Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale np jak kot jest zadowolony mruczy itd to tak ugniata. dotknełam Srebnej lapke to sciskac cos tam moze. No nic zobaczymy jak to bedzie.
Jest problem, bo w sobote niedziele z Burą trzeba jechac na sciągnięcie szwów... I nie wiem czy zroic to u innego weta czy lepiej ten który robil operacje czyli w schronie?
Mruczeńka1981 pisze:Jedziemy do dr GruszkiZ obiema pannami.
Gibutkowa pisze:molly88 pisze:Może jak się da to weź obydwie we wtorek na przegląd do GarncarzaZapytaj Mruczeńki
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:molly88 pisze:Może jak się da to weź obydwie we wtorek na przegląd do GarncarzaZapytaj Mruczeńki
Cioci Agness okulary a cioci Gibutkowej coś na pamięć(zapewne chodziło ci o dr Gruszkę
)
molly88 pisze:Eh Bura weszła mi pod szawki w moim aneksie kuchennym i nic nie ma zamiaru wyjsc :/ Eh miałam nosa zeby jeszcze nie zostawiać otwartych drzwi do duzego pokoju z aneksem...Siedzi tam juz ponad godzinę
![]()
![]()
![]()
![]()
molly88 pisze:Wiem, tylko nie chce zeby mi druga gdzies wlazłaSrebna grzecznie siedzi to w przedpokoju łazięce heh... Predzej ją bym posądziła, że gdzieś wejdzie niż ona heh
A myślicie zeby ją normalnie zostawić i wyjsc? Heh Potrzebuje zakupki zrobic heh
molly88 pisze:Kocham koty, ale zabardzo sie wszystkim przejmujeZwłaszcza kotami pod szafkami kuchennymi
Dobrze, że obie koty wiedzą do czego służy kuwetka
Będe wieczorkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 680 gości