Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angel_ pisze:Czyli na tym przystanku pojawia się szylkretka z fotek z 1 postu, trikolorka i czarna z rudym pyszczkiem??
Nie wiem czy karmicielki nie stać, czy też nie wie, że kolorowe karmy nie są zdrowe.
sabina skaza pisze:no a jakimi karmami ma niby karmić koty karmicielka? jakby miała pieniądze na ich utrzymanie, to by pewnie mieszkały u niej w domu. my karmicielom też dajemy karmę marketową, no bo niby kogo stać na zakup animondy/royala, bozity.....ja przez długie lata karmiłam stada kotów i nie wyobrażam sobie żebym miała karmić drogą karmą, przecież to na żyle złota trzeba było by leżeć. koty w moim garażu tez karmie kitekatem i są w dobrej formie, a moja rezydentka omija animondę z daleka-je tylko saszetki zielone i fioletowe plus mięsko. koty ze stoczni karmimy najtańszą karmą i wyglądają jak byki.
myślę że taka lekcją edukacyjna dot. karmy można by było tylko kobietę obrazić- przecież ona się kotami zajmuje, nie można jej sugerować że robi to źle.
monika kawiatkowska z patrolu wozi piękna drewnianą budkę, dostalismy od dzieci dla PKDT- w sam raz na 3 koty, niech ktoś ją od niej obierze i tam postawi. a jakby angel mogła zabrać wszystkie 3 to i tak nie znajdzie osoby która je 3 weźmie.
moim zdaniem albo dostawić budkę, albo dać do hoteliku angel i wyadoptować osobno.
kotika pisze:sabina skaza pisze:no a jakimi karmami ma niby karmić koty karmicielka? jakby miała pieniądze na ich utrzymanie, to by pewnie mieszkały u niej w domu. my karmicielom też dajemy karmę marketową, no bo niby kogo stać na zakup animondy/royala, bozity.....ja przez długie lata karmiłam stada kotów i nie wyobrażam sobie żebym miała karmić drogą karmą, przecież to na żyle złota trzeba było by leżeć. koty w moim garażu tez karmie kitekatem i są w dobrej formie, a moja rezydentka omija animondę z daleka-je tylko saszetki zielone i fioletowe plus mięsko. koty ze stoczni karmimy najtańszą karmą i wyglądają jak byki.
myślę że taka lekcją edukacyjna dot. karmy można by było tylko kobietę obrazić- przecież ona się kotami zajmuje, nie można jej sugerować że robi to źle.
monika kawiatkowska z patrolu wozi piękna drewnianą budkę, dostalismy od dzieci dla PKDT- w sam raz na 3 koty, niech ktoś ją od niej obierze i tam postawi. a jakby angel mogła zabrać wszystkie 3 to i tak nie znajdzie osoby która je 3 weźmie.
moim zdaniem albo dostawić budkę, albo dać do hoteliku angel i wyadoptować osobno.
A ty Sabino widzę nadal, co innego czytasz, a co innego rozumiesz.![]()
Nie zarabiam na kotach, nikt mi nie płaci za tymczasowanie.
Nic też nie pisałam o Royalu i Bozicie dla bezdomnych kotów.
Od lat dokarmiam bezdomne koty karmą tanią, ale w miarę dobrą. Nigdy nie dostawały marketowej.
Żeby obniżyć koszty kupujemy karmę dla dziczków bezpośrednio w hurtowni, lub w uszkodzonych opakowaniach.
Myślę, że najwyższy czas zamnknąć ten wątek, chyba spełnił swą rolę, choć niekoniecznie o taką pomoc mi chodziło.![]()
Tak, czas zamnknąć ten wątek, on ma już skazę.![]()
A swoją drogą żal mi twoich kotów.
kotika pisze:Tak Sabino Skazo napisałam do moda o zamknięcie wątku,
bo niestety pomoc dla tych kotów nie jest dla was priorytetem, ale osobiste wycieczki.
Angel_ pisze:kotika pisze:Tak Sabino Skazo napisałam do moda o zamknięcie wątku,
bo niestety pomoc dla tych kotów nie jest dla was priorytetem, ale osobiste wycieczki.
Uuu kogoś posądza się tu wciąż o nie czytanie ze zrozumieniem![]()
Ludzie trzymajcie mnie![]()
"bo niestety pomoc dla tych kotów nie jest dla was priorytetem, ale osobiste wycieczki."
Tylko, ze dziewczyny odkad powstal watek jezdza po nocach, całe dnie jezdza tam na zmiane zeby zastac kotki, pytaja ,rozgladaja sie, szukaja tymczasow, hotelow by je zabrac - a watek zamyka wielka pani kotika bo "pomoc dla tych kotów nie jest dla was priorytetem, ale osobiste wycieczki"![]()
![]()
![]()
Zamykaj, zamykaj sobie jak Ci wygodniej i sumienie masz czyste![]()
![]()
My je itak znajdziemy i im pomozemy, a poprosimy o pocztówki z nowych domów specjalnie z detykacja dla wpanialej i pomocnej kotiki ktora uratowala im zycie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, kasiek1510 i 94 gości