Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mam pytanko: czy taka niepelnosprawnosc jak np u Noemci moze byc przeciwskazaniem do sterylki? Bo wiem, ze w takim przypadku jest wieksze ryzyko ew.powiklan z powodu tego zabiegu, ale czy takie cos moze byc przeciwskazaniem? (pytam czysto teoretycznie, nie zebym cos sugerowala)
Kociara82 pisze:mam pytanko: czy taka niepelnosprawnosc jak np u Noemci moze byc przeciwskazaniem do sterylki? Bo wiem, ze w takim przypadku jest wieksze ryzyko ew.powiklan z powodu tego zabiegu, ale czy takie cos moze byc przeciwskazaniem? (pytam czysto teoretycznie, nie zebym cos sugerowala)
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:mam pytanko: czy taka niepelnosprawnosc jak np u Noemci moze byc przeciwskazaniem do sterylki? Bo wiem, ze w takim przypadku jest wieksze ryzyko ew.powiklan z powodu tego zabiegu, ale czy takie cos moze byc przeciwskazaniem? (pytam czysto teoretycznie, nie zebym cos sugerowala)
Powypadkowa INKA (z mojego podpisu), też ma niepełnosprawny tył, jest już po sterylce ... Trochę trudniej się goi, bo ona jednak ciąga ten brzuszek po ziemi, ale wetka mówi, że nic złego się nie dzieje ...
lidka02 pisze:Witamtrzymam za was
i miłej wiosny
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google Adsense [Bot], Patrykpoz i 450 gości