Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u siebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 10:03 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

ZACISKAMY KCIUKI ZA DOMEK :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Sob lis 07, 2009 16:19 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

Kciuki nie sa potrzebne, bo Ramzes juz jest w swoim domku i nazywa sie Lepek (tak na imie dała mu Pani Hanna)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 07, 2009 16:24 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

No to teraz kciuki za szczęśliwe życie w nowym domu :ok:
A gdzie zamieszkał Ramzes?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lis 07, 2009 17:10 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Pani Haniu jest Pani aniołem :aniolek: :torte: :dance2: :dance: :catmilk: :balony: :cowsleep: :birthday: :smiech3: :kitty: :surprise: :spin2: :flowerkitty:
poryczałam sie z radosci :mrgreen:
nie ma to jak oddac sprawy Temu na górze :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Sob lis 07, 2009 17:32 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

Bazyliszkowa pisze:No to teraz kciuki za szczęśliwe życie w nowym domu :ok:
A gdzie zamieszkał Ramzes?

w MOIM DOMU OCZYWISCIE...przywiozła go Pani Hania z Mezem.Teraz Lepek sobie spi w pokoiku "izolatkowym"odpoczywa po podrózy i bardzo zwawo mruczy gdy mój 5 letni synek do niego podchodzi.Bardzo sie polubili "od pierwszego wejrzenia"Pani Hani nasz dom bardzo sie spodobał i koty nasze tez...
Wchodza do niego,obwachuja sie-Kocurek do mnie na rece wchodzi-jest bardzo przytulasny i ciekawy...ma swój kocyk i kartonik(przyjechał z nim)popił troszke i suha zaczyna powolutku skubac.Bedzie dobrze, kocurek jest bardzo duzy i piekny.Jesli któras poda mi E-maila bede mogła jakies fotki podrzucić.Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 18:30 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 07, 2009 18:29 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

prosimy o zdjęcia z nowego domku!:-) i gratulujemy Lepkowi i jego nowej Rodzinie!
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

Post » Sob lis 07, 2009 18:34 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

KM-Lodz pisze:prosimy o zdjęcia z nowego domku!:-) i gratulujemy Lepkowi i jego nowej Rodzinie!

Dziekujemy bardzo :1luvu: Pani Hania tez była wzruszona, a Lepek nie bał sie mnie i teraz obok mojej nógi siedzi(bada teren)Zdecydowałam zostawic go do jutra samego w pokoju, zeby sie odstresował, zaraz kolacyjke dostanie....Jest bardzo rozumny...to widać.Moja ekipa kocia stoi pod drzwiami i łapki wciska do Lepka,oczywiscie wyjadaja mu z miski jak wchodza ,a Lepek słysząc dziamganie podchodzi i lekko fuczy i chrupac zaczyna, ale fuczy nieagresywnie...fajny kocurekZaraz jakies foteczki cykniemy jak sie uda...jutro na pewno w dzień bedą ładniejsze.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 08, 2009 5:23 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

Nie wiem,czy ja jestem jakas popierniczona,ale ..wydaje mi sie..wydaje,ze Ramzes troche widzi na prawe oczko....wodzi w prawo za kotami idacymi z prawej strony i za moja reka..Na pewno w poniedziałek rano zadzw3onie do DR Garncarza ,aby nad wieczorkiem przyjał nas w poniedziałek...i przebadał...Cos mu sie z oczu wylewa lekko...ale nie siedzi juz w pokoju...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 08, 2009 9:22 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

O rany, jakie fantastycznie wieści :-D
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Pon lis 09, 2009 9:28 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

BOZENAZWISNIEWA pisze:Nie wiem,czy ja jestem jakas popierniczona,ale ..wydaje mi sie..wydaje,ze Ramzes troche widzi na prawe oczko....wodzi w prawo za kotami idacymi z prawej strony i za moja reka..Na pewno w poniedziałek rano zadzw3onie do DR Garncarza ,aby nad wieczorkiem przyjał nas w poniedziałek...i przebadał...Cos mu sie z oczu wylewa lekko...ale nie siedzi juz w pokoju...

Chyba jestem popierniczona, bo P.Hania mówi,z gałek nie ma...W kazdym badx razie i tak podjade do okulisty , bo tam troche mu wycieka z tych oczu, zeby pewnosc miec.
Do dzisiaj Ramzes-Lepek juz sie zadomowił, chodzi po partrze,spi w łózku i z pozostalymi kotami sie nie kłóci.Pozdrawiamy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 09, 2009 10:55 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

to mu się trafiło!:-) od razu awansował na łózko! no no no
Obrazek

KM-Lodz

Post » Pon lis 09, 2009 13:51 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

KM-Lodz pisze:to mu się trafiło!:-) od razu awansował na łózko! no no no

TAK BYŁ NAUCZONY JUZ HI,HI(sam sie wdrapuje)Wazne, ze sie juz zadomowił i chodzi sobie swobodnie po domku.Apetyt ma,tylko kuwetke odwiedza, czysciutki i miły
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 09, 2009 21:11 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

Bożenko! nawet nie wiesz, jak my tu się cieszymy z Ramzesowego szczęścia:-)
Obrazek

KM-Lodz

Post » Pon lis 09, 2009 22:09 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

Ramzes juz zadomowiony,poznał co gdzie jest...mruczy radosnie i gania niexle jak na niewidomego kocurka-bawia sie własnie takim paskiem z kwiatkiem w sypialni i wesoło jest.Jak mozesz to umiesc jakies fotki z tych co przesłłam na e-maila.Mi okulary pekły,wiec tak klikam na oslep.Ale porobimy ładne fotki jak buszuje w miskach i skacze po łózku i podeslemy do Ciebie.To bardzo fajowy kocur-u nas kontroli nie przejał jak u P.Hani, bo nasz Czarcik juz sie przywitał z Ramzesem i chyba ustalili kto rzadzi.Do ŻADNEGO spiecia nie doszło,no tu musze pochwalic moich rezydentów, co sa miłe i zawsze ciepło przybyszów witaja...tak sie trafiło.Pozdrawiamy :catmilk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 10, 2009 23:29 Re: Ślepy Ramzes-czeka na człowieka przewodnika

oto pierwszy dzień Lepka w domu Bożenki:-)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

KM-Lodz

[poprzednia][następna]