Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajszus pisze:Szukam kocorka albo koteczki - jesli koteczka to najlepiej trikolorowa, jesli kocurek to bez znaczeniaWolalabym zeby kociak byl miziasty i kolankowy - poniewaz moj obecny jest typem indywidualisty i chcialabym zeby sie dopelnialy
Moj Gizmo konczy trzy miesiace, wiec chcialabym mlodego kotka, ktory bedzie zabawowy, gdy zostana same w domu na czas mojego wychodzenia z pracy
W trikolorowych koteczkach kocham sie od zawsze - bardzo bym jakas chciala
Ale nie precyzuje barwy futerka
Narazie moj Gizmo jest za maly do kastracji, ale zarowno kotka (o ile przygarne kotke) jak i kocur beda kastrowane
Cichy Kąt pisze:ajszus pisze:Szukam kocorka albo koteczki - jesli koteczka to najlepiej trikolorowa, jesli kocurek to bez znaczeniaWolalabym zeby kociak byl miziasty i kolankowy - poniewaz moj obecny jest typem indywidualisty i chcialabym zeby sie dopelnialy
Moj Gizmo konczy trzy miesiace, wiec chcialabym mlodego kotka, ktory bedzie zabawowy, gdy zostana same w domu na czas mojego wychodzenia z pracy
W trikolorowych koteczkach kocham sie od zawsze - bardzo bym jakas chciala
Ale nie precyzuje barwy futerka
Narazie moj Gizmo jest za maly do kastracji, ale zarowno kotka (o ile przygarne kotke) jak i kocur beda kastrowane
Dwa koty to dwa razy więcej szczęściaWejdź na naszą stronę, tam są wszystkie nasze koty z opisami. Mam tylko jedno pytanko
Czy rodzice już wiedzą i czy wyrazili zgodę na drugiego kociaka. To troszeczkę daleko i raczej nie powinnaś ryzykować.
luelka pisze:Niedługo będzie kastrowany. I w ogóle jest piękny... Polecam:). Jestem po prostu pewna, że jeżeli chodzi o stopień przytulności, to Net osiągnął wartości absolutne :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 89 gości