Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Ciężko mi pisać ,ale tak ,dużo się dzieje .
W tym miesiącu ,pewnie pod koniec będę musiała się wyprowadzić do innego mieszkania .
Do 20 czerwca ma być wyremontowany i oddany do użytku.
Nie chcę ale muszę ,nie mam wyjścia .i cały czas zastanawiam się skąd a to wszystko wziąć fundusze ,czy podołam ,ale jeszcze tak nie było ,żeby jakoś nie było .
To jest ta nieco lepsza wiadomość .
Gorsza to moje zdrowie .
W lutym przeszłam operację usunięcia pęcherzyka żółciowego ,miała trwać do pół godziny ,trwała ponad 4 ,bo.....okazało się ,że mam marskość wątroby .
Był to dla mnie taki szok ,że do dziś w nim trwam .
Gdzieś ,w życiu ,po drodze ,zostałam zarażona wirusowym zapaleniem wątroby.
Wirus zniszczył wątróbkę.
Propozycja Przeszczep wątroby ,dobiła mnie .
Na razie żyje ,robię co mogę a jak nie mogę to nie robię![]()
Schudłam ze dwadzieścia kg .
I zdrowo się odżywiam ..no prawie .
Wielokrotnie byłam już w szpitalu .
Już nawet torba na stałe spakowana .![]()
Za dużo tego na raz .
Staram się żyć normalnie ,tak jak by nic się nie wydarzyło .
Czyli będę teraz łapała do sterylizacji.
Trochę pracuje ,bo muszę jakoś to stado utrzymać ,a i te które pr0zychodzą na stołówkę też nie mogą ucierpieć
Myślę co będzie z moimi ptakami które karmię ,z ukochanymi jeżami ,kotami na dworzu ..
Kociaków już nie biorę ,bo czas przeprowadzkowy .
I tak Kochani ..nie wiesz kotku co masz w środku .
W szpitalu zakaźnym podjęli się ratowania tego co zostało i przeszłam kwalifikacje ,dostaje bardzo drogie leki ,3 op.na 12 tyg.to kwota ponad 140 .tysięcy .
Mam nadzieję ,że dobrze je wykorzystam .
Trzymajcie się kochani cieplutko .
Acha związku ,z ogromną ilością zachorowań na wirusowe zap.watroby ,mają zrobić przesiewowe badania.Zycze wszystkim w czas wykrytego .
Wtedy łatwiej
Szymkowa pisze:Dorotko
widzę, że dziś obchodzisz urodziny. Nie miałyśmy okazji poznać się w realu, ale odkąd zaglądam na forum, czyli od dwudziestu lat, wiele razy czytałam co Ty piszesz i co inni piszą o Tobie. Wspaniałą, ciepłą, bohaterską, pogodną, niezniszczalną kobietą jesteś. Tacy ludzie jak Ty przywracają wiarę, że ten nasz gatunek posiada jeszcze perełki w swoim wielomiliardowym gronie. Serdecznie Ciebie przytulam.
Szymkowa pisze:Dorotko
widzę, że dziś obchodzisz urodziny. Nie miałyśmy okazji poznać się w realu, ale odkąd zaglądam na forum, czyli od dwudziestu lat, wiele razy czytałam co Ty piszesz i co inni piszą o Tobie. Wspaniałą, ciepłą, bohaterską, pogodną, niezniszczalną kobietą jesteś. Tacy ludzie jak Ty przywracają wiarę, że ten nasz gatunek posiada jeszcze perełki w swoim wielomiliardowym gronie. Serdecznie Ciebie przytulam.
jolabuk5 pisze:Szymkowa pisze:Dorotko
Też się z tym zgadzam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 95 gości