O ile przetrzymacie kotkę do soboty, to wtedy mogłabym ją wziąć. W sobotę odwożę Garfielda do Częstochowy, więc zrobi się miejsce. Opiekę wet z mężem jej zapewnimy po kosztach leków.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Boru, oczywiście zapomniałam dodać, że weźmiemy ją pod opiekę jako fundacja i tylko będziemy prosić o pomoc w finansowaniu ewentualnego leczenia i zabiegów.
Formica pisze:Ja tu z powodu Iki6, która wyciągnęła ku mnie swoje macki![]()
O ile przetrzymacie kotkę do soboty, to wtedy mogłabym ją wziąć. W sobotę odwożę Garfielda do Częstochowy, więc zrobi się miejsce. Opiekę wet z mężem jej zapewnimy po kosztach leków.
IKA 6 pisze:Formica pisze:Ja tu z powodu Iki6, która wyciągnęła ku mnie swoje macki![]()
Przeciez mówiłam że bardzo Cię lubię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serniczek pisze:IKA 6 pisze:Formica pisze:Ja tu z powodu Iki6, która wyciągnęła ku mnie swoje macki![]()
Przeciez mówiłam że bardzo Cię lubię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ika masz macki????? fotka plis!!!!!!!Na Puchatkowie!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości