Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 14, 2010 19:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Za szybkie pozbycie się u Kasieńki tasiemca :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw sty 14, 2010 21:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Coś to chyba szybko nie będzie. :twisted:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 15, 2010 14:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Zapakowałam Kaśkę w szelki i do transporterka do wetki. Dała się ładnie obejrzeć, ale do czasu. Wyrwała się , zeskoczyła ze stołu z najeżoną sierścią i ogromnym ogonem. Szalała jak wściekła. :strach: :strach: :strach: Krew się lała, ale moja. Nie zapodałyśmy Prefenderu i nie miała zbadanego brzuszka. Podstawiłam kontenerek i wlazła do niego na nasze szczęście. Bardzo się za nią wstydziłam u Pni Ewy, ale na szczęście jej nie podrapała. :wink:
Zakropiłam jej lek w domu i teraz czekamy na efekty.

Tak się zastanawiam, czy zechce ktoś takiego dzika. :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 15, 2010 18:53 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

To mówisz, że Kasieńka kochana pokazała pazurki?

A tak wogóle, to ona ma cieplutko i dobrze teraz a co u pozostałych bezdomniaczków?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pt sty 15, 2010 19:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Anuś-za 10-14 dni druga dawka ,powinno poskutkować!
Precz z obcymi!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sty 15, 2010 19:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Pytałam się wetki i powiedziała, że to są człony tasiemca nie jaja.

Najgorzej jest z tym, że muszę je izolować cały czas i z oswajania nici, choć teraz siedzi już w klatce i mogę ją głaskać.
I tak poczyniła postępy, bo dała mi założyć puszorki.

Dzisiaj byłam u bezdomniaczków i okienko jest zamknięte. Mam nadzieję, że są w środku.
Dzisiaj też widziałam tą czarną Misię jak szła pod sklepowy śmietnik, ale jakiś pies ją wystraszył i szybko uciekła.
Kiedyś ją też widziałam na ulicy i dałam jej suchego, bo zawsze mam w torbie uszykowane. Wyglądała bardzo źle. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sty 16, 2010 7:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

kasia86 pisze:Pytałam się wetki i powiedziała, że to są człony tasiemca nie jaja.

Tak własnie myślałam-jaja tasiemca są bardzo małe!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sty 16, 2010 17:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

kasia86 pisze:Dzisiaj też widziałam tą czarną Misię jak szła pod sklepowy śmietnik, ale jakiś pies ją wystraszył i szybko uciekła.
Kiedyś ją też widziałam na ulicy i dałam jej suchego, bo zawsze mam w torbie uszykowane. Wyglądała bardzo źle. :(

:(

A czemu ona nie przychodzi jeść do tamtych kotów pod okienko ?

I jak tam Kasica-złośnica dzisiaj się miewa? Walczy ostro z obcym ?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob sty 16, 2010 18:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

kasia(1) pisze:A czemu ona nie przychodzi jeść do tamtych kotów pod okienko ?

I jak tam Kasica-złośnica dzisiaj się miewa? Walczy ostro z obcym ?

Misia nie przychodzi bo tamte ją przegnały. :(

Byłam właśnie kolejny raz dzisiaj wymiziać Kaśkę i zajrzalam jej pod ogonek. :oops:
I co?
Ano jest czyściutko, bez członów tasiemca. :D

Mówię Wam cioteczki, jaka ona jest pieścioszka, już nawet pod brzuszkiem pozwala mi na mizianko, i tarmoszenie po tyłeczku. :D
Moja piękna dziewczynka. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sty 16, 2010 20:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Aniu, trzymamy kciuki za zdrówko Kasieńki i za jej socjalizację :ok: Będzie dobrze :ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie sty 17, 2010 16:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Oto Kaśka, spójrzcie na jej piękne oczy. :D

Obrazek

Zaraz będą kolejne zdjęcia. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sty 17, 2010 17:33 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Ciąg dalszy :D

Obrazek Obrazek

Tak się bawiuchna :1luvu:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sty 17, 2010 19:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Oj niedobra ja ciotka... :oops: Nieregularnie zaglądam i przegapiłam chyba - dlaczego Kasia ma wygolony boczek? Co to się tam goi?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sty 17, 2010 19:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

No cudne ma te oczyska!!!!!
Aniu-ta łysinka po sterylce?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 19:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia z tasiemcem :( część 2

Sliczniucha- słodziucha :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]