Piekny krówek Brytanek ma swój domek jednorodzinny !!!! :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 20:10 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Caragh pisze:
justyna8585 pisze:Poszłam rano,ale nie było jej,nawet sklepik,gdzie Pani ją dokarmia zamknięty.Nie dam rady iść jeszcze dzisiaj,jestem chora i mam zakaz wychodzenia,lekarze panikują z powodu grypy :(

Czy wiesz, mniej wiecej oczywiscie, kiedy znowu bedziesz miala okazje tam podejsc??

:?: :?: :?:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw lis 19, 2009 14:20 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Caragh pisze:
justyna8585 pisze:Poszłam rano,ale nie było jej,nawet sklepik,gdzie Pani ją dokarmia zamknięty.Nie dam rady iść jeszcze dzisiaj,jestem chora i mam zakaz wychodzenia,lekarze panikują z powodu grypy :(

Czy wiesz, mniej wiecej oczywiscie, kiedy znowu bedziesz miala okazje tam podejsc??

No to podrzuce pytanie :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 19, 2009 20:05 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Justyna 85 mi napisła sms a że jest chora , że ma grype i wysoką gorączke :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 19, 2009 20:28 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Biedna kicia... :( :(

Gdybym mieszkała w okolicy sama bym poszła sprawdzić :(

Czy naprawdę nikt nie moze 8O :evil: :evil:

Dulencja

Post » Pt lis 20, 2009 4:00 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Tyle Cioteczek i nikt z Rudy??? :roll:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 20, 2009 8:20 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Nie wiem, co mnie podkusiło aby wejść do tego wątku, no trudno...
Będę do bólu szczera: mam obecnie 9 kotów, jutro jest możliwe, że Romeczk lub Happy pojedzie do stałego domku. Uszatek ma bardzo chore uszko (drożdżaki), Kluseczka ciągle mokre oczko (gronkowiec) no i mój Michał z pozytywnym wynikiem na FeLV.
Ostatnio kocie wydatki trochę mnie przerosły, szczególnie u weta.
Mieszkanie małe (jeden pokój) i praktycznie jedyną możliwością odseperowania kota jest klatka ok. metrowej długości (mogę przynieść z piwnicy).
W jedzonko i żwirek jesteśmy na razie zaopatrzeni.
Pomieszkać u mnie mógłby ale w kwestii wydatków na weta to bardzo by się przydało choć niewielkie wsparcie.
Kocio nie może długo przecież mieszkać w klatce, trzeba by go odrobaczyć, odpchlić no i zaszczepić. Potem wykastrować. To w sumie będą spore koszty.
Sorry za szczerość, ale musiałam to napisać, może ktoś lepiej sytuowany i mający lepsze warunki lokalowe weźmie kotka do siebie, ja mogę dać tyle, ile napisałam, sorry, że tak mało :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lis 20, 2009 18:13 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Co u Kocia????

Dulencja

Post » Pt lis 20, 2009 19:39 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Mar9 to co mozesz dac, to bardzo duzo :) Jednak poki nie wiemy co sie dzieje z kiciem, Justyna8585 jest chora, a nikogo innego z okolic nie ma, to nie ma jak sie umowic ani ustalic nawet co dalej...
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 20, 2009 19:40 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

mar9 pisze:Nie wiem, co mnie podkusiło aby wejść do tego wątku, no trudno...
Będę do bólu szczera: mam obecnie 9 kotów, jutro jest możliwe, że Romeczk lub Happy pojedzie do stałego domku. Uszatek ma bardzo chore uszko (drożdżaki), Kluseczka ciągle mokre oczko (gronkowiec) no i mój Michał z pozytywnym wynikiem na FeLV.
Mieszkanie małe (jeden pokój) i praktycznie jedyną możliwością odseperowania kota jest klatka ok. metrowej długości (mogę przynieść z piwnicy).
Pomieszkać u mnie mógłby ale w kwestii wydatków na weta to bardzo by się przydało choć niewielkie wsparcie.
Kocio nie może długo przecież mieszkać w klatce, trzeba by go odrobaczyć, odpchlić no i zaszczepić. Potem wykastrować. To w sumie będą spore koszty.
Sorry za szczerość, ale musiałam to napisać, może ktoś lepiej sytuowany i mający lepsze warunki lokalowe weźmie kotka do siebie, ja mogę dać tyle, ile napisałam, sorry, że tak mało :oops:

Mar 9 to jest bardzo duzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko gdzie ta kocia jest :x :x :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 20, 2009 20:19 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

mar9 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Sob lis 21, 2009 10:39 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Caragh pisze:Mar9 to co mozesz dac, to bardzo duzo :) Jednak poki nie wiemy co sie dzieje z kiciem, Justyna8585 jest chora, a nikogo innego z okolic nie ma, to nie ma jak sie umowic ani ustalic nawet co dalej...

Czyli czekamy na wyzdrowienie Justynki?
A czy schronisko mogłoby chociaż ciachnąć kotka, żebym miała mniej kosztów?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lis 21, 2009 12:57 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Justa&Zwierzaki pisze:
mar9 pisze:Nie wiem, co mnie podkusiło aby wejść do tego wątku, no trudno...

Mar 9 to jest bardzo duzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko gdzie ta kocia jest :x :x :x

może to głupio zabrzmi ale jeśli można zacząć od kastracji ( jeśli nie jest juz kotna bo ten brzuszek zaokrąglony troszkę niepokoi) to u nas W Katowicach jest akcja kastracji za darmo ja tu mieszkam i jeśli tylko moge pomóc to moge Krówke zabrac na swój dowód do kastracji i to juz jeden duży koszt był by z "głowy"
Akcja jest dla kotków bezdomnych więc jak już ja odrobaczycie,odszczepicie to nikt nie uwierzy że to kotek bezdomny
Obrazek Obrazek
OKTUŚ i HANECZKA Nasze aniołki
viewtopic.php?f=1&t=102758&start=0

agakow82

Od: Sob paź 31, 2009 19:36

Post » Sob lis 21, 2009 16:59 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Posłałam GG z trescia z wątku do Justyna 85 , Justyna ma 38 st gorączki .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 22, 2009 11:24 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

Justa&Zwierzaki pisze:Posłałam GG z trescia z wątku do Justyna 85 , Justyna ma 38 st gorączki .....

A to raczej od niej wszystko zalezy, bo nikogo z Rudy na forum widac nie ma innego :roll:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie lis 22, 2009 17:21 Re: Przepiekna WYRZUCONA Krowka BARDZO PILNIE (T)DT (Slask)

GG od Justyny 85
Justyna 85 12:57:26
Byłam tam wczoraj,ale nie miałam kasy na komórce,żeby napisać smsa :( a potem oczywiście gorzej sie poczułam, nie było kota,ale tam każdy go kojarzy,bo sobie tam chodzi
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]