Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:Julek niby atakuje Margo ale zaproponowaliśmy, żeby w takim razie jeden kot został ale państwo się nie zdecydowali ...Więc chyba jednak nie o to chodzi, że koty się gryzą, zresztą przez 24 godziny ich pobytu było wspaniale w piwniczce też się dogadywały ... ehh szkoda gadać
Zorlis pisze:Ale najcudowniejszy trafił się mi przecież - Majka
Zorlis pisze:Ale najcudowniejszy trafił się mi przecież - Majka
MartaK pisze:Margot w piwniczce totalnie zagubiona. W oczach ma dwa wielkie znaki zapytania, siedzi jak figurka i patrzy w jeden punkt. Jeszcze nie widziałam, żeby się tak zachowywała. Wydaje mi się też, że miała podwyższoną temperaturę. Julek też przygaszony. Zupełnie bez energii, niechętny do zabaw, do głaskania. Ale zjadł wieczorną porcję karmy, w przeciwieństwie do Margot. Smutno było bardzo na nie patrzeć![]()
itaka pisze:MartaK pisze:Margot w piwniczce totalnie zagubiona. W oczach ma dwa wielkie znaki zapytania, siedzi jak figurka i patrzy w jeden punkt. Jeszcze nie widziałam, żeby się tak zachowywała. Wydaje mi się też, że miała podwyższoną temperaturę. Julek też przygaszony. Zupełnie bez energii, niechętny do zabaw, do głaskania. Ale zjadł wieczorną porcję karmy, w przeciwieństwie do Margot. Smutno było bardzo na nie patrzeć![]()
Nawet nie wiem co mam napisaćOne tak potrzebują człowieka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas i 378 gości