Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Słuchajcie tak a propo bazarków to tak sobie pomyślałam, że trochę zbędnych rzeczy by się u mnie znalazło to może bym oddała na ten cel? czy ktoś byłby ewentualnie gotów poprowadzić taki bazarek? bo ja jako typowy genetyczny bubel tego nie ogarnę w żadnym wypadku. Dajci znań jakby co to przeszukam dom w poszukiwaniu skarbów
Etka pisze:dziewczyny proponuje spotkanie albo w ten wekend albo w nastepny, napiszcie jak Wam pasuje.
Miejsce jak juz ustalimy date podamy wszystkim na pw.
Dzyśka pisze:Słuchajcie tak a propo bazarków to tak sobie pomyślałam, że trochę zbędnych rzeczy by się u mnie znalazło to może bym oddała na ten cel? czy ktoś byłby ewentualnie gotów poprowadzić taki bazarek? bo ja jako typowy genetyczny bubel tego nie ogarnę w żadnym wypadku. Dajci znań jakby co to przeszukam dom w poszukiwaniu skarbów
Małgorzata Pękała pisze:zabers pisze:
Mój Zupełnie Nowy Bazar po niecałych 5 minutach już ruszył.![]()
Zapraszam do zwiedzania.
No no rozszalałaś się Olu![]()
Tak trzymać i życzę obfitych połowów
Dzyśka pisze:ok to ja się biorę za szukanie fantówtutaj w poznaniu pewnie nie będzie tego za wiele, ale po weekendzie jadę do domu rodzicieli moich to tam na pewno coś znajdę
a jak już zaczną się wakacje to może jakąś swoją 'sztukę' przekażę (obrazki w hafcie krzyżykowym - może będą chętni...
)
anna57 pisze:Wyhaftuj koty, na pewno będą miały wzięcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1867 gości