Safira... [*] Chyba wszyscy liczyliśmy, że zdarzy się cud...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:......Korzystałaś z usług Pani Doktor żeby ocenić wysokie ceny , a niską jakość jej usług?......
LadyStardust pisze:Chciałam tylko zauważyć, że Trąbeczka nie jest ozdrowieńcem. Może nigdy nim nie będzie. Tak naprawdę jeszcze sytuacja nie jest zażegnana.
agula76 pisze:LadyStardust pisze:Nikt nigdy nie mówił, że walczyć nie będziemy.
PS. Bazarek se taki sobie: viewtopic.php?f=20&t=147520[/quot
Daga... nie pisze o walce tylko jej sensie...ona miala sens...bo na bank wszystkie kociaki nie umrą....a ten kto tak myslał i mnie o tym zapewnił
wie o czym pisze
agula76 pisze:Daga... nie pisze o walce tylko jej sensie...ona miala sens...bo na bank wszystkie kociaki nie umrą....a ten kto tak myślał i mnie o tym zapewnił
wie o czym pisze
LadyStardust pisze:agula76 pisze:LadyStardust pisze:Nikt nigdy nie mówił, że walczyć nie będziemy.
PS. Bazarek se taki sobie: viewtopic.php?f=20&t=147520[/quot
Daga... nie pisze o walce tylko jej sensie...ona miala sens...bo na bank wszystkie kociaki nie umrą....a ten kto tak myslał i mnie o tym zapewnił
wie o czym pisze
Zawsze walczymy do ostatnich sił, ostatniego momentu, ostatniej złotówki. Nie wiem czy nie czytasz wątku prawdopodobnie na tyle długo by to wiedzieć. I nie znasz nas. Czy ma sens walka czy nie, mimo też to co rokują weci i inne osoby wokoło. Jak ci Basia coś w gniewie powiedziała, i chcesz się tego kurczowo trzymać to twoja wola. Choć nie wiem po co ciągniesz dalej temat, widocznie lubisz drażnić (pytanie retoryczne).
LadyStardust pisze:Chciałam tylko zauważyć, że Trąbeczka nie jest ozdrowieńcem. Może nigdy nim nie będzie. Tak naprawdę jeszcze sytuacja nie jest zażegnana.
MIKUŚ pisze:agula76 pisze:Daga... nie pisze o walce tylko jej sensie...ona miala sens...bo na bank wszystkie kociaki nie umrą....a ten kto tak myślał i mnie o tym zapewnił
wie o czym pisze
Masz na myśli mnie. Wiem o tym. Proszę Cię bardzo, moje słowa brzmiały dokładnie tak:
"Musimy się przygotować na to że nikt nie przeżyje!!! To jest panleukopenia - to nie żarty."
Po czym zaczęłaś prowadzić monolog i się rozłączyłaś.
Nie znasz mnie. Masz takie zdanie, masz do tego prawo. Wielka szkoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 210 gości