Anatol Odchuchany. W nowym, wspaniałym domu :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2007 10:06

Jasne :twisted:
Tolciu, jak dzisiaj?
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Czw lis 15, 2007 10:14

Toluś zaczął reagować na swoje imię :D jak się go woła, to najpierw patrzy i grucha, jakby się upewniał, że to do niego :) a potem idzie grzecznie do wołającego :)
Szaleństwa odbywają się w dalszym ciągu, Anatol ma niespożyte pokłady energii. No i zaczyna... hm... być gruby :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 15, 2007 10:21

Toć mówię, że to duchowy brat Paciorka ;)
Pacior gruby jak cholera, niedługo idę do weta go zważyć, bo aż nie możemy wyjść z podziwu, że go te jego cienkie łapiny wciąż po świecie noszą:) A nie daj bóg jak się w nocy próbuje ulokować na ludziowym brzuchu, boli jak diabli :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Post » Czw lis 15, 2007 14:40

Georg-inio ja Cię nie chcę martwić ale sądząc po zdjęciach to Tolek nie zaczyna być gruby. On tą grubaśność osiągnął jakiś czas temu. Ale to chyba dobrze, bo w końcu taki chudy kot to nie kot! :)

I gratuluję reagowania na imię! Zazdroszczę, Quazi chyba nie jest świadomy tego jak się nazywa. Ostatnio mama próbowała innych mian, jakich to nie powiem,bo o mało co nie padłam ze śmiechu, kot za to patrzył na nią wielce zaintrygowany.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw lis 15, 2007 20:08

Georg-inia pisze:Toluś zaczął reagować na swoje imię :D jak się go woła, to najpierw patrzy i grucha, jakby się upewniał, że to do niego :) a potem idzie grzecznie do wołającego :)
Szaleństwa odbywają się w dalszym ciągu, Anatol ma niespożyte pokłady energii. No i zaczyna... hm... być gruby :oops:

Zaczyna :wink:

Jak to kochające oczy są wyrozumiałe. Ja to czasami, nawet nie wiem w jaki sposób, ale dostrzegam że mój grubasek Szprotka schudła :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 15, 2007 22:51

Malati pisze:Georg-inio ja Cię nie chcę martwić ale sądząc po zdjęciach to Tolek nie zaczyna być gruby. On tą grubaśność osiągnął jakiś czas temu. Ale to chyba dobrze, bo w końcu taki chudy kot to nie kot! :)

I gratuluję reagowania na imię! Zazdroszczę, Quazi chyba nie jest świadomy tego jak się nazywa. Ostatnio mama próbowała innych mian, jakich to nie powiem,bo o mało co nie padłam ze śmiechu, kot za to patrzył na nią wielce zaintrygowany.

hmm, jakby to delikatnie powiedzieć... Inga, ja się nie dziwię, z jednej strony Sumo Kot Niuniol, z drugiej Kot Puszysty Klemciu i Pan Sympatyczny tez raczej obły, to niby jaki ma być Pan Tolek? :wink:

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt lis 16, 2007 0:58

gosiaa pisze:Zaczyna :wink:

Jak to kochające oczy są wyrozumiałe. Ja to czasami, nawet nie wiem w jaki sposób, ale dostrzegam że mój grubasek Szprotka schudła :)

OoooOOooo znam ten objaw. Ja ostatnia, a dokładniej to dzisiaj, chociaż biorąc pod uwagę, że jest północ to wczoraj, chyba, że ktoś liczy czas tak jak ja, czyli od pójścia spać, czyli jednak jeszcze dzisiaj (ufff) stwierdziłam, że Quazi schudł (i to na pewno przez tą niezdiagnozowaną, bo nieistniejącą chorobę), tak dużo o tym mówiłam, że moja ma przyznała mi rację... co wywołało prawdziwą moją histerię niemalże i wielkie macanie chudego brzucha (bo on się zrobił chudszy!)

A Tolek jakby nie było doskonale nadaje się na wisienkę na szczycie pysznego tłuściutkiego torciku ;)

Malati

Post » Pt lis 16, 2007 9:06

Magija pisze:
Malati pisze:Georg-inio ja Cię nie chcę martwić ale sądząc po zdjęciach to Tolek nie zaczyna być gruby. On tą grubaśność osiągnął jakiś czas temu. Ale to chyba dobrze, bo w końcu taki chudy kot to nie kot! :)

hmm, jakby to delikatnie powiedzieć... Inga, ja się nie dziwię, z jednej strony Sumo Kot Niuniol, z drugiej Kot Puszysty Klemciu i Pan Sympatyczny tez raczej obły, to niby jaki ma być Pan Tolek? :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

może jeszcze powiecie, że Rastek jest gruby, co? :twisted:

miały być zdjęcia, ale nie będzie, bo kto by chciał oglądać grube koty :P

:mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 16, 2007 9:19

Ja!
Ja uwielbiam ogladac grube koty! :mrgreen: :kitty:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 16, 2007 10:17

Georg-inia nie rób nam tego! Przecież my uwielbiamy grubaśne koty! Im bardziej grubaśny tym lepiej.

A o Rastku możemy chyba powiedzieć, że koniecznie chłopak musi zacząć tyć jak jest z takimi no ten tego, no wiesz całkiem niemałymi i niemiękkimi kotkami.

Prosimy o zdjęcia i degradację focha!

Malati

Post » Pt lis 16, 2007 14:04

Etka pisze:Ja!
Ja uwielbiam ogladac grube koty! :mrgreen: :kitty:

Ja tyż! Ja tyż!
8)
ObrazekObrazek

bechet

Post » Pt lis 16, 2007 19:36

A w ogóle to ja przepraszam, ale ekhm Georg-inia czy to, że Tolek idzie do adopcji jest dalej aktualne? :oops:

Bo to takie ciacho jest, że no ja rozumiem jak nie, tylko no bo ten tego wiesz fajnie by było jakby dołączył do Twojego stada grubasów :roll:

Malati

Post » Pt lis 23, 2007 22:43

Toluś co tu tak cicho u Ciebie? Do góry kawalerze piękny!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lis 25, 2007 14:40

Toluś napisz coś do Cioteczek bo my tu tęsknimy :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie lis 25, 2007 17:41

tak, tesknimy za wiesciami od Tolka :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]