Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:To jest Szylkrecia?
BOZENAZWISNIEWA pisze:No to ja jeszcze raz wszystkim zaangazowanym w dowóz Saszki do nas dziekuje...Albo Lesna uczyniła cud, albo ten kot to jakis zakochany w nas, bo tak barankuje i sie pcha do miziania,ze wpadł głowa z rozpedu do kuwetyi.....wlazł mi na kolana sie miziać...mam nadzieje,ze tak zostanie, bo Saszka jest przesłodki i Antonio zazdrosny jest
Dzieci na Saszke mówia Króliczek...ale apetycik ma, kupolki ładne sa i wyleguje sie na łózku w pokoiku izolatkowym.Za puszeczki, jedzonko dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Otiskowa Mama pisze:w środę ktoś może mi przywieźć do domu, ja nie mogę w środę się ruszyć z domu, bo czekam na ważne spotkanie i mam dużo pracy na kompie w domu.
jessi74 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:No to ja jeszcze raz wszystkim zaangazowanym w dowóz Saszki do nas dziekuje...Albo Lesna uczyniła cud, albo ten kot to jakis zakochany w nas, bo tak barankuje i sie pcha do miziania,ze wpadł głowa z rozpedu do kuwetyi.....wlazł mi na kolana sie miziać...mam nadzieje,ze tak zostanie, bo Saszka jest przesłodki i Antonio zazdrosny jest
Dzieci na Saszke mówia Króliczek...ale apetycik ma, kupolki ładne sa i wyleguje sie na łózku w pokoiku izolatkowym.Za puszeczki, jedzonko dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
czyli Sasza dobrze się u Was czuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], RobertWeilk i 27 gości