Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moni_citroni pisze:A Dymek zaklimatyzowal sie w nowym DS ?
Gerda jest piekna
mar_tika pisze:Z Dymkiem wszystko oki.Jest oczkiem w głowie tych państwa.Jedyny problem jaki mnie nurtował oddając go że mieszkanko małe a on taki energiczny,ale wynika z tego że w zupełności mu taka przestrzeń wystarczy.
A moje Gerdzia to najbardziej kolorowa kotka jaką w życiu widziałam.Na zdjeciach wychodzi paskudnie,ale na żywo ma kilka odcieni rudości.Jak bedziesz w Polsce zapraszam:)
Iweta pisze:Proszę piszcie na przelewach swoje forumowe nicki , ponieważ nie jestem w stanie sama dopasować nazwiska do nicku![]()
Dostałam wpłaty i prosze o nick : Mariusza G. i Katarzyne Agate M.
Dziękuję[/i]
Korciaczki pisze:My narazie nie możemy nic wysłać, ale może kiedy indziej![]()
Oglądałyśmy wczoraj zdjęcia na fotosiku, z konta martiki. Przepiękne zdjęcia - weszłyśmy tam żeby zobaczyć więcej zdjęć Gerdy. I tak jakoś wyszło, że przejrzałyśmy wszystkie 79stron. Bardzo fajnie się oglądało, bo zdjęcia przepiękneNawet Fufkę znalazłyśmy.
Aha, właśnie - jesteśmy złe na Fufkę. Fufu, była podopieczna Kociej Chatki nie dała szansy Marcysi...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4813351#4813351
moni_citroni pisze:Bylam dzis w Kociej Chatce, razem z jadzia i kropeczka
Piekne koty, czlowiek chcialby zabrac je wszystkie...
Laki chciala wyjsc z klatki, strasznie miauczala i drapala
Zrobila przy nas rzadka kupe
Gapcio jest slodki, straszny rozrabiak, chociaz ten maly czarny to jest gorszy lobuz, caly czas zaczepial Gapcia![]()
Kreska to sliczna zlosnica, a ta malusia z wzdetym brzuszkiem bardzo chciala byc pomiziana, sliczny robaczek...
Pozostale koty tez strasznie slodkie...
Dalam 40 zl na sterylki, pieniadze wisza przypiete na tablicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 229 gości