K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 25, 2010 11:34 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

No dobrze. To chyba zapoluję sobie w poniedziałek wieczorem. Niby mam samochód, ale wciąż małe doświadczenie. Jeśli ktoś chciałby pomóc jako szofer, to chętnie skorzystam :oops: Na Podwawelskie trafię, do Komendy pewnie też ale na jazdę do Miuti to mnie nikt nie namówi. Nie znam okolic

Do złapania małe czarne i ciążate i zaczaję się na kotkę spod kwiaciarni. Kto chce pomóc
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw mar 25, 2010 11:56 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Agłaja jedzie jutro do domu. :)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw mar 25, 2010 11:58 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

noemik pisze:Agłaja jedzie jutro do domu. :)

:1luvu: no bo jak tu się nie zakochać.

Tweety a Aisza idzie sama ? Pan się zastanowił?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw mar 25, 2010 12:05 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Akima pisze:

:1luvu: no bo jak tu się nie zakochać.

Tweety a Aisza idzie sama ? Pan się zastanowił?

jeszcze nie mam odpowiedzi.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 25, 2010 12:06 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

To ją dzisiaj wygłaskam na pożegnanie :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw mar 25, 2010 13:05 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Do mnie jest bardzo łatwo trafić.

To co - dezynfekować klatkę na poniedziałek wieczorem?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw mar 25, 2010 13:06 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Miuti pisze:Do mnie jest bardzo łatwo trafić.

To co - dezynfekować klatkę na poniedziałek wieczorem?

tak, dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw mar 25, 2010 15:41 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

edit_f pisze:u karaluszka po Iwana byłabym po 13ej.. proszę o potwierdzenie, czy godzina jest ok..
Dla mnie jak najbardziej.
Ale nie wiem, czy wszyscy są tego zdania :)
Obrazek Obrazek Naprawdę chcecie nas rozdzielić? :placz:

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Czw mar 25, 2010 17:23 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Rysia po wizycie kontrolnej. Jęzorek zdrowy!! jupiiii!!!!! i już nie trzeba więcej tabletek!! teraz tylko pędzlowanie żeby gojenie się nie zatrzymało. Ale czymże jest pędzlowanie w porównaniu z bitwą o tabletkę?? pikuś!

I jeszcze coś- Rysia wreszcie żyje z nami jak prawdziwy kot. Śpi na kanapie, całe noce biega, szaleje z kocurem, je wszystko na co ma aktualnie ochotę. Spędza w naszym towarzystwie nie tylko godzinkę jak na początku, ale większość doby :1luvu:

niezniszczalna

Od: Czw lut 11, 2010 17:51

Post » Czw mar 25, 2010 17:41 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

niezniszczalna pisze:Rysia po wizycie kontrolnej. Jęzorek zdrowy!! jupiiii!!!!! i już nie trzeba więcej tabletek!! teraz tylko pędzlowanie żeby gojenie się nie zatrzymało. Ale czymże jest pędzlowanie w porównaniu z bitwą o tabletkę?? pikuś!

I jeszcze coś- Rysia wreszcie żyje z nami jak prawdziwy kot. Śpi na kanapie, całe noce biega, szaleje z kocurem, je wszystko na co ma aktualnie ochotę. Spędza w naszym towarzystwie nie tylko godzinkę jak na początku, ale większość doby :1luvu:

i bardzo dobrze, ja poproszę tylko takie wieści!

i poproszę też o zastępstwo w niedzielne popołudnie w GK, bo przyplątało mi się zapalenie oskrzeli i do Świąt jestem wyoutowana :evil: .

Potrzebny ktoś dla kogo prace techniczno-plastyczne to sama przyjemność, bo Miszelina zrobiła swoje (i to nie jest powód aby musiała odejść :wink: ) tzn przyniosła 2 wersje liter i teraz trzeba to mądrze obrobić tzn przymocować do sznurka, szerszej tasiemki, płótna, litery wyciąć i w ogóle i w szczególe - na sobotę musi to być w GK w stanie finalnym, gotowym do zaczepienia.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 25, 2010 19:05 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:i bardzo dobrze, ja poproszę tylko takie wieści!

i poproszę też o zastępstwo w niedzielne popołudnie w GK, bo przyplątało mi się zapalenie oskrzeli i do Świąt jestem wyoutowana :evil: .

Potrzebny ktoś dla kogo prace techniczno-plastyczne to sama przyjemność, bo Miszelina zrobiła swoje (i to nie jest powód aby musiała odejść :wink: ) tzn przyniosła 2 wersje liter i teraz trzeba to mądrze obrobić tzn przymocować do sznurka, szerszej tasiemki, płótna, litery wyciąć i w ogóle i w szczególe - na sobotę musi to być w GK w stanie finalnym, gotowym do zaczepienia.

Miszelina zrobiła chałupniczą metodą jeden baner na sznurku - wisi na Kocimskiej. Co nie znaczy, że baner jest idealny, można jeszcze poprawić.
Jakby ktoś miał inny patent, to druga wersja liter (niewyciętych) leży na stoliku w koszulce foliowej do wykorzystania.

Koty ok, Dymitr jak zwykle (znaczy bije i mnie nie lubi).
Pożegnałam się z Agłają i Armaturkami. Udało mi się pogłaskać czarną Polę :) Murka baaardzo chce do ludzi. ona ma już dość klatki.

PROSZĘ O WYJĘCIE I ROZWIESZENIE PRANIA!!!
Ostatnio edytowano Czw mar 25, 2010 20:09 przez miszelina, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw mar 25, 2010 19:38 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Ja mogłabym namalować na dużym bloku koty, można by to oprzeć o ścianę i przyciągałoby spojrzenia. Dowiozłabym do GK w sobotę rano. Przyda się??

niezniszczalna

Post » Czw mar 25, 2010 19:48 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

A my mamy takie pytanie...
Czy Wasze koty też lubią frytki? 8O
Bo jak dzisiaj jedliśmy, to Kafka tak się rzucała, że masakra... Ona w ogóle to jakiś ziemniaczany kot, ostatnio też wszamała przez naszą nieuwagę pół ugotowanego ziemniaka :P
Czy to możliwe, żeby wysterylizowana kotka zachowywała się tak, jakby miała rujkę? Od wczoraj chodzi, kręci się w kółko i miauczy 8O

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw mar 25, 2010 20:08 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Leone pisze:A my mamy takie pytanie...
Czy Wasze koty też lubią frytki? 8O
Bo jak dzisiaj jedliśmy, to Kafka tak się rzucała, że masakra... Ona w ogóle to jakiś ziemniaczany kot, ostatnio też wszamała przez naszą nieuwagę pół ugotowanego ziemniaka :P
Czy to możliwe, żeby wysterylizowana kotka zachowywała się tak, jakby miała rujkę? Od wczoraj chodzi, kręci się w kółko i miauczy 8O

norma! Mój Kus- kus uwielbia: ziemniaki, brzoskwinie, morele, rzodkiewkę, kiełki sojowe, marchewkę. A razem z Yenneferer szaleją za oliwkami. Pochłaniają je w narkotycznym szale, wcierają w siebie, a potem jak już się najedzą stają się wobec siebie agresywne i gonią się po mieszkaniu :)

Już chyba nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o dziwne upodobania kota. :) kot też człowiek- wie co dobre :)

niezniszczalna

Post » Czw mar 25, 2010 21:54 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Do adopcji dwa Brytyjczyki o ciekawym umaszczeniu
szylkretowym w wieku trzech i pięciu lat samiczki
kotki posiadają książeczki zdrowia są oznakowane
Właścicielka chce osobiście dowieź kotki do ich miejsca
stałego pobytu powodem pozbycia się kotek jest likwidacja hodowli .
ja miesiąc temu zaadoptowałem samca i to tylko dla tego
że był nie kastrowany z tej samej hodowli
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

[poprzednia][następna]