"Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 15, 2010 23:27 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Obrazek

Schemat Rycha :)

norap

Od: Czw sty 07, 2010 11:07

Post » Śro lut 17, 2010 11:11 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Rychu jesteś fantastyczny :1luvu:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro lut 17, 2010 12:39 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Rycholcu :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw lut 18, 2010 10:58 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Najlepsze jest to że Rychulec tak śpi często, na tym zdjęciu akurat się obudził :)

Co do kociego drzewka, to barter nie doszedł do skutku, drzewko wylądowało w drugim pokoju u znajomej :(
Trudno nie można mieć wszystkiego, za jakiś czas będę musiał im skombinować jakieś drzewko.
Wracając do Rychulca, to akcja z obsikaniem już się nie powtórzyła :)
Moja siostra już mi chciała Rycha zabrać, tak samo podobał się mojemu koledze, ale z Asią nikomu Rycha nie damy, bo już się do niego przywiązaliśmy, większego pieszczocha niema chyba nigdzie :)

norap

Post » Pt lut 19, 2010 14:01 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

No myślę że nikomu go nie oddacie :twisted: a jak siostra się zdecyduje na kota to napewno dla niej znajdziemy przymilaka :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto lut 23, 2010 22:24 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Kot może być Twój i tylko Twój. Ty go wypatrzyłeś i dostrzegłeś niewidzialny na zdjęciu jego cudowny charakter. Inni mieli też taką możliwość, nie wybrali go .Zasłużyłeś na niego a on odwdzięcza Ci się kocim serduszkiem. :1luvu:

grajda

Post » Czw lut 25, 2010 18:19 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

safiori pisze:No myślę że nikomu go nie oddacie :twisted: a jak siostra się zdecyduje na kota to napewno dla niej znajdziemy przymilaka :D

O to to 8)

Tak się martwiłeś na początku,a tu proszę -sielanka :D
Obrazek

kotkaZŁA

Od: Czw lut 19, 2009 19:33

Post » Nie lut 28, 2010 1:04 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

norap pisze:Obrazek

Schemat Rycha :)

Co tak cicho w schemacie...tfu w temacie? :wink:
Obrazek

kotkaZŁA

Post » Nie lut 28, 2010 22:42 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Dla mnie również za cicho.Brat Rycholca też dobrze funkcjonuje w nowym domu.Rycho super koto! :P Nie śmiać mi się z kotucha :mrgreen:

grajda

Post » Wto mar 02, 2010 14:16 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

U nas wszystko dobrze :) jak wiadomo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.
Zapracowany jestem ostatnio więc nawet czasu nie mam na zaglądanie tutaj :(
Co do Ryśka, to nie odstępuje mnie na krok zazwyczaj :) obrał mnie za szefa, jak się kładę na chwilę to Rycho ze mną, przy samej głowie :) jak nie zareaguję to mnie delikatnie podgryza, bym się zajął głaskaniem lepiej :)

Co do kota po przejściach dla mojej siostry, to odradzam tam są dwie małe dziewczynki, cinek już miał z nimi przyjemność i jak je widzi to fuczy, tylko na nie.
Zresztą mają teraz małą czarną kotkę, bo ich Dyzio jakiś czas temu zachorował i zdechł.

PS.niedługo zamieszczę nowe zdjęcia, tą małą kotkę również :)

norap

Post » Pt kwi 09, 2010 13:31 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Witam, pragnę poinformować że z Rycholcem wszystko ok :) nawet lepiej, przeżywa swoją młodość ,zachowuje się jak mały kociak, w końcu trochę broi, nabrał odwagi i nawet przychodzi wołany (metoda łakoci przynosi skutki jak u psa) ;), stał się niesamowicie kochanym kotem.
W związku z tym pokazuję kilka kocich momentów :)
jeden film z podstawowej zabawy z kotami :) drugi z kotką mojej siostry, a trzeci z kochanym rycholcem który przychodzi na zawołanie

Obrazek
śpią chłopaki :)

Obrazek
śpiące rysio

Obrazek
Obrazek
kotka mojej siostry, oczkiem już się nie należy przejmować bo już to załatwiłem.

a teraz kilka filmów

http://www.youtube.com/watch?v=C27s-JlVp9M
http://www.youtube.com/watch?v=-TRpwhJ5Nco
http://www.youtube.com/watch?v=JORgvGr_Wys

norap

Post » Pt kwi 09, 2010 15:58 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Super wieści. Dzięki wielkie. :1luvu: Kochany Rychulec :1luvu: Może siostra potrzebuje do pary czarno- białe cudo?Oczywiście u mnie są.Aż 3 do adopcji.Pozdrawiam

grajda

Post » Sob kwi 10, 2010 0:00 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Jaka koalicja :))) I jak tak sobie wspomnę,żeś Grażynko salonów dla niego w pierwszej chwili nie wymagała :twisted:

Spasłeś Rycha ,kulek się zrobił 8)
Obrazek

kotkaZŁA

Post » Nie kwi 11, 2010 10:58 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Aż mi głupio , jak mogłam pomyśleć , że one na salony się nie nadadzą. :oops: Kochane kocisko, nie to co rudo- biały "diabelec", którego mam na tymczasie z trzema innymi kotkami do adopcji.U nas adopcje stoją.Pozdrawiam . :1luvu:

grajda

Post » Czw cze 24, 2010 9:41 Re: "Młodzi gniewni" - kontynuacja dziejów lenonka w nowym domu

Witam z rychem wszystko ok, z tym że mam inny problem
Znalazłem kotkę widać że udomowiona, komuś wyskoczyła w okna pewnie i nie wiem co z nią zrobić, nie możemy mieć trzeciego kota
HELP, dzisiaj będę szukał właściciela, mam nadzieję że znajdę bo jak nie to będę zmuszony oddać do fundacji, widać że kotka młoda jest daję jej max 9 miesięcy, strasznie miauczy a przeszła za mną przez całe rybaki.

norap

[poprzednia][następna]