[WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 20:41 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Dzisiaj była u nas Pani oglądać Krysię i zarezerwowała sobie Pingwinkę :lol:
Dzięki Krysi dwa kotki mają zaklepane DSy :mrgreen:
W piątek obydwie dziewczyny wiozę do DS, prosimy o kciuki :ok: :ok: :ok:

Krysia jutro ma swoją szansę, przyjeżdża Pani z którą już od dłuższego czas koresponduję.
Mam nadzieję, że tym razem Krysi też się poszczęści :oops: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro maja 05, 2010 20:45 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:Dzisiaj była u nas Pani oglądać Krysię i zarezerwowała sobie Pingwinkę :lol:

Krysia jutro ma swoją szansę, przyjeżdża Pani z którą już od dłuższego czas koresponduję.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 05, 2010 22:37 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:Dzisiaj była u nas Pani oglądać Krysię i zarezerwowała sobie Pingwinkę :lol:

Ale numer :mrgreen: :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw maja 06, 2010 11:41 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć :ryk:
A tak serio to trzymam kciuki aby Krysi też się poszczęściło :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt maja 07, 2010 7:55 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

mawin pisze:Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć :ryk:

chyba dobrze trzymałyście te kciuki :wink: Krysia w sobotę jedzie do DS :ok:
Bardzo fajni ludzie, powinno byc jej tam dobrze :ok:

Agness78

Post » Pt maja 07, 2010 8:18 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

to super :-)

mawin

Post » Pt maja 07, 2010 21:16 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Obydwie dziewczyny w nowych domkach :ok: :dance: :dance2: :dance:

Pingwinka pojechała do bardzo fajnego małżeństwa z dorosłym synem :)
Kotka, która u nas w łazience spędziła ostatnie 3 dni i była mocno zestresowana obecnością naszych kotów,
w nowym domu pozwiedzała mieszkanie a teraz leży z Panią na kanapie i ogląda TV :lol: 8O
Trochę się martwię bo od sterylizacji 2 razy zrobiła siusiu w wannie zamiast kuwety :? ale w kuwecie również.
Niestety dzisiaj koopka też była w wannie.... nie wiem jaka może być przyczyna? Wcześniej raz koopa była po za kuwetą - w innym pomieszczeniu, ale innych wpadek nie było :roll: Burasia ją lała... niestety zorientowaliśmy się jak już miała nosek podrapany :oops:
i strupka na głowie :roll: U nas koty i stres.... mam nadzieję że w nowym domku będzie lepiej :oops:
Pani powiedziałam jak było i nie zraziła się, powiedziała że jakby musiała 2 tyg po niej sprzątać to nic się nie stanie,
ale żeby tylko zaskoczyła :) Pani ma żwirek Benek a ja miałam cat's best więc może betonitowy będzie jej lepiej odpowiadał.
Domek super. Na kicię czekały tony zabawek 8O drapak i zapas karmy RC, sheba etc chyba na miesiąc :lol:
Mam nadzieję że kicia się zaklimatyzuje i zaskoczy z kuwetką bo o miłość nawet nie muszę się martwić :ok:

Burasia trafiła do domu z wieloma osobami: małżeństwo z 2 dorosłymi synami i starszą Panią :)
Od razu pozwiedzała mieszkanie, wszystkim dała się ponosić na rękach :mrgreen: będzie z niej mega pieszczoch :mrgreen:
Państwo bardzo przejęci, będzie miała dobra opiekę. Chyba już ją pokochali i strasznie lubią koty charakterne, a Burasia to im jeszcze pokaże :twisted: Ma dziewczyna temperament, ale jest bardzo kochana :1luvu:

Jutro Krysia ma swój dzień :ok: Prosimy o kciuki :ok:

Agness78

Post » Pt maja 07, 2010 21:23 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

mawin pisze:Aguś czyżby domki urody Krysi nie doceniału? Ale zdjęcia zrobiłaś ładne skoro przychodzą ją zobaczyć :ryk:

umaluj na jutro Krysię, nafaszeruj od rana jedzeniem, coby wrażenie grubszej sprawiała :ryk: :ryk: :ryk:
a serio - to oczywiście kciuki mocno mocno trzymam żeby się udało :ok: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt maja 07, 2010 21:35 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

jessi74 pisze:

umaluj na jutro Krysię, nafaszeruj od rana jedzeniem, coby wrażenie grubszej sprawiała :ryk: :ryk: :ryk:
a serio - to oczywiście kciuki mocno mocno trzymam żeby się udało :ok: :ok: :ok:

ale Krysia już miała odwiedziny nowego domku :lol: nic już nie da się zrobić 8)
Mój Paweł chyba jej ten dom zaklepał bo bardzo ją rozbawił i cały czas się z nim bawiła i biegała jak szalona :lol:
Nie przyjrzeli się jej dobrze, za szybka była :lol: :wink:

A tak serio, to całkiem ładna i bardzo fajna kotunia :1luvu: tylko ją odkarmić trzeba żeby nie wyglądała jak jamnik po anoreksji :mrgreen:

Agness78

Post » Sob maja 08, 2010 10:18 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Zapraszam na wątek :( Szukamy DT dla milutkiej koci, błąkającej się po ulicach w centrum miasta :cry:
viewtopic.php?f=1&t=111015&p=5937949#p5937949

Agness78

Post » Sob maja 08, 2010 14:17 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, mają DT, szukamy DS!

Agness78 pisze:Obydwie dziewczyny w nowych domkach :ok: :dance: :dance2: :dance:

Pingwinka pojechała do bardzo fajnego małżeństwa z dorosłym synem :)
Kotka, która u nas w łazience spędziła ostatnie 3 dni i była mocno zestresowana obecnością naszych kotów,
w nowym domu pozwiedzała mieszkanie a teraz leży z Panią na kanapie i ogląda TV :lol: 8O
Trochę się martwię bo od sterylizacji 2 razy zrobiła siusiu w wannie zamiast kuwety :? ale w kuwecie również.
Niestety dzisiaj koopka też była w wannie.... nie wiem jaka może być przyczyna? Wcześniej raz koopa była po za kuwetą - w innym pomieszczeniu, ale innych wpadek nie było :roll: Burasia ją lała... niestety zorientowaliśmy się jak już miała nosek podrapany :oops:
i strupka na głowie :roll: U nas koty i stres.... mam nadzieję że w nowym domku będzie lepiej :oops:
Pani powiedziałam jak było i nie zraziła się, powiedziała że jakby musiała 2 tyg po niej sprzątać to nic się nie stanie,
ale żeby tylko zaskoczyła :) Pani ma żwirek Benek a ja miałam cat's best więc może betonitowy będzie jej lepiej odpowiadał.
Domek super. Na kicię czekały tony zabawek 8O drapak i zapas karmy RC, sheba etc chyba na miesiąc :lol:
Mam nadzieję że kicia się zaklimatyzuje i zaskoczy z kuwetką bo o miłość nawet nie muszę się martwić :ok:

Burasia trafiła do domu z wieloma osobami: małżeństwo z 2 dorosłymi synami i starszą Panią :)
Od razu pozwiedzała mieszkanie, wszystkim dała się ponosić na rękach :mrgreen: będzie z niej mega pieszczoch :mrgreen:
Państwo bardzo przejęci, będzie miała dobra opiekę. Chyba już ją pokochali i strasznie lubią koty charakterne, a Burasia to im jeszcze pokaże :twisted: Ma dziewczyna temperament, ale jest bardzo kochana :1luvu:

Jutro Krysia ma swój dzień :ok: Prosimy o kciuki :ok:

Moze Pingwinka i Burasia przyniosły Krysi szczęście?
Trzymam kciuki za Krysie i jej dzień :ok: :1luvu:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Sob maja 08, 2010 14:21 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

to już dzisiaj Krysia jedzie do domku, trzymam kciuki :ok:

mawin

Post » Sob maja 08, 2010 20:06 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

Krysia pojechał do nowego domku :dance2: :dance: :dance2:
Mam nadzieję że będzie szczęśliwa :ok: Będzie mieszkała z fajnym chłopakiem, który widać że ma podejście do kotków :ok: Już się pochwalił jak zabezpieczył balkon siatką - jeszcze połowa została ale jestem w szoku że tak szybko. Na Krysię czekała markowa karma, zabawki, wszystko co najlepsze :ok:
Chodziła za Panem jak piesek przy nodze , wogóle nie widać było stresu :ok:
Pan powiedział że padowałoby do niej imię Szczurek :oops: ale Szczurzyca to nie ładnie... więc zaproponowałam Myszkę i chyba tak już zostanie :wink:

Dostałam wyprawę dobrej karmy dla innych potrzebnych kotków :1luvu:
Karmę przekaże dla Beatki - ma spore grono do wykarmienia :ok:

Agness78

Post » Sob maja 08, 2010 20:32 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

super :-)

mawin

Post » Nie maja 09, 2010 14:18 Re: [WRO] 2 kotki, podrzucone pod szpital, już w DS! :)

U Krysi, wszystko ok, osiatkowanie balkonu już prawie skończone :)
Krysia ładnie korzysta z kuwetki, ma apetyt i biega za zabawkami, jest bardzo żywa.
Wieczorem tuliła się do Pana :ok: a jak sie obudziła to chodziła po domu i płakała :(
Pan mówi że tęskni za moimi kotkami :( Trzeba będzie popracować nad dokoceniem :twisted: :wink:

Agness78

[poprzednia][następna]