Moderator: Estraven
sherina pisze:Dzięki..rozmowy trwająnareszcie ktoś zrównoważony, rozsądny, nie pieje do słuchawki, że kota chce na wczoraj, że srutututu.
Reasumując, na ok 40 telefonów i podobną ilość e-maili, tylko jeden domek poważny, wart uwagi![]()
OMG

sherina pisze:Masz rację, od wczoraj siedzę jak na centrali telefonicznej, mnóstwo telefonów..
takich, że już mi się nie chce odbierać![]()
Tak, czytałam o tej historii... Mój wpis zabrzmiał bardzo ironicznie - przepraszam. Jak widzę takiego ładnego kota, do którego ustawiają się pielgrzymki, naprawdę moje kompleksy biorą górę. W latach 1991-2009 miałam cały pięciopak, który niestety już się przeniósł za TM. Zostałam z jednym młodym "samowystarczającym" persowatym - strasznie tęskno do tych łapek, które wspinały się na kolana. Dwa razy próbowałam dokocić się forumowo. Pierwsza tri została w rodzinie (to mnie akurat ucieszyło); druga druga była już prawie moja i niestety wyszedł FelV+ 
graszka_gn pisze:TilibulkuTak, czytałam o tej historii... Mój wpis zabrzmiał bardzo ironicznie - przepraszam. Jak widzę takiego ładnego kota, do którego ustawiają się pielgrzymki, naprawdę moje kompleksy biorą górę. W latach 1991-2009 miałam cały pięciopak, który niestety już się przeniósł za TM. Zostałam z jednym młodym "samowystarczającym" persowatym - strasznie tęskno do tych łapek, które wspinały się na kolana. Dwa razy próbowałam dokocić się forumowo. Pierwsza tri została w rodzinie (to mnie akurat ucieszyło); druga druga była już prawie moja i niestety wyszedł FelV+
u mnie same pomponiaste tillibulek pisze:graszka, mi chodzilo o ludzi, ktorzy maja podejscie do kota nie jak do rzeczy... no bez przesady... jeden kotek uciekl, bo byl dziki, a drugi nie ucieknie, bo jest ladny??? a jak ladny ucieknie, to powiedza, ze tez byl dziki i wezma kolejnego...![]()
no i robaczki nie lecą karolinajeske pisze:Nie pojawiam się za często na forum,ale ta adopcja mnie intryguje.
Po pierwsze, mała tri to klon mojej tri.Jestem niemal przekonana,że to siostra mojej długowłośnicy z Marek.Nie wiem jak daleko Wołomin ale one są identyczne niemal,a takie kocice to same przyznacie bardzo zadko spotykane.Dodatkowo w podobnym wieku.
karolinajeske pisze:Dla mojej Fridy szukałam domu (niestety) ale póki co syt.uległa zmianie i mała została.Piszę o tym, bo domem na który się zdecydowałam był dom Graszki.
Nie chcę sie tu "wtryniać" ale dom Grażynki jest wspaniałym domem, i bardzo prosze tak od siebie, przemyśleć wyadoptowanie kici właśnie jej.
Zdążyłysmy sie z Grażynką poznać, ufam jej i wiem że kitka miałaby u niej jak u Pana Boga za piecem.
graszka_gn pisze:Dziękuję Wam za dobre słowa. Fajnie, że kitka ma już ten najlepszy domek.
Straszny dół mnie dopadł, gdy się okazało, że tej adopcja tej kotki, u której wyszedł FelV+ chyba jest jednak ponad moje możliwości. Oprócz nikłej nadziei, że mam jeszcze tutaj jakieś szanse - ważniejsze jest pokrzepienie jakie mi daliście
powodzenia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości