[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 14:02 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Powiedzcie mi dlaczego ja tymi kotkami sie tak stresuje heh :(

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon sty 11, 2010 14:04 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

molly88 pisze:Nie wiem jak to wytlumaczyc, ale np jak kot jest zadowolony mruczy itd to tak ugniata. dotknełam Srebnej lapke to sciskac cos tam moze. No nic zobaczymy jak to bedzie.

Jest problem, bo w sobote niedziele z Burą trzeba jechac na sciągnięcie szwów... I nie wiem czy zroic to u innego weta czy lepiej ten który robil operacje czyli w schronie? :(

Może jak się da to weź obydwie we wtorek na przegląd do Garncarza :roll: Zapytaj Mruczeńki :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 11, 2010 14:30 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Napisałąm pw no zoabczymy. Teraz znikam. Nauka :twisted:

molly88

Post » Pon sty 11, 2010 14:53 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Jedziemy do dr Gruszki :mrgreen: Z obiema pannami.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 11, 2010 14:54 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Mruczeńka1981 pisze:Jedziemy do dr Gruszki :mrgreen: Z obiema pannami.

:ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 11, 2010 15:44 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Gibutkowa pisze:
molly88 pisze:Może jak się da to weź obydwie we wtorek na przegląd do Garncarza :roll: Zapytaj Mruczeńki :ok:

Cioci Agness okulary a cioci Gibutkowej coś na pamięć :ryk: (zapewne chodziło ci o dr Gruszkę :lol:)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sty 11, 2010 15:46 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

JaEwka pisze:
Gibutkowa pisze:
molly88 pisze:Może jak się da to weź obydwie we wtorek na przegląd do Garncarza :roll: Zapytaj Mruczeńki :ok:

Cioci Agness okulary a cioci Gibutkowej coś na pamięć :ryk: (zapewne chodziło ci o dr Gruszkę :lol:)

Tak :mrgreen: Ale ja się od zawsze przyznawałam, że nie jestem sama tylko z wujkiem Alzheimerem :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 11, 2010 17:49 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Eh Bura weszła mi pod szawki w moim aneksie kuchennym i nic nie ma zamiaru wyjsc :/ Eh miałam nosa zeby jeszcze nie zostawiać otwartych drzwi do duzego pokoju z aneksem... :( Siedzi tam juz ponad godzinę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

molly88

Post » Pon sty 11, 2010 17:58 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

molly88 pisze:Eh Bura weszła mi pod szawki w moim aneksie kuchennym i nic nie ma zamiaru wyjsc :/ Eh miałam nosa zeby jeszcze nie zostawiać otwartych drzwi do duzego pokoju z aneksem... :( Siedzi tam juz ponad godzinę :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie martw się przyjdzie noc to wyjdzie, albo jak zgłodnieje :wink: One muszą się zaklimatyzować a to wymaga czasu.
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sty 11, 2010 17:59 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

:mrgreen: spokojnie wyjdzieeeeeeeee :twisted: nowy teren ja mialam kota co 2 tyg w szafie siedzial :mrgreen: i łaził tylko w nocy :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon sty 11, 2010 18:03 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Wiem, tylko nie chce zeby mi druga gdzies wlazła :( Srebna grzecznie siedzi to w przedpokoju łazięce heh... Predzej ją bym posądziła, że gdzieś wejdzie niż ona heh :) A myślicie zeby ją normalnie zostawić i wyjsc? Heh Potrzebuje zakupki zrobic heh

molly88

Post » Pon sty 11, 2010 18:05 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

molly88 pisze:Wiem, tylko nie chce zeby mi druga gdzies wlazła :( Srebna grzecznie siedzi to w przedpokoju łazięce heh... Predzej ją bym posądziła, że gdzieś wejdzie niż ona heh :) A myślicie zeby ją normalnie zostawić i wyjsc? Heh Potrzebuje zakupki zrobic heh

Spokojnie :wink: na pewno mieszkania Ci nie zdemolują :lol: A tak na poważnie to wyjdź i się niczym nie martw. Koty sobie pewnie zwiedzą mieszkanie i pójdą spać.
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sty 11, 2010 18:07 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

molly mojemu znajomemu wlazl kot w kominek w rure i nie dalo sie wydostac za diabla......pozostalo lekkie rozpalenie aby dym poszedł i diabelstwo czarne od sadzy samo wylazło :lol: ,,,,,,spokojnie bo zawału dostaniesz :ryk: :ryk: nie zwracaj na nie uwagi same zrozumieją ze maja kochany tymczas :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Pon sty 11, 2010 18:09 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

Kocham koty, ale zabardzo sie wszystkim przejmuje :) Zwłaszcza kotami pod szafkami kuchennymi :) Dobrze, że obie koty wiedzą do czego służy kuwetka :) Będe wieczorkiem :)

molly88

Post » Pon sty 11, 2010 18:19 Re: Dwie kotki na DT we WROCŁAWIU! Dla jednej szukamy DS!!!!!!!!

molly88 pisze:Kocham koty, ale zabardzo sie wszystkim przejmuje :) Zwłaszcza kotami pod szafkami kuchennymi :) Dobrze, że obie koty wiedzą do czego służy kuwetka :) Będe wieczorkiem :)

Krynia ma racje, nie możesz się tak przejmować. Spokojnie one nic sobie nie zrobią :wink: Koty i tak większość dnia śpią :)
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]