Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 15:04 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

ZUZIU :1luvu: :1luvu: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 :!: :!: :!: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 31, 2009 15:48 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Witaj Zuziu popołudniową porą :wink:

W wielkich butach małym kroczkiem
idzie sobie rok za roczkiem.
Dziś jest ta magiczna noc
co przynosi szczęścia moc.
Więc dołączam sie przed zmrokiem
z nadchodzącym nowym rokiem
i by nie wyjść znów na lenia
już Ci teraz ślę życzenia :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 31, 2009 19:55 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Szczęśliwego nowego roku!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 01, 2010 1:19 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kochani w Nowym 2010 Roku życzymy wszystkim Zwierzętom i wszystkim Ludziom, aby stał się CUD i od tego roku na całym świecie nie było już ani jednego zwierzątka porzuconego, zaniedbanego, cierpiącego, głodnego, doznającego strachu i poniżenia oraz żeby już zawsze one wszystkie były tylko szczęśliwe, a my żebyśmy mogli patrzeć już tylko w szczęśliwe kocie oczyObrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt sty 01, 2010 11:36 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

ojjj, tak.....

W Nowym Roku do Kochających Domków :!: :!: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 03, 2010 22:07 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

ZAPRASZAM WSZYSTKICH PRZYJACIÓŁ ZUZI96 NA BAZAREK DLA KOCHANEJ BLANUSI, KTÓRA PRZED DS MUSI MIEĆ STERYLKĘ I SZCZEPIENBIA Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=105701
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 21, 2010 11:24 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Halo halo Zuziu , Maksiu i Alusiu , co słychać w pięknym świecie ? :wink:

bubor

Post » Pt sty 22, 2010 14:40 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 31, 2010 21:23 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

bubor pisze:Halo halo Zuziu , Maksiu i Alusiu , co słychać w pięknym świecie ? :wink:

Piękny świat może gdzieś tam jest, buborku :D Sam wiesz, jak on wygląda, kiedy ma się alergika w domu. Pilnowanie diety, pilnowanie misek, oczy naokoło głowy, a i tak się drapie :evil:

Nie piszę, bo...co mam pisać, że Alusia znowu była chora? A była, miała kryształy w moczu, jeździłyśmy w kółko do lecznicy i tak się życie toczy...Teraz już jest narazie dobrze :P
Obrazek Obrazek

A Maksiu?
Maksiu ma towarzystwo tymczasek, zmienia dziewczyny jak rękawiczki, zawsze woli te młodsze, przez co ostatnio obrywa od zazdrosnych starszych :lol:
Obrazek Obrazek

I tak się u nas kręci...wyściskaj dziewczyny :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 31, 2010 21:33 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Witaj Zuziu wieczorową porą :D
Alusia prześlicznie wygląda :1luvu: , piękna z niej panna i tyle :wink:
Maksiu równie elegancki choć prawdę powiedziawszy wydaje się być nieco szczuplejszy :roll: , zwłaszcza widząc zdjęcie pyszczka odnoszę takie wrażenie :roll: ,
mimo wszystko niema mu sie co dziwić że zaczyna gustować w małolatach mimo opisanych przez Ciebie konsekwencji :lol: .
Pozdrawiam Cie ciepło Zuziu i przesyłam całą masę głasków dla Twoich futerek :wink:

bubor

Post » Pon lut 01, 2010 10:48 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

zuziu, cudne futerka... wiele ciepełka dla Was... :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 04, 2010 17:57 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Zuzia chyba nie może odnaleźć wątku swoich kotków :wink:
(chociaż jakimś cudem tytuł zmieniła :twisted: )
no to wyciągnęłam z zakamarków, bo czas uzupełnić KOTOSTAN :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 04, 2010 22:41 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Amika6 pisze:Zuzia chyba nie może odnaleźć wątku swoich kotków :wink:
(chociaż jakimś cudem tytuł zmieniła :twisted: )
no to wyciągnęłam z zakamarków, bo czas uzupełnić KOTOSTAN :lol:

Amiko, KOTOSTAN zmieniony, tylko nie opisany... :ryk:

Alusia chora (nie nowość :evil: ), zapalenie górnych dróg oddechowych, struwity w moczu, drapie się, jeść nie chce, dostaje leki...normalka :twisted:

Maksiu jakoś żyje, ostatnio okropnie się nudzi, bo nie ma z kim ganiać, Lilcia na niego dalej obrażona. No cóż, sam sobie winien, nie każda kobieta łatwo zniesie odrzucenie i zdradę :wink:

Lilutek zdrowy, wiecznie głodny, jak ruszę garnkiem, to żeby spała na końcu świata, to już jest przy mojej nodze :lol: Miski wszystkie wypucowane, myć nie trzeba :ryk: Jak Lilutka nie było kilka dni, to miski wiecznie stały brudne, co chwilę musiałam myć :lol: Teraz myje Lilutek :ryk:

W weekend postaram się o jakąś fotorelację :lol:

A tytuł zmieniłam, jak Lilutek zyskał status rezydenta :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 04, 2010 23:11 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

Witaj Zuziu wieczorową porą :wink:
Alusia - bidulka znów choruje :( , przesyłam mocne kciuki za jej zdrowie :ok: :ok: :ok: no i wygłaskaj proszę Zuziu Alusię w moim imieniu :wink:

bubor

Post » Pt mar 05, 2010 8:07 Re: Moje koty....Blanka w DS, Kulka szuka, Lilutek rezydentem:):

bubor pisze:Witaj Zuziu wieczorową porą :wink:
Alusia - bidulka znów choruje :( , przesyłam mocne kciuki za jej zdrowie :ok: :ok: :ok: no i wygłaskaj proszę Zuziu Alusię w moim imieniu :wink:

Alusia wygłaskana i przesyła głaski dla swoich koleżanek Kropci i Dorci :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]