Ramzesik śliczny i widać, że szczęśliwy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Niech to szlag trafi![]()
To schronisko wartałoby zrównać z ziemią i postawić od fundamentów w innym miejscu!!
Jak Boga kocham to walka z wiatrakami
Emiś pisze:Z tego wszytskiego nie napisałam o czymś, o czym już wczoraj powinnam napisać.
BARDZO, BARDZO OGROMNIE DZIĘKUJEMY JULICIEW![]()
Wczoraj byłam u niej wraz z TŻem mar_tiki, Julitka przekazała nam ogromną klatkę wystawową (120x60x60), preparat do dezynfekcji "virkon", 6 kg mrożonego mięsa z indyka, 2 saszetki royala sensitivity, suchą karmę royal intestinal, siatę suchej karmy dla dziczków, karotnik mokrego jedzonka "bozita", plastikowy transporter, szmaciane posłanko, 2 styropianowe budki i 20l worek żwirku "benek". Nie jestem pewna, czy wszytsko wymieniłam, w każdym razie auto było zapchane po sufit.
JULITKO! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!
Klata pojechała do Dużych mojego Cynamonka, którzy zgodzili się być DTJako pierwsza pojedzie do nich kotka, która z czrórką 2 mieisęcznych maluchów mieszka w kartonie pod drzewem
. Kotka jest oswojona, najprawdopdobniej wyrzucona z domu. Jeden maluch jest już w DT u karmicielki, 3 maluchy i kotka siedzą wciąż na dworze przy tej pogodzie
. Maluchy są dzikawe, więc pójdą do DT na oswajanie i szukanie domków. A kotka zostanie wysterylizowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 103 gości