Dziewczęta, gdzie teraz jest kocia i przez kogo jest leczona, czytam o dr Marszałek, nie znam, ale zapewne to dobry wet.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe
mamucik pisze:Dziewczęta, gdzie teraz jest kocia i przez kogo jest leczona, czytam o dr Marszałek, nie znam, ale zapewne to dobry wet.
Kocinka jest u p. Lili w DT. P. Lila i jej mąż to wspaniali ludzie którze pomagaja wielu bezdomnym zwierzętom, dokarmiają wszystkie bezdomniaki wokół swojego miejsca zamieszkania leczą , daja im DT. Tymek jest pod dobra opieką ale z finansami krucho niestety.
Co chwila nerowo sprawdzam, czy są jakieś wieści o Tymku...Jak kocina się czuje jakie najnowsze dane od weta Bazarki się kręcą-mam nadzieję, że choć trochę uda nam się pomóc kocinie. Kciuki za niego Mocne....
Matko co oni zrobili z tym kotem zabić to mało Trzymaj sie Tymeczku, będzie dobrze tylko walcz i nie poddawaj sie, tu wszyscy trzymają mocne kciuki za ciebie