Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Szkoda go. Najmniejsza wskazówka byłaby naprawdę cenna. To że wali w kratę, może być przyczyna stresu a nie agresji. Czasami depresja lub klaustrofobia. Przyczyn jest naprawde dużo. Widzisz przy sercowcu sie nie wahałam wcale, ale kot z depresja i reakcjami neurologicznymi ...... Mam maluchy i normalnie boje sie ....
IKA 6 pisze:Spróbujcie pogadac z pania Kierownik. Powiedzcie ze pozbyłaby sie kłopotu i nie wydawała pieniedzy. Wyda kto inny, ale musza być jakiekolwiek informacje.
Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:Spróbujcie pogadac z pania Kierownik. Powiedzcie ze pozbyłaby sie kłopotu i nie wydawała pieniedzy. Wyda kto inny, ale musza być jakiekolwiek informacje.
Prędzej mi się uda ożywić dinozaury..Myślisz że ona na tego kota wydaje lub zamierza wydać jakiekolwiek pieniądze? Myślisz że on jest dla niej jakimkolwiek kłopotem? Kłopotem by był gdyby było jakiekolwiek zainteresowanie jego losem i jakiekolwiek próby podjęcia leczenia.
A prób rozmów to już nie zliczę...![]()
To jest "inny świat", gdzie nie liczy się zwierze tylko to że ktoś uważa że jest "bogiem"...
Miss pisze:
CoToMa pisze:Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:Spróbujcie pogadac z pania Kierownik. Powiedzcie ze pozbyłaby sie kłopotu i nie wydawała pieniedzy. Wyda kto inny, ale musza być jakiekolwiek informacje.
Prędzej mi się uda ożywić dinozaury..Myślisz że ona na tego kota wydaje lub zamierza wydać jakiekolwiek pieniądze? Myślisz że on jest dla niej jakimkolwiek kłopotem? Kłopotem by był gdyby było jakiekolwiek zainteresowanie jego losem i jakiekolwiek próby podjęcia leczenia.
A prób rozmów to już nie zliczę...![]()
To jest "inny świat", gdzie nie liczy się zwierze tylko to że ktoś uważa że jest "bogiem"...
Wystarczy sobie przypomnieć Płomyka, Krawata, Minutkę (Oczko), Czarnulkę, która umarła, Iris i inne.
Chyba czekano aż same umrą...
IKA 6 pisze:Spróbujcie pogadac z pania Kierownik. Powiedzcie ze pozbyłaby sie kłopotu i nie wydawała pieniedzy. Wyda kto inny, ale musza być jakiekolwiek informacje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 562 gości