Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:sroka7 pisze:Gibutkowa pisze:Sroka - jakby co to podkłady przygotowane, jakby co to daj znać na tel. kiedy byś była, cobym poinformowała chłopa w razie czego że ma się nigdzie nie szlajać tylko do domu biegusiem po pracy
A drapak i kuweta (nie pamiętam co dla kogo) będą najprawdopodobniej w tym tygodniu (brat ma mi przywieźć).
To może jutro (wtorek) bym podeszła koło 17 z minutami tak, jak ostatnio.
A kuweta ma być dla mnie - na razie w pokoju gnojki mają małą miskę jak ich puszczam na podłogę kicać, ale to trwa ok 1 godziny (potem na szczęście padają ze zmęczenia) no i ich pilnuję razem z moim synusiem Bombikiem(wygląda jak Twój Miecio).
PS. dodaj wątek gnojków do pierwszego postu - w podpisie mam linka, tam fotki i info na bieżąco o nich.
Po podkłady możesz jutro wpaść, chłop mój już będzie. Kuweta będzie gdzieś w środku tygodnia albo pod koniec (mam nadzieję że mi ją brat przywiezie i nie zapomni).
Znaczy się Bombik musi być przepięknym burasem![]()
Mój kochany Ciulitek właśnie śpi swojej desce do prasowania (czasem sobie ją od kotów pożyczam jak muszę coś wyprasować
)
turkawka pisze:Czy ktoś wysyłał ogłoszenia do Gazety Wyborczej? Ja porobilam Buni parę ogłoszeń ale nie umiem wysłac do GW czy do Gazety Wrocławskiej. Czy mógłby ktoś zrobić takie ogłoszenie dla Buni?
JaEwka pisze:A Bunia nie ma w ogóle żadnych ogłoszeń?? Wydawało mi się że miała![]()
Jak nie będę mieć sajgonu dzisiaj w pracy to jej zrobię.
JaEwka pisze:A Bunia nie ma w ogóle żadnych ogłoszeń?? Wydawało mi się że miała![]()
Jak nie będę mieć sajgonu dzisiaj w pracy to jej zrobię.
JaEwka pisze:No jak jej Edyta wcześniej robiła to na pewno miała na dużej liczbie strone
Eh coś ta Bunia nie ma szczęście do domu...No, ale nie poddamy się i zrobimy wszystko żeby w końcu ten domek znalazła
Edit: turkawka skopiowałam twój tekst z ogłoszeń do wydarzenia bo jest bardzo fajnyzrobie wszystko i dam linka
Hm nie moge znaleść jak mam zaprosić kogoś na to wydarzenie
http://www.facebook.com/WolontariuszeWr ... 006630098/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 87 gości