Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 22, 2015 14:45 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Ty musisz poszukać ze względu na swoją sytuację sama wiesz
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lip 22, 2015 14:46 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Kotka Milka pisze:załatwiłam ze zwierzaki pójda do adopcji po okolicznych wsiach. dla mnie EOT

Madie pisze:Hmm Kotko, wiesz jak się traktuje zwierzęta na wsiach. Naprawdę będziesz mogła patrzeć na swoje psy na łańcuchu, albo koty pałętające sie samopas?:(

tam, od razu na łańcuch. Wypuści po jednym we wsi i już - adopcja odbyta. :ok:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro lip 22, 2015 14:51 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 17:57 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

Post » Śro lip 22, 2015 14:52 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2015 17:58 przez Kotka Milka, łącznie edytowano 1 raz
Kotka Milka

Post » Śro lip 22, 2015 15:02 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Jeśli liczysz teraz na rozpaczliwe apele "nie rób tego, błagam" i deklaracje "pomożemy, zasponsorujemy weta, lab, leki, karmę aparat fotograficzny do zdjęć do ogłoszeń i extra piłeczki, tylko nie oddawaj", to się przeliczyłaś. Tu są dorośli ludzie, nie działają na nich fochy i szantaże.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Śro lip 22, 2015 15:06 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Wasylisa pisze:Jeśli liczysz teraz na rozpaczliwe apele "nie rób tego, błagam" i deklaracje "pomożemy, zasponsorujemy weta, lab, leki, karmę aparat fotograficzny do zdjęć do ogłoszeń i extra piłeczki, tylko nie oddawaj", to się przeliczyłaś. Tu są dorośli ludzie, nie działają na nich fochy i szantaże.

Twoją wredote to powinno się w ramki oprawic. Zrobie co zechce to moja sprawa . Nie mam zamiaru odpowiadac na chamskie oddzywki.pozdrawiam
Kotka Milka

Post » Śro lip 22, 2015 16:22 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Nie wchodźcie w jakąkolwiek dyskusję bo nie ma sensu. Kotka Milka patrząc na Jej wpisy i moje doświadczenie wieloletniego weta ludzkiego pisząc oględnie wygląda że niezbyt zdrowo się czuje .Problem w tym że jak to zwykle bywa w takich sytuacjach Ona tego nie widzi a reszta jest be. Przypomnijcie sobie Etiopię. Nie kontynuujcie wpisów bo to bardziej napędza.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lip 23, 2015 8:32 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Izka53, dobrze, że wkleiłaś tu ten post Kotki Milki. Dziewczyna jest bardzo zagubiona, może zaburzona, może nawet chora. Z ciągłego stresu też można się rozchorować...
Sytuacja wydaje się być patowa, ale na pewno taka nie jest. Zastanawiam się, jak tej dziewczynie można z całą życzliwością pomóc? I czy ona w ogóle posłucha kogokolwiek? Czy pozwoli sobie pomóc?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw lip 23, 2015 13:29 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

lilianaj pisze:Izka53, dobrze, że wkleiłaś tu ten post Kotki Milki. Dziewczyna jest bardzo zagubiona, może zaburzona, może nawet chora. Z ciągłego stresu też można się rozchorować...
Sytuacja wydaje się być patowa, ale na pewno taka nie jest. Zastanawiam się, jak tej dziewczynie można z całą życzliwością pomóc? I czy ona w ogóle posłucha kogokolwiek? Czy pozwoli sobie pomóc?

Mądrze piszesz,może próbować pomóc a nie od rzucać .

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Czw lip 23, 2015 15:35 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

z tego co mi wiadomo, Kotka nieraz już pomoc otrzymywała, także w znalezieniu pracy. Mamaginy wiele jej pomogła.....ale z pomocy trzeba chcieć i umieć skorzystać.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 23, 2015 17:59 Re: Mgła przychodzi na drobnych kocich łapkach

Nieszczęście polega na tym że ta osoba ma zwierzęta a nawet sobą nie potrafi się zająć.
Zamykam na prośbę Autorki
alix76
AnielkaG

[poprzednia]