Dzięki Krysi dwa kotki mają zaklepane DSy

W piątek obydwie dziewczyny wiozę do DS, prosimy o kciuki

Krysia jutro ma swoją szansę, przyjeżdża Pani z którą już od dłuższego czas koresponduję.
Mam nadzieję, że tym razem Krysi też się poszczęści

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Dzisiaj była u nas Pani oglądać Krysię i zarezerwowała sobie Pingwinkę![]()
Dzięki Krysi dwa kotki mają zaklepane DSy![]()
W piątek obydwie dziewczyny wiozę do DS, prosimy o kciuki![]()
![]()
![]()
Krysia jutro ma swoją szansę, przyjeżdża Pani z którą już od dłuższego czas koresponduję.
Mam nadzieję, że tym razem Krysi też się poszczęści![]()
Agness78 pisze:Dzisiaj była u nas Pani oglądać Krysię i zarezerwowała sobie Pingwinkę![]()
Dzięki Krysi dwa kotki mają zaklepane DSy![]()
W piątek obydwie dziewczyny wiozę do DS, prosimy o kciuki![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że tym razem Krysi też się poszczęści![]()
mawin pisze:Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć![]()
A tak serio to trzymam kciuki aby Krysi też się poszczęściło
mawin pisze:Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć![]()
jessi74 pisze:mawin pisze:Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć![]()
umaluj na jutro Krysię, nafaszeruj od rana jedzeniem, coby wrażenie grubszej sprawiała![]()
![]()
![]()
a serio - to oczywiście kciuki mocno mocno trzymam żeby się udało![]()
![]()
Agness78 pisze:Obydwie dziewczyny w nowych domkach![]()
![]()
![]()
![]()
Pingwinka pojechała do bardzo fajnego małżeństwa z dorosłym synem![]()
Kotka, która u nas w łazience spędziła ostatnie 3 dni i była mocno zestresowana obecnością naszych kotów,
w nowym domu pozwiedzała mieszkanie a teraz leży z Panią na kanapie i ogląda TV![]()
![]()
Trochę się martwię bo od sterylizacji 2 razy zrobiła siusiu w wannie zamiast kuwetyale w kuwecie również.
Niestety dzisiaj koopka też była w wannie.... nie wiem jaka może być przyczyna? Wcześniej raz koopa była po za kuwetą - w innym pomieszczeniu, ale innych wpadek nie byłoBurasia ją lała... niestety zorientowaliśmy się jak już miała nosek podrapany
![]()
i strupka na głowieU nas koty i stres.... mam nadzieję że w nowym domku będzie lepiej
![]()
Pani powiedziałam jak było i nie zraziła się, powiedziała że jakby musiała 2 tyg po niej sprzątać to nic się nie stanie,
ale żeby tylko zaskoczyłaPani ma żwirek Benek a ja miałam cat's best więc może betonitowy będzie jej lepiej odpowiadał.
Domek super. Na kicię czekały tony zabawekdrapak i zapas karmy RC, sheba etc chyba na miesiąc
![]()
Mam nadzieję że kicia się zaklimatyzuje i zaskoczy z kuwetką bo o miłość nawet nie muszę się martwić![]()
Burasia trafiła do domu z wieloma osobami: małżeństwo z 2 dorosłymi synami i starszą Panią![]()
Od razu pozwiedzała mieszkanie, wszystkim dała się ponosić na rękachbędzie z niej mega pieszczoch
![]()
Państwo bardzo przejęci, będzie miała dobra opiekę. Chyba już ją pokochali i strasznie lubią koty charakterne, a Burasia to im jeszcze pokażeMa dziewczyna temperament, ale jest bardzo kochana
![]()
Jutro Krysia ma swój dzieńProsimy o kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot] i 34 gości