Piękna, młoda, długowłosa..ma DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 11, 2010 20:50 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

za ślicznotkę!!!!!!!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw lut 11, 2010 21:00 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

Dzięki..rozmowy trwają 8) nareszcie ktoś zrównoważony, rozsądny, nie pieje do słuchawki, że kota chce na wczoraj, że srutututu.
Reasumując, na ok 40 telefonów i podobną ilość e-maili, tylko jeden domek poważny, wart uwagi :roll:
OMG
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lut 12, 2010 11:53 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

sherina pisze:Dzięki..rozmowy trwają 8) nareszcie ktoś zrównoważony, rozsądny, nie pieje do słuchawki, że kota chce na wczoraj, że srutututu.
Reasumując, na ok 40 telefonów i podobną ilość e-maili, tylko jeden domek poważny, wart uwagi :roll:
OMG

Trzymam kciuki za ten jedyny domek.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pt lut 12, 2010 14:53 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

oj, to ja tak po cichutku!!!

:ok: :ok:

pamiętaj ,sprawdzić ,
przenicować
krzyżowy ogien pytań
zabezpieczenia.!!!!

:ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 12, 2010 15:02 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

sherina pisze:Masz rację, od wczoraj siedzę jak na centrali telefonicznej, mnóstwo telefonów..
takich, że już mi się nie chce odbierać :evil: :crying:

szczerze wspolczuje tych rozmow.... ale w koncu musi sie trafic ktos normalny :twisted: :twisted:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 12, 2010 15:58 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

Od trzysdziestu lat marzę o takiej tri, ale ponieważ nie jestem normalna, nawet nie śmiałam tu "wystartować" :(
Co z domkiem - już ?????
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pt lut 12, 2010 19:47 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

graszka, mi chodzilo o ludzi, ktorzy maja podejscie do kota nie jak do rzeczy... no bez przesady... jeden kotek uciekl, bo byl dziki, a drugi nie ucieknie, bo jest ladny??? a jak ladny ucieknie, to powiedza, ze tez byl dziki i wezma kolejnego... :x

ja bym sie ustawila w kolejke do kici, zachwycila mnie, tylko ten TŻ ;)

tillibulek

Post » Pt lut 12, 2010 20:09 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

Tilibulku :kotek: Tak, czytałam o tej historii... Mój wpis zabrzmiał bardzo ironicznie - przepraszam. Jak widzę takiego ładnego kota, do którego ustawiają się pielgrzymki, naprawdę moje kompleksy biorą górę. W latach 1991-2009 miałam cały pięciopak, który niestety już się przeniósł za TM. Zostałam z jednym młodym "samowystarczającym" persowatym - strasznie tęskno do tych łapek, które wspinały się na kolana. Dwa razy próbowałam dokocić się forumowo. Pierwsza tri została w rodzinie (to mnie akurat ucieszyło); druga druga była już prawie moja i niestety wyszedł FelV+ :crying:
Obrazek

graszka-gn

Post » Pt lut 12, 2010 20:19 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

graszka_gn pisze:Tilibulku :kotek: Tak, czytałam o tej historii... Mój wpis zabrzmiał bardzo ironicznie - przepraszam. Jak widzę takiego ładnego kota, do którego ustawiają się pielgrzymki, naprawdę moje kompleksy biorą górę. W latach 1991-2009 miałam cały pięciopak, który niestety już się przeniósł za TM. Zostałam z jednym młodym "samowystarczającym" persowatym - strasznie tęskno do tych łapek, które wspinały się na kolana. Dwa razy próbowałam dokocić się forumowo. Pierwsza tri została w rodzinie (to mnie akurat ucieszyło); druga druga była już prawie moja i niestety wyszedł FelV+ :crying:

o Boze, Graszka, przykro mi strasznie.... :(
tak te pielgrzymki sa niejednokrotnie bardzo zabawne :mrgreen: ale jak sie dobry domek - rozsadny ustawi - to mysle, ze ma duze szanse na zalapanie sie na piekniaska - zwlaszcza, ze dziewczynom szukajacym kotkom domu chodzi o jakosc, a nie o ilosc :mrgreen:
a ja mam po prostu jakis dziki sentyment do kłaczków w uszach - kocham te fredzelki :1luvu: :1luvu: :1luvu: u mnie same pomponiaste :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lut 12, 2010 21:22 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

Nie pojawiam się za często na forum,ale ta adopcja mnie intryguje.
Po pierwsze, mała tri to klon mojej tri.Jestem niemal przekonana,że to siostra mojej długowłośnicy z Marek.Nie wiem jak daleko Wołomin ale one są identyczne niemal,a takie kocice to same przyznacie bardzo zadko spotykane.Dodatkowo w podobnym wieku.
Dla mojej Fridy szukałam domu (niestety) ale póki co syt.uległa zmianie i mała została.Piszę o tym, bo domem na który się zdecydowałam był dom Graszki.
Nie chcę sie tu "wtryniać" ale dom Grażynki jest wspaniałym domem, i bardzo prosze tak od siebie, przemyśleć wyadoptowanie kici właśnie jej.
Zdążyłysmy sie z Grażynką poznać, ufam jej i wiem że kitka miałaby u niej jak u Pana Boga za piecem.

karolinajeske

Od: Sob lut 21, 2009 19:07

Post » Pt lut 12, 2010 21:57 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

tillibulek pisze:graszka, mi chodzilo o ludzi, ktorzy maja podejscie do kota nie jak do rzeczy... no bez przesady... jeden kotek uciekl, bo byl dziki, a drugi nie ucieknie, bo jest ladny??? a jak ladny ucieknie, to powiedza, ze tez byl dziki i wezma kolejnego... :x

o..to to, dokładnie :wink:
poza tym, większość nie czyta treści ogłoszenia, nagminnie zgłaszają się osoby zakocone..

graszko, domek już jest, w zasadzie jestem już zdecydowana :wink: jeszcze tylko musimy poczekać aż tri wyskoczy z kaftanika i DS założy moskitierę /balkonu brak/ i dokupi niezbędne elementy wyprawki.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt lut 12, 2010 22:03 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

moskitiera to super sprawa - bylam w szoku, bo ta siateczka jest naprawde porzadna, jakby plastikowa :ok: :ok: :ok: no i robaczki nie lecą :mrgreen:

a domek dla dlugowlosych musi byc szczegolnie ostroznie wybierany... dziewczyny maja doswiadczenie w tym, wiec na pewno bedzie dobrze - przy kazdym kocie trzeba z tym bardzo uwazac, choc ludzie potrafia sie swietnie maskowac (straszne rzeczy ostatnio czytalam - jakies psychole robia koniki na biegunach ze skorek kotow - makabra) - graszka, podobno u Jokota ostatnio zasypalo dlugowlosymi ;)

tillibulek

Post » Pt lut 12, 2010 22:23 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

karolinajeske pisze:Nie pojawiam się za często na forum,ale ta adopcja mnie intryguje.
Po pierwsze, mała tri to klon mojej tri.Jestem niemal przekonana,że to siostra mojej długowłośnicy z Marek.Nie wiem jak daleko Wołomin ale one są identyczne niemal,a takie kocice to same przyznacie bardzo zadko spotykane.Dodatkowo w podobnym wieku.

"Moja" tri została zgarnięta z ogrodzenia w Kobyłce..jeszcze bliżej Marek. Być może, że są siostrami, nie wiem :roll:

karolinajeske pisze:Dla mojej Fridy szukałam domu (niestety) ale póki co syt.uległa zmianie i mała została.Piszę o tym, bo domem na który się zdecydowałam był dom Graszki.
Nie chcę sie tu "wtryniać" ale dom Grażynki jest wspaniałym domem, i bardzo prosze tak od siebie, przemyśleć wyadoptowanie kici właśnie jej.
Zdążyłysmy sie z Grażynką poznać, ufam jej i wiem że kitka miałaby u niej jak u Pana Boga za piecem.

rozumiem, że jesteś "plecami" Grażynki :wink: ja już zdecydowałam, kicia ma DS..może się spóźniłyście? mam zaufanie do DS kudłacza, dużo rozmawialiśmy, spotykaliśmy się..niech tak zostanie.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt lut 12, 2010 22:25 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

Dziękuję Wam za dobre słowa. Fajnie, że kitka ma już ten najlepszy domek.
Straszny dół mnie dopadł, gdy się okazało, że tej adopcja tej kotki, u której wyszedł FelV+ chyba jest jednak ponad moje możliwości. Oprócz nikłej nadziei, że mam jeszcze tutaj jakieś szanse - ważniejsze jest pokrzepienie jakie mi daliście :)

graszka-gn

Post » Pt lut 12, 2010 23:03 Re: Piękna, młoda, długowłosa..Kto da DS?

graszka_gn pisze:Dziękuję Wam za dobre słowa. Fajnie, że kitka ma już ten najlepszy domek.
Straszny dół mnie dopadł, gdy się okazało, że tej adopcja tej kotki, u której wyszedł FelV+ chyba jest jednak ponad moje możliwości. Oprócz nikłej nadziei, że mam jeszcze tutaj jakieś szanse - ważniejsze jest pokrzepienie jakie mi daliście :)

graszka :1luvu: powodzenia :ok:
pochwal sie jak juz dorwiesz jakies futro :P

za pomyslnosc kici w nowym domku :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

[poprzednia][następna]