Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 12, 2007 11:15

Zbieraj siły maleńki :ok: cały czas o Was ciepło myślimy :love:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon mar 12, 2007 12:25

Dorciu i Gabisiu, trzymam kciuki mocno...
Zdrowiej kruszynko!
Dorciu - jesteś cudowna. A ku pokrzepieniu serca napiszę, że Narcyz jest cudny i brykający, co oznacza że ty masz nie tylko dobre serce, ale i dobrą rękę - MUSI się udać i z tym małym okruszkiem.

patunieczka

Od: Sob sty 06, 2007 12:43

Post » Pon mar 12, 2007 13:38

diękuje.
Patunieczko bardzo się ciesze że Narcyz to fajny facet i miło mi :oops:
gabiś dzis na chwilke zainteresował sie mała czerwona myszka ,mialł odruch łapać , trzymac ,biec ,jednak chyba jest troszke slaby.
Kupyod wvzoraj nie bylo a teraz słysze jak jezdzi po brzuszku i polecialo na rżadko :cry: cos z tym brzuszkiem musi być...tym bardziej że zachetny do jedzenia to on nie jest..no nie zawsze ale cos mu dokucza co widać po jego zachowaniu.
Zamknełam go w transporterku i wyszłam zrobic zakupy-jak wróciłam to krzyk jeno i zgrzytanie zębami,wypuściłam maluszka a on chcial wspiąć sie na noge :wink:

na cmentarzu ,u rodziców znów ukradli kwiaty :cry: co dwa dni...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon mar 12, 2007 22:05

Jesteśmy po wieczornej wizycie ,pierwsz wetka powiedziała że nie widziala malucha dwa dni i on urósł,to co było wczoraj to cud że Okruch jest z nami....i powinno już być dobrze..
Dostał tylko catosol ,kupiłam mu puszeczke RC RECOVERY 8O nowośc i podobno super,kocio dostał i najdal sie jak bąk :lol: sam ciumkał ale z jakim zachwytem.

Gwózdz programu no musze to napisać....w jedną strone zatargał Gabisia z rynsztunkiem Bartek a z powrotem miał wyjśc do mnie TŻ ,zadzwonilam no i ide wolno bo mi ciąży ,ale doszlam do domu a TŻ nie ma ,kolacje zrobiłam ,z psami na spacer poszłam TŻ nie ma ,syn mowi ide mamo szukać ,mineło sporo czasu włazi TŻ i pyta a gdzie ty byłaś????bo ja poszedłem do Ursusa 8O a ja chodze tu u nas we Włochach :evil: no poprostu lałam po nogach .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 12, 2007 22:38

Robi się coraz weselej w wątku, tak trzymajcie :D a Gabiś niech już zacznie rozrabiać na dobre :ok:

Fraszka

Post » Pon mar 12, 2007 22:41

no to się chłopina przeszedł!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: dla zdrowia,przed snem.Tak trzymać :ok: :smiech3:

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Pon mar 12, 2007 23:17

:smiech3: napewno dla zdrowia ,tylko tak mysle jak już chciał się przejśc to nie mogł wybrac lepszej i ładniejszej trasy :wink: :lol:
Gabryś przed chwilą brykał :D z ogonkiem jak szczoteczka na sztorc postawionym, teraz spi .
Polecam RC Puszke Recovery ,normalnie wszystkie bestje rzuciły się na to ,tylko cena odrzucająca :lol: 7zł.ale niech je ,rosnie i mężnieje ten nasz facet .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 12, 2007 23:23

Dorciu, od razu lżej na sercu jak się uśmiechasz :D widać, że choć na pewno zmęczona, to już wychodzicie z najgorszego... i na fotki Gabisia czekamy. :)

Fraszka

Post » Pon mar 12, 2007 23:37

Basiu mi tez ciut lżej :wink: ale taka radośc jak patrze na tego szkraba ,jak drze że głodny ,że już szybko ,jak spi ,jak bawic się zaczyna ,no taka radośc .. :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 12, 2007 23:42

Chociaż trochę dobrych wiadomości przed snem :D :ok:

Beata B.

Od: Pon sty 01, 2007 17:23

Post » Pon mar 12, 2007 23:42

Dorciu, już tylko radości Ci życzę :D :ok:

Fraszka

Post » Wto mar 13, 2007 0:48

DORCIAAAAAA!!!! masz pw.!
przepraszam za wrzaski ale dorcia gdzieś się zaszyła :cry:

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Wto mar 13, 2007 9:01

tylko troche przysnełam :oops: w koślawym foteliku przy nie lepszym biurku :wink:
Mamy dzisiaj gości Moka 1 i Gosiar nas odwiedzą :lol:

Kropcia leży mi na kolanach i ciumka zawzięcie ,troszke chyba jest zazdrosna o maluszka ,ale tylko ona go wylizuje :wink: koniecznie chce jeśc to co on ,no to dziele , bo to niczym dwoje dzieci ,starsze ma zawsze przechlapane ,bynajmniej tak odczuwa..
Gabiś wciąż głodny ,wspaniale je ---ciumka tę puszeczke ,bardzo mu smakuje ale ja straram, się również dawać mu conwelascense mleczko a dzis może jeszcze lub jutro doloże convelascense mięsne kawałki ,po ciapciam widelcem bo inaczej nie z ciumka .
kładzie się spać z pełnym brzuszkiem budzi z pustym.
kupal ledwo wystękany ,jak patyki ,troche wylazło reszte wyciągnełam ,jak zwykle ręcami :wink: obcęgow nie miałam pod rękom.
acha dostaje też wode przegotowaną do picia ,na łyżeczce :wink: no i troszke polizuje.
Wetka jak go wczoraj macała to miała nietęgą mine ,coś wymacała a ja struchlałam ,mowi - nerki w porządku , cos tam wporzadku ,tu ok . ale tu z 5 cm. czegos i dalej maca .ja pory pełne .. okzuje się zę zalega z 5 cm .kupska :evil: dziś z 3 cm już wyciągnełam oby reszta wyszła też...
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 13, 2007 9:14

:lol: :lol: :lol:
Wyjdzie i reszta...napewno...super wiadomości ..tak się cieszymy...
Mam cichą nadzieję, że my przez to nie będziemy przechodzić, bo Snowi od 4 dni Qpki coraz rzadsze, byliśmy wczoraj u wetki, to powiedziała, że w brzuszku bulgoce, ale na antybiotyk za wczesnie, dostał lacidofil (bo tylko to miałam) i czekamy na poprawę.
A maluśkiemu życzymy już tylko pięknych Qpek :lol:
Obrazek; Obrazek

mogway1

Od: Czw paź 05, 2006 13:30

Post » Wto mar 13, 2007 11:06

pięknie dziekujemyWystękał następny kawałek ,ja za centymetr i odmierzam czy to juz 5 cm czy jeszcze nie :wink: żarty mnie sie trzymaja ale tak sie ciesze ...pojadł ,pobawil sie i to jak :!: nawet mu pare fotek pstryknelam ,przytulił na rękach i poszedł spac ,a ja mam syndrom nadopiekunczości i teraz ......martwie się okropnie czy dostatecznie duzo wyciumkał :oops: czy nie jest głodny kopa w dupsko poprosze :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]