agresywna w stosunku do ludzi to byłoby większe wyzwanie ale dom bez kotów na pewno się znajdzie. Może też tak byc że po sterylce zrobi się spokojniesza. Nie będzie walczyć o wszystko to sobie odpuści.

pisalam o transporcie :wink:
szkoda każdego dnia
Obrazek

dalia

Post » Czw maja 06, 2010 21:28 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

dalia pisze:
Pieczarka pisze:

pisalam o transporcie :wink:
szkoda każdego dnia

Wiem. Szukajmy transportu.

Ja tak się zastanawiam dlaczego nikt jej nie chce. Czy ona ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Tylko nie myślcie, że jej nie chcę zabrać. Zastanawiam się czy jak się ogłosi to może znalazłby się fajny domek na miejscu. Może ma inne ogłoszenia.

Pieczarka

[poprzednia][następna]