Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2012 14:02 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Z wątku Wenus

sia pisze:Zaglądam tu czasem, ponieważ Olsztyn to moje rodzinne strony, ale aktualnie mieszkam na drugim końcu Polski.
Słuchajcie. W czwartek lub piątek (prawdopodobnie od piątku) będę z wizytą u mamy. Jeżeli napiszecie mi, które rejony trzeba odwiedzić i z kim się ewentualnie kontaktować, mogę poświęcić te parę godzin i je obskoczyć.

Alisax pisze:Tak, Barcza jest na nagórkach.
Moja mama ma tam mieszkanie, jak wrócę mogę rozwiesić parę ogłoszeń.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sie 08, 2012 14:23 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Mam nowe informacje, dzwoniła karmicielka z ogłoszenia i Maciuś jest kolo kościoła i przychodzi tam jeść spróbuję wyłapać pory karmienia, kupiłam pięknie pachnące dla kota jedzenie i może zaczniemy budowwać jego zaufanie :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Śro sie 08, 2012 14:38 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Kciuki cały czas :ok:
musi się udać :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sie 08, 2012 19:28 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro sie 08, 2012 21:18 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

darialekarzyk pisze:Mam nowe informacje, dzwoniła karmicielka z ogłoszenia i Maciuś jest kolo kościoła i przychodzi tam jeść spróbuję wyłapać pory karmienia, kupiłam pięknie pachnące dla kota jedzenie i może zaczniemy budowwać jego zaufanie :)

Daria - cudnie, że powiesiliście ogłoszenia i że jest odzew. Cudnie, ze szukacie i nawiązujecie kontakt.
Strasznie mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i czekam na wiadomości.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 08, 2012 23:20 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

No i zero wiadomości :cry:
Nie można było choć kilku zdań napisać? :evil:

dana.b

Post » Śro sie 08, 2012 23:22 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

jak to zerowiadomości???

darialekarzyk pisze:Mam nowe informacje, dzwoniła karmicielka z ogłoszenia i Maciuś jest kolo kościoła i przychodzi tam jeść spróbuję wyłapać pory karmienia, kupiłam pięknie pachnące dla kota jedzenie i może zaczniemy budowwać jego zaufanie :)
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 08, 2012 23:49 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Czekałam na nowe :?
Chciałam dowiedzieć się czy ktoś był tam dzisiaj? Rozmawiał z karmicielką?
Czy jest już ta klatka? Czy w ogóle widziano dziś Maciusia, próbowano złapać?

dana.b

Post » Śro sie 08, 2012 23:53 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Rozumiem... myślę, ze proby są wieczorem i przed switem. Na pewno są. Przecież widac, zę są info w wątku i konkretne działania.
Ja ufam w złapanie Macka i że jest szukany. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sie 09, 2012 0:02 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Muszą go złapać! Innej opcji nie ma :P
:ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Czw sie 09, 2012 8:38 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Daria jak znajdziesz chwilę to napisz co z Maciusiem, i czy ogłoszenia doszły.
joanna3113

Post » Czw sie 09, 2012 9:01 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Szukamy i szukamy, ale ciągle nas jakoś omija, wczoraj byliśmy w tych miejscach co nam powiedziała Pani dzwoniąca i położyliśmy tam jedzenie, kręciliśmy się w pobliżu nie pokazał się, poszliśmy dalej jedzenie znikło, to miejsce jest idealne do schronienia się, jest tam wiele wejść do piwnic, chyba kościoła, dzwonił dzisiaj pan, mówił że wracał z imprezy i zobaczył go i szybko poszedł po jedzenie, ale nie dał mu się złapać mimo że jadł przy nim, Maciuś cały czas jest w okolicy mojego bloku, bloku obok i Kościoła, kręcimy się tam ciągle ale nie możemy go trafić :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw sie 09, 2012 9:45 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Dobrze, że przynajmniej tam jest i o tym wiecie.
Co z klatką? Był ktoś po nią?

dana.b

Post » Czw sie 09, 2012 18:56 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Kciuki cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sie 09, 2012 19:27 Re: Maciuś - Szczytno - UWAGA MACIUŚ ZAGINĄŁ W OLSZTYNIE!!!!

Maciuś :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]