Tolciu, jak dzisiaj?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Toluś zaczął reagować na swoje imięjak się go woła, to najpierw patrzy i grucha, jakby się upewniał, że to do niego
a potem idzie grzecznie do wołającego
![]()
Szaleństwa odbywają się w dalszym ciągu, Anatol ma niespożyte pokłady energii. No i zaczyna... hm... być gruby
Malati pisze:Georg-inio ja Cię nie chcę martwić ale sądząc po zdjęciach to Tolek nie zaczyna być gruby. On tą grubaśność osiągnął jakiś czas temu. Ale to chyba dobrze, bo w końcu taki chudy kot to nie kot!
I gratuluję reagowania na imię! Zazdroszczę, Quazi chyba nie jest świadomy tego jak się nazywa. Ostatnio mama próbowała innych mian, jakich to nie powiem,bo o mało co nie padłam ze śmiechu, kot za to patrzył na nią wielce zaintrygowany.
gosiaa pisze:Zaczyna![]()
Jak to kochające oczy są wyrozumiałe. Ja to czasami, nawet nie wiem w jaki sposób, ale dostrzegam że mój grubasek Szprotka schudła
Magija pisze:Malati pisze:Georg-inio ja Cię nie chcę martwić ale sądząc po zdjęciach to Tolek nie zaczyna być gruby. On tą grubaśność osiągnął jakiś czas temu. Ale to chyba dobrze, bo w końcu taki chudy kot to nie kot!
I gratuluję reagowania na imię! Zazdroszczę, Quazi chyba nie jest świadomy tego jak się nazywa. Ostatnio mama próbowała innych mian, jakich to nie powiem,bo o mało co nie padłam ze śmiechu, kot za to patrzył na nią wielce zaintrygowany.
hmm, jakby to delikatnie powiedzieć... Inga, ja się nie dziwię, z jednej strony Sumo Kot Niuniol, z drugiej Kot Puszysty Klemciu i Pan Sympatyczny tez raczej obły, to niby jaki ma być Pan Tolek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 485 gości