Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:On jest leczony i jest zamknięty :>
setka tysięcy kotów jest do siebie podobnych
dagmara-olga pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?
dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?
_leśna_ pisze:On jest leczony i jest zamknięty :>
setka tysięcy kotów jest do siebie podobnych
jessi74 pisze:właśnie zadzwoniła do mnie Agness78, jest teraz w schronisku, ktoś przyniósł cały miot 3, 5 miesięcznych kociakówkotki bardzo płaczą
są zabiedzone
na razie wyglądają na zdrowe , pilnie dt dla nich
![]()
PROSIMY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Loganbar i 29 gości