Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 14:00 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

MaryLux pisze:
JaEwka pisze:Śliczne zdjęcie :1luvu: Wygląda jak pocztówka :mrgreen:

Zawodowy fotograf robił, tysiące kotów nam opstrykał

Mi się marzy lustrzanka, żebym mogła robić takie ładne zdjęcia ale zanim mnie będzie stać to hoho :roll: :) No i jakieś umiejętności trzeba posiadać :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto paź 27, 2009 14:04 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

No, właśnie z tego powodu prosiłyśmy zawodowca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 27, 2009 18:48 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

A Kazik się rozchorował :? Rano było ok, teraz ma stan podgorączkowy. Dostał baterię leków. Luna znowu rozbabrała ranę pooperacyjną i też dostała gorączki. Ja też zaraz dostanę chyba świra.
Dla pocieszenia oba kotki jedzą dużo, biegają i robią wielkie qupy, również u weterynarza, dzięki czemu nie było kolejki, bo wszyscy nas przepuścili :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto paź 27, 2009 20:54 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

No to ja Kazik jutro jutro do domku pójdzie? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 27, 2009 21:05 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Nie...
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro paź 28, 2009 8:20 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kazik zrobił nas w trąbę z tą gorączką :wink: Po prostu chciał kilka dni dłużej cieszyc nas swoim wyborowym towarzystwem. Uważam tak, gdyż dzisiaj-nie ma gorączki, wiesza się na firankach, rozlewa wodę z poidełka, wpada do mleczka, po czym odbija łapki na ciemnych panelach, robi qpkę i wysypuje piaskownicę na panele.
Dzisiaj się dowiem do kiedy antybiotyk i robimy drugie podejście.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro paź 28, 2009 8:40 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

ale super wątek :ok:
mogę wstawić swoje rudaski ze schronu?
bardzo ciężko znaleźć będzie dla nich dobry dom :(
niestety jak kotki są za ładne to zgłaszają się często nieodpowiedzialne
osoby które szukają maskotki :evil: tylko co bedzie jak maskotka urośnie... :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro paź 28, 2009 9:53 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Aga pokaż swoje rudaski :-) one jak najbardziej się tutaj kwalifikują :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro paź 28, 2009 11:21 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:ale super wątek :ok:
mogę wstawić swoje rudaski ze schronu?
bardzo ciężko znaleźć będzie dla nich dobry dom :(
niestety jak kotki są za ładne to zgłaszają się często nieodpowiedzialne
osoby które szukają maskotki :evil: tylko co bedzie jak maskotka urośnie... :cry:

Po to ten wątek jest żeby wstawiać kotki z wrocławskich DT :) A do tego mój znajomy (syn szefa co to kotka szuka) jak mu wczoraj wysłałam parę zdjęć to jeszcze je potem po znajomych porozsyłał tych co szukają kotków :D :ok:

Także myślę że się ruszy :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 28, 2009 18:40 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Pozdrowienia z Mruczkowego Zakątka Przedszkolnego

Obrazek

Obrazek

Lunia ma nowy kubraczek, bo plasterki nie wystarczyły na zabezpieczenie rany pooperacyjnej. Kazik szalał, zjadł mega kolację i trawi :lol:

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw paź 29, 2009 8:53 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Mam koleżankę, która bardzo by chciała przygarnąć kotka. Miała już umówionego malucha, ale jednak osoba się rozmyśliła i postanowiła kociaki zostawić u siebie. Stąd Marysia szuka nadal. Zagadałam do niej i mówi, że nadal jest chętna. Jak wiadomo najlepiej małego :) Mogę jej dać na kogoś namiar? Co do preferencji kolorystycznych nic nie wiem, to już przy rozmowie.

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Czw paź 29, 2009 9:47 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

munabrava pisze:Mam koleżankę, która bardzo by chciała przygarnąć kotka. Miała już umówionego malucha, ale jednak osoba się rozmyśliła i postanowiła kociaki zostawić u siebie. Stąd Marysia szuka nadal. Zagadałam do niej i mówi, że nadal jest chętna. Jak wiadomo najlepiej małego :) Mogę jej dać na kogoś namiar? Co do preferencji kolorystycznych nic nie wiem, to już przy rozmowie.

wysłałam Ci pw :D sporo maluszków czeka w DT u Figaro52 i jessi74 :ok:

Agness78

Post » Czw paź 29, 2009 10:05 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

To trzecie zdjęcie jest super :1luvu:

Dziewczyny wrocławskie :D kogo jest ten trzeci kontenerek, który z maluchami jechał w lecie do Miodalik? Marcjannakape coś mi mówiła przed wyjazdem, że miała dać swój w zamian, bo były takie same, ale teraz alessandry znajomi będą odbierać od Miodalik resztę kontenerków i nie bardzo wiem kogo będzie ten trzeci, bo jeden jest mój, jeden mojej wetki i jeden komu?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw paź 29, 2009 23:36 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

AgaPap pisze:To trzecie zdjęcie jest super :1luvu:

Dziewczyny wrocławskie :D kogo jest ten trzeci kontenerek, który z maluchami jechał w lecie do Miodalik? Marcjannakape coś mi mówiła przed wyjazdem, że miała dać swój w zamian, bo były takie same, ale teraz alessandry znajomi będą odbierać od Miodalik resztę kontenerków i nie bardzo wiem kogo będzie ten trzeci, bo jeden jest mój, jeden mojej wetki i jeden komu?

To chyba mój :oops: Dostałam od Marcjanny kontenerek ale nie jest mój bo miał naklejkę której mój nie miał. Mówiłam Marcjannie że nie będę robiła zmaieszania, że może zostać ten co jest ale jeśli komuś zależy na zamianie to oczywiście możemy się podmienić :wink:

Agness78

Post » Czw paź 29, 2009 23:41 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

A to moje tymczasowe rudaski :1luvu:
Zabrane w sobotę ze schronu: kudłate kotki: Biszkopcik i Karmelek :1luvu:
maleńkie dziewczynki: Sonia i Tosia :1luvu:

Jeszcze ich nie ogłaszam, chcę odczekać 2 tyg. Jak ma się coś wykluć :? to lepiej poczekać...
a z resztą też chcemy się nimi nacieszyć :mrgreen: chociaż łobuzy straszne, pełna demolka się zaczyna :ryk:
W przyszłym tygodniu mamy 3 wizyty zapoznawcze :ok:

Obrazek
Obrazek

Agness78

[poprzednia][następna]