PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 04, 2008 22:32

No. Nic się tu nie dzieje, więc poszłam na koci łapci - jest kilka fajnych wątków - wpadki, wspomnienia z dawnych czasów (urodzeni przed 80), rozszyfrowywanie nicków.
Wybieracie się na Walkathlon (chyba dobrze napisałam)? Może też bym się wybrała, ale samej to mi się nie chce.

Czy wiecie, czy miau lub ktoś znajomy będzie miało stoisko na targach/wystawie 12-14 września?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw wrz 04, 2008 22:47

[quote="koteczekanusi"]No. Nic się tu nie dzieje, więc poszłam na koci łapci - jest kilka fajnych wątków - wpadki, wspomnienia z dawnych czasów (urodzeni przed 80), rozszyfrowywanie nicków.
Wybieracie się na Walkathlon (chyba dobrze napisałam)? Może też bym się wybrała, ale samej to mi się nie chce.

Czy wiecie, czy miau lub ktoś znajomy będzie miało stoisko na targach/wystawie 12-14 września?[/quote]

A gdzie te targi/wystawa :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt wrz 05, 2008 9:08

Wieczorem cicho bo mnie nie było ( ależ sobie napisałam :lol: ). A dzisiaj wyjątkowo nadaję w porach rannych. Powaliła mnie infekcja ( za którą niebiosom dziękuję). W pracy tak nas gonią, że nie wiem jak długo sprintem ten maraton da się biegać.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt wrz 05, 2008 9:39

A ja zaczęłam przeprowadzkę... Sama wywiozłam pierwszy transport kartonów... :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 05, 2008 13:09

Aleksandra59 pisze:
koteczekanusi pisze:Czy wiecie, czy miau lub ktoś znajomy będzie miało stoisko na targach/wystawie 12-14 września?[/quote]

A gdzie te targi/wystawa :?:

w Warszawie, PKiN
http://www.zoomarket.ztw.pl/

A Walkathlon? Zasadniczo mnie takie imprezy nie interesują, ale każdy uczestnik może przeznaczyć dochód na jakąś fundację - więc dlaczego przegapić taką okazję, skoro można trochę uciułać na koty?
Nie czytałam szczegółów, ale na KŁ jest wątek z linkiem do strony.

koteczekanusi

Post » Sob wrz 06, 2008 1:11

Koteczekanusi - dzięki za informację :D

Jakoś tak cicho na tym czarownym wątku :roll: To ja sobie nocką popiszę troszeczkę 8)
Taki minimalistyczny sabacik dzisiaj był :wink: Ewa74 wczoraj/dzisiaj wizytowała moje kocurry :D :D A jak tak gadałyśmy to pewien plan nam wyszedł, taki plan październikowy :roll: Bo październik to dobry czas na MAŁY sabacik w Warszawie :lol: :lol: :lol:

Siostro Prezes - mocne kciukasy za przeprowadzkę :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Sob wrz 06, 2008 2:24

Siostro prezes, kciuki za przeprowadzkę do luxusowej willi :ok:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Sob wrz 06, 2008 6:37

Aleksandro59, a może tak więcej informacji :!:
Coś kiedyś wspominałaś o grudniu, teraz październik wymieniasz jako czas na mały sabacik.
"Mały" oznacza jak mały :?:
Tak sobie popiszę porannie, pomarzę porannie, ponapawam się ciszą domową porannie bo wszyscy traktują sobotę jako dzień do wyspania się.
Tylko Lolek miaukoli bo okno na balkon zamknięte a pańcia przed kompem bez wielkiej ochoty na odejście i marznięcie.

Bolkowa

Post » Sob wrz 06, 2008 7:20

Bolkowa pisze:Aleksandro59, a może tak więcej informacji :!:
Coś kiedyś wspominałaś o grudniu, teraz październik wymieniasz jako czas na mały sabacik.

Znając życie będzie to akurat weekend 11-12 października, kiedy to mnie w Warszawie nie będzie - i znowu stracę szansę na poznanie osobiste :evil:

koteczekanusi

Post » Sob wrz 06, 2008 14:22

koteczekanusi pisze:

Znając życie będzie to akurat weekend 11-12 października, kiedy to mnie w Warszawie nie będzie - i znowu stracę szansę na poznanie osobiste :evil:

Październik jako dobry czas na mały sabacik w Warszawie - bo coś mi się o uszy obiło, że Siostra Prezes może stolycę odwiedzi. No to pomyślałam, że moznaby coś czarownego zorganizować u mnie :wink:

Co do wielkości sabaciku - minimalistyczny oznacza np. dwie Siostry Czarowne, mini - 3 - 4 Siostry, mały od 5 do :?: :wink:

Aleksandra59

Post » Sob wrz 06, 2008 15:47

Aleksandra59 pisze:
koteczekanusi pisze:Znając życie będzie to akurat weekend 11-12 października, kiedy to mnie w Warszawie nie będzie - i znowu stracę szansę na poznanie osobiste :evil:

Co do wielkości sabaciku - minimalistyczny oznacza np. dwie Siostry Czarowne, mini - 3 - 4 Siostry, mały od 5 do :?: :wink:

Koteczekanusi ja mam zwykle podobne "szczęście" do Twojego - jak nie praca/wyjazd/nagła sprawa rodzinna to choróbsko. :evil:

Ale jezeli ten sabacik ma być tak mały jak napisano to w przypadku gdy gradobicie i inne nie spadną na mnie wydaje mi się, że się zmieszczę. :wink:

Bolkowa

Post » Sob wrz 06, 2008 16:01

Bolkowa pisze:
Aleksandra59 pisze:
koteczekanusi pisze:Znając życie będzie to akurat weekend 11-12 października, kiedy to mnie w Warszawie nie będzie - i znowu stracę szansę na poznanie osobiste :evil:

Koteczekanusi ja mam zwykle podobne "szczęście" do Twojego - jak nie praca/wyjazd/nagła sprawa rodzinna to choróbsko. :evil:

Ale jezeli ten sabacik ma być tak mały jak napisano to w przypadku gdy gradobicie i inne nie spadną na mnie wydaje mi się, że się zmieszczę. :wink:

Wszystkie chętne na mały sabacik październikowy Siostry Czarowne - jeżeli oczywiście, prawdą jest że Siostra Prezes w październiku do stolycy zawita - się zmieszczą :D :lol:

Aleksandra59

Post » Sob wrz 06, 2008 19:09

:? trawę na działce skosiłam, trochę popieliłam, zabiłam milion komarów, drugi milion komarów mnie "pogryzł" - a tu CISZA :(
Czarownice - gdzie Was wymiotło 8O

Aleksandra59

Post » Sob wrz 06, 2008 20:19

Jestem!
Większość moich rzeczy "mieszka" w nowym domu :roll:
W moim pokoju pozostało łóżko, szafa na ubrania, biurko i krzesło...
Nie powiem Wam jakie pająki mieszkały za moi segmentem :strach:
Jestem wykończona! A jutro dalszy ciąg przeprowadzki!! 8O

A teraz odniosę się do tego:
koteczekanusi pisze:

Koteczekanusi, nie byłabyś Czarownicą, gdybyś nie zgadła!! To własnie ten weekend :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob wrz 06, 2008 21:23

villemo5 pisze:Jestem!
Większość moich rzeczy "mieszka" w nowym domu :roll:
W moim pokoju pozostało łóżko, szafa na ubrania, biurko i krzesło...
Nie powiem Wam jakie pająki mieszkały za moi segmentem :strach:
Jestem wykończona! A jutro dalszy ciąg przeprowadzki!! 8O

A teraz odniosę się do tego:
koteczekanusi pisze:

Koteczekanusi, nie byłabyś Czarownicą, gdybyś nie zgadła!! To własnie ten weekend :roll:

No to tak :( z uwagi na Koteczekaniusi :( Ale już wiadomo kiedy ten mały sabacik będzie 8) Także serdecznie zapraszam Siostry Czarowne na MAŁY SABACIK 8) Czekam na zgłoszenia :wink:

Aleksandra59

[poprzednia][następna]