Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 0:08 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Slapcio,
poczte odebralam.

Ruszymy najpredzej w przyszlym tygodniu, MD ma pilna robote, mnie tez czeka troche dlubaniny, no i mam dom na glowie ;)

Jutro siedzimy w domu, ale kompy zajete bede wiec ja tylko z doskoku zagladne.

Pare pytan mam w zwiazku ze sprawa :)

-od kiedy dziala Towarzystwo?
-jaki jest jego status?
-ile kotow?
-gdzie dzialaja?
-gdzie sie podziewali jak tego domu nie mieli?
-co z tym domem?
-ostateczny termin do wyprowadzki?
-plan awaryjny jest?
-co z ewentualnymi oplatami allegro?

Potrzebne bedzie jak najwiecej zdjec, kotow, pomieszczen
Pomyslalam tez o aukcjach nazwijmy "zarobkowych" dla chorych futrzakow, ale z tego co ogladalam, to na kazdej cos sie oferuje (kartke, zdjecie itp), co my mozemy? Na druk kartek juz za pozno, no i kwestie finansowe, ale moze jakies certyfikaty, ktore wplacajacy sam sobie wydrukuje?

Nie wiem jak sie all zapatruje na pomysl typu "adopcja wirtualna" czyli cos w stylu :wybierasz kota i placisz na jego utrzymanie, np 10 zl miesiecznie.

W ogole odnioslam wrazenie, ze latwiej przychodzi ludziom wplacic 5 zl niz zaopiekowac sie kotem :(

Jak wiesz, na Zakatku Mist zaoferowala pomoc i trzeba ustalic szczegoly. O ile aukcje adopcyjne to w sumie sprawa prosta (wystawia, kontakt na Andzelike) to jesli wymyslimy sposob na aukcje z wplatami to nie wiem jak rozwiazac konta, wplaty itp

To na te chwile tyle. Osobiscie Ciebie do odpowiedzi na wszystkie pytania nie obliguje, niech odpowie kazdy co tylko wie :)

P.s
Z kim kontaktowac sie z fantami na bazarek? O szczegoly tez prosze :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie lis 29, 2009 8:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Podrzucę z ranka!

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Nie lis 29, 2009 9:25 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

kociamysza w prawie fantów możesz ze mną... wtedy dołączę do mojego bazarku...

Temida75 zobaczymy, co mamy... może rzeczywiście osobne :?: , bo na mój nikt już nie zagląda niestety.. zastanawiam się, może zmmienić temat? ale na jaki?

może mogłybyśmy "podzielić" się portalami do ogłoszeń, wtedy mogłabym wziąć jakąś partię, np. jestem zarejestrowana na alegratce, anonse, mój pupil, adopcje, pets4you, gazeta....mam namiary na kilka innych, na których nie trzeba się logować....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lis 29, 2009 9:34 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Ja jak zawsze mam czas to coś zrobię z ogłoszeniami, tylko, że mam teraz masę własnych zwierzaków. Ja zawsze jak ktoś dzwoni o kotka, a takiego nie posiadam zawsze wysyłam do Andzeliki.
Na teraz to mogę porobić na e-zwierzak.pl bo mam tam konto.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie lis 29, 2009 11:55 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

HOPSAJCIE KOTECZKI PO DOMKI :!: :!: :!:

ZAPRASZAMY NA BAZAREK :!: :!: :!:

Obrazek Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lis 29, 2009 16:59 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Obrazek

RUSZYŁ NASZ BAZAREK - ZAPRASZAMY DO LICYTACJI ANIELSKIEGO TALERZA
I KUPIENIA FILIŻANKO-KUBECZKÓW
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 30, 2009 6:08 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Hanulko, masz PW :)

Bardzo prosze o przyjrzenie sie moim pytaniom i o odpowiedzi. W tym tygodniu ruszamy z opisami i szczegoly bylyby mile widziane :)

Fajnie, ze da sie podzielic prace nad ogloszeniami :) Ustalmy co kto robi by sie nie dublowac :)

Reszta pozniej, dobranoc

kociamysza

Post » Pon lis 30, 2009 8:09 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

kociamysza, ok :D , pomyślę, dam znać na pw
śpij dobrze :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 30, 2009 12:34 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

utknęłam - fotozrzut nie działa... poczekam, może w ciągu dnia coś sie wyjaśni... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 30, 2009 13:45 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Coś chyba mało osób odwiedzających radomszczaki zna watek Lenki - pustawo tam...
viewtopic.php?f=13&t=95932&start=0
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lis 30, 2009 15:00 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

:( Padl mi komp :(

Chyba padla karta graficzna, korzystam z "nie mojego", wiec tylko na krotko moge byc.

Mam jeszcze pewien pomysl, sciagniety od Miko :)

ale to tez pozniej.

kociamysza

Post » Pon lis 30, 2009 16:30 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

CO ZA FATUM.... :evil: Z TĄ TECHNIKĄ :evil:

kociamysza zaraz wysyłam pw
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 30, 2009 18:12 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

Fatum.
Rano, o szostej, jak Kici dawalam jesc dzialal, o dziewiatej juz nie :(

Musimy sie jak najszybciej z tym fantem uporac, praca stoi a czas ucieka.

Zaraz postaram sie odpisac.

Pomysl jest taki:

viewtopic.php?f=1&t=103183&start=180

czyli zrobic plakat aby podzialac na Naszej Klasie a Andzelika mogla porozwieszac gdzie sie tam tam u siebie. Im wiecej osob tym lepiej prawda?

Jak tylko sie ze sprzetem uporamy siadamy do redagowania ogloszen, moze artykulu i ewentualnie plakatu.
Slapcio juz mi odpowiedziala na pytania.

Pozostaje kwestia kto gdzie oglasza.

kociamysza

Post » Pon lis 30, 2009 18:28 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

plakat jest ok, każdy może u siebie drukowac lub rozsyłać.... :1luvu:

ok, podzielmy sie portalami, ja pisałam wczesniej, gdzie jestem zalogowana....
:ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 30, 2009 20:49 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk BAZAREK str.27

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]