viewtopic.php?f=1&t=105064
DOROTKA - ok. 10 lat - Łódź - "czekam, udowodnij, że warto czekać, że jest dom..." - kontakt - Magija

viewtopic.php?f=1&t=105781
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
julka622 pisze:Racja, chylę czoła, nie wiem jakby zareagował. Chester, zwany też Bandziorem, ma ok 8-9 miesięcy, jest duży. Być może teraz jest nieco nadpobudliwy, bo nie wychodzi tak dużo na dwór, jak latem.
Nigdy nie brałam starszego kota, zawsze młodziaki, więc nie wiem czy Dorotka wychodziłaby na dwór? Nie uciekłaby? Wiadomo, po jakimś czasie i stopniowo, nic na siłę.
No i byłby jeszcze mały problem. W maju planujemy wyjechać na 2 tygodnie. Młodego chcieliśmy wziąć ze sobą, ale 2 koty, to już odpada. Muszę mocno pokombinować kto mógłby tu przyjeżdżać do niej lub wtedy do obu. Bo brać nawet młodego kota z Torunia w Bieszczady to dla mnie ostateczność, ale nie widziałam innego wyjścia.
julka622 pisze: Młodego chcieliśmy wziąć ze sobą, ale 2 koty, to już odpada. Muszę mocno pokombinować kto mógłby tu przyjeżdżać do niej lub wtedy do obu. Bo brać nawet młodego kota z Torunia w Bieszczady to dla mnie ostateczność, ale nie widziałam innego wyjścia.
Myszeńk@ pisze:I ja zaglądam ...moni_f pisze:Magija, czy ona jest na coś chora, bierze jakieś leki, czy to po prostu "choroba sieroca" i całkowita rezygnacja? czy one je czy już nie chce jeść?
osspdg pisze:Co z moją propozycją zrobienia koteczce Allegro?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości