Tytka smark.. Malta b. zle Perełka szuka DS kociaki też

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 14, 2008 13:08

ale skoro tyle juz przeszła z taką wątrobą, i skoro jednak było lepiej? nie rozumiem.... a gdzie przeszczepiają wątrobę?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 14, 2008 13:09

rozpaczliwie szukam jakiegos wyjścia.....no płukać i koniec.Wypłukiwać.....skoro nie powinna a żyje???? :cry: :cry:
Serniczek

Post » Czw sie 14, 2008 13:46

po każdej operacji Maltusia czuła sie lepiej bo była długo i namiętnie płukana dożylnie...
wątroba miała się zregenerować ale się nie udało.

ja to czułam ,od dłuższego czasu to czułam,zarzucam sobie że ją męcze bez sensu,że jestem nieudacznik ,że może gdyby wziął ja ktos inny ,ktos bardziej kasiasty mógłby zrobic więcej...obwiniam siebie i całuy zasrany świat ,św.Franciszka i tych wszystkich władnych w niebiosach...posraną hodowle ,tyle we mnie gniewu i żalu ,a przeciez wiem że nie mam racji

czego się nie dotkne wszystko spaprze ,trzeba odemnie zabrac Perłe poki ma jeszcze szanse,póki się za nia nie wziełam.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 14, 2008 13:55

dorcia44 pisze:ja to czułam ,od dłuższego czasu to czułam,zarzucam sobie że ją męcze bez sensu,że jestem nieudacznik ,że może gdyby wziął ja ktos inny ,ktos bardziej kasiasty mógłby zrobic więcej...obwiniam siebie i całuy zasrany świat ,św.Franciszka i tych wszystkich władnych w niebiosach...posraną hodowle ,tyle we mnie gniewu i żalu ,a przeciez wiem że nie mam racji

czego się nie dotkne wszystko spaprze ,trzeba odemnie zabrac Perłe poki ma jeszcze szanse,póki się za nia nie wziełam.

Ty mnie tu takich głupot nie pisz, bo mnie serce boli, gdy takie rzeczy czytam.
Jesteś Cudowną Kobietą, o rzadko spotykanym Złotym Sercu, która, tak jak my wszyscy, ma niewiele wpływu na rzeczy, na które mieć wpływu nie możesz. Dorotko, taka jest prawda. Proszę.... bardzo Ciebie proszę.
Choć wiem, że to trudno-wykonalne.
Marcelibu

Post » Czw sie 14, 2008 13:59

dorcia44 pisze:ja to czułam ,od dłuższego czasu to czułam,zarzucam sobie że ją męcze bez sensu,że jestem nieudacznik ,że może gdyby wziął ja ktos inny ,ktos bardziej kasiasty mógłby zrobic więcej...obwiniam siebie i całuy zasrany świat ,św.Franciszka i tych wszystkich władnych w niebiosach...posraną hodowle ,tyle we mnie gniewu i żalu ,a przeciez wiem że nie mam racji

Dorciu, kto jak kto ale Ty nie masz nic sobie do zarzucenia.
Rozumiem Twój gniew, żal i ból .. i wiem, że musisz to z siebie wyrzucić. Przytulam bardzo mocno

dorcia44 pisze:czego się nie dotkne wszystko spaprze ,trzeba odemnie zabrac Perłe poki ma jeszcze szanse,póki się za nia nie wziełam.

To strach, że znowu możesz cierpieć przez Ciebie przemawia, ale przecież wiele razy wygrywałaś i niczego nie spaprałaś.

Może to Maltusia załatwiła Ci to zastępstwo zanim zechce odejść (przyznam, że przyszło mi to do głowy zanim nowa psinka do Ciebie trafiła)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw sie 14, 2008 14:07

Dorciu nie obwiniaj się, bo to właśnie ty im dałaś tę szansę której nikt inny dać im nie mógł/nie chciał. I włożyłaś w pomoc tym wszystkim maleństwom tyle serca i swojego czasu.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw sie 14, 2008 14:24

kobieto, jak będziesz gadała głupoty to Ci zabiorę Tytka :(
Dorcia, a zapytaj się prosze gdzie robią te przeszczepy, co?

Never

Post » Czw sie 14, 2008 14:25

Powtorze jeszcze raz...bez Ciebie umarlaby w klatce ,bezimienna ,samotna nie poznawszy smaku radosci,zabawy i pieszczot ludzkiej reki . Czy ja meczylas? Skoro lekarze dawali jej szanse na wyzdrowienie to dlaczego Ty mialabys tego nie robic? Nie zawsze jest takie zakonczenie jakbysmy sobie zyczyli .Dalas jej duzo a moze jeszcze wiecej . Nie zawsze forsa wystaczy ,byc moze tak mialo byc .
Wyobrazam sobie jak w tej chwili serce Ci peka i wiem ,ze zadne slowa Cie nie pociesza :(

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw sie 14, 2008 14:39

Dorciu-rozumiem Twój ból...ale to nie jest koniec...(spójrz w oczy Malcie....tam jest odpowiedż co dalej.....spójrz tam swoim wielkim serduchem Aniele!)Widzisz? nie trać nadziei-proszę.....ona ma tylko Ciebie. :cry:

Panie Boże! zbierz wszystkie dobre uczynki każdego z nas,policz wszystkie uratowane zwierzęta i spraw by Malta przeżyła.Nie zabieraj jej.O to prosżę..(..."proście a bedzie wam dane")
Serniczek

Post » Czw sie 14, 2008 14:42

Serniczek pisze:
Panie Boże! zbierz wszystkie dobre uczynki każdego z nas,policz wszystkie uratowane zwierzęta i spraw by Malta przeżyła.Nie zabieraj jej.O to prosżę..(..."proście a bedzie wam dane")

Amen.
Marcelibu

Post » Czw sie 14, 2008 14:45

ja naprawdę wierze,że to pomaga....... :( ..(nawet jesli tylko pomaga przetrwać..... :( )
Serniczek

Post » Czw sie 14, 2008 14:57

musze się zebrać do kupy,musze zacząć funkcjonować,nidługo z Maltą na kroplówke i z Tytkiem ,a ja na oczy nie widze,przepraszam was dziewczyny ze jestem do dupy, przepraszam że tyle pisze ,boje się poprostu ,panicznie się boje :cry:
byłam z nimi na dworku....
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 14, 2008 14:58

:cry:
Dorciu... Przytulam najmocniej jak umiem. To takie niesprawiedliwe.
I nie kasa tu zawiniła... Malta miała wszystko co trzeba.
Trzeba wierzyć.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 14, 2008 14:59

Dorcia..... dowiedz się gdzie się robi te cholerne przeszczepy, błagam... W Niemczech?

Never

Post » Czw sie 14, 2008 15:01

I za ile? Bo to jest chyba najważniejsze? Gdzie i ile potrzeba, a potem będziemy się martwić...

Never

[poprzednia][następna]