Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Syki powolutku ustają, i może niedługo już całkowicie dwa węże zamienią się w kochane kotkiW nocy zaczynają się już ganianki po chacie i zabawa w berka. Generalnie bardzo mnie to cieszy, bo oznacza to, że wszystko idzie w dobrym kierunku i może już niedługo się zaprzyjaźnią. tylko czy muszą to robić w nocy ? :niak:
Tusia nie chce wogóle jeść mokregojuż próbowałam różnych opcji, ale dziewczynka kręci nosem. Za to suche chrupki pochłania w całości ze swojej miski, a później z miski Rudego, za co dostaje po głowie od małego, ale kompletnie się tym nie przejmuje i je dalej
wtedy on wkurzony leci do jej miski i wyjada jej mokre którego ona nie chciała
a poza tym wszystko gra
Agness78 pisze:Zapraszam na wątek Krysi![]()
Koteczka, której grozi schronisko jeśli jej nie pomożemy w szukaniu DT/DS![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=109219
Gosia B pisze:Węgielek się rozchorował we wtorek - dostał KK z odmianą nadżerkową. Jest na leczeniu, już wczoraj było widać wyraźną poprawę. Także wszystko idzie w dobrą stronę.
Gosia B pisze:Węgielek się rozchorował we wtorek - dostał KK z odmianą nadżerkową. Jest na leczeniu, już wczoraj było widać wyraźną poprawę. Także wszystko idzie w dobrą stronę.
Wima pisze:Gosia B pisze:Węgielek się rozchorował we wtorek - dostał KK z odmianą nadżerkową. Jest na leczeniu, już wczoraj było widać wyraźną poprawę. Także wszystko idzie w dobrą stronę.
Poprawa jest taka, że teraz by się tylko tulił, miział i był z człowiekiem. A ja wredna do pracy chodzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 33 gości