Czy mój przystojniak Bioderko - nadal szuka domu, czy okuliści się w końcu postarali i zaczęli przepisywać lepsze okulary coby domki w końcu dostrzegły jaki jest piękny?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Słuchajcie-Biodro od wczoraj w domu!!
jessi74 pisze:Kruszyna pisze:Koty z kwarantanny:
mały śniezynek Gucio od wczoraj w dt u Figaro52, no może jeszcze mało przypomina śnieżynka, był bardzo brudny i miał na sobie straaaasznie dużo pcheł..... po dzisiejszym dniu, jeżdżenia po lecznicach, już wiemy maluszek ma złamanie kości ramieniowej prawej łapki, to bardzo poważna sprawa zważywszy że malutek ma dopiero 4 tygodnieale usztywnienie i szpila w kości i jest szansa że po kilku tygodniach łapka będzie ok
wczorajsza diagnoza w schronisku była dużo gorsza - łapka miała być amputowana......
trzymajcie kciuki
jessi74 pisze: wczorajsza diagnoza w schronisku była dużo gorsza - łapka miała być amputowana......
mawin pisze:Trzymam mocno kciuki za Gucia![]()
Czy ktoś ma jakieś sposoby jak poprawić relacje tymczasowiczki z kotami, Pusia vel Zuzu goni i bije moją kotkę i moja kicia jest już bardzo wystraszonaKocurek dzisiaj dostał od Pusi po pysku, ale jej oddał i się nie specjalnie przejął tylko był bardzo zdziwony czemu ona go bije.
Dla przypomnienia Pusia o którą nikt nawet nie spyta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości