pogoda do bani i w ogole do bani

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Kotki czują sie chyba dobrze. Jedna napewno. Ale druga jest już dosć stara i chyba ma astmę albo jest mocno przeziębiona, bo głośno oddycha. Ja sie z ta Karmicielką nie widuje, bo karmię na opuszczonych działkach w innych godzinach.Zreszta chyba pamietasz NOT jak byłyśmy pierwszym razem po kotki na sterylki, że juz wtedy powiedziałam Meżowi tej Pani, ze wysterylizuję te kotki, czy mu sie to podoba czy nie. Wszystkie bez wyjątku. Te z terenu obejścia jego działki też. Nie obchodzą mnie ich TEORIE.Dlatego wolę zabierać kotki po południu sama, bo oni przyjeżdzają rano. nie widujemy sie. Ale skoro oni przyjeżdżaja to chyba widza, ze tamte sa juz wypuszczone, całe i zdrowe.
No nie ma imienia, bo mi już mało imion do głowy przychodzi...Ale Bardzo mi się podoba Celinka'BisNOT pisze:Witam.
Koty nakarmione, psy wyprowadzone, kawusia wypita.
Zapowiada się fajna, słoneczna niedziela.
A czemu dziecko Celinki nie ma imienia i wabi się Córka Celinki?
Proponuję Celinkabis.
Świetnie, że jej dorastające potomstwo okazało się fatamorganą widzianą przez bezdomnego.
Na zdjęciach widać, że Córka Celinki ma się dobrze na wolności w pobliżu rodzicielki i pewnie śpiewa "Nie ma jak u mamy...".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości