kaja555 pisze:W zeszłym tygodniu zostały wysterylizowane 2 kotki - jedna z działek Polana i jedna z os. C. Zdjecia wkrótce.
Zdjęcie kotki z działek - Agatki, przed zabraniem do lecznicy na sterylkę (okazało się, że już była we wczesnej ciąży):

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:Dziękujemy bardzo za wpływ - od karmiciela z działek "Polana":![]()
100 PLN Pan Alek 17.01.2013
Mam do rozliczenia rachunki za karmę suchą (musiałam już zamówić w tym roku) i puszki dla posterylkowców.
kaja555 pisze:
Dziękuję za zdjęcia, możemy wykorzystać do ogłoszeń?
Agulas74 pisze:O matko, Klonika i jej mamę znam! Podkarmiamy je nawet! Są cudne i bardzo kontaktowe, obcych się boją ale to straszne miziaki i gaduły. Wspaniale, że młoda już ciachnięta.
Faktycznie są niesamowicie zżyte, młoda wciąż chodzi za mamą i daje jej siarczyste baranki.
Był jeszcze kociak srebrny, nie wiem co się z nim stało...
Fotki z jesieni:
Mama, w tle Klonik:
Młoda:
Kto sfinansował tę sterylkę?
Agulas74 pisze:kaja555 pisze:
Dziękuję za zdjęcia, możemy wykorzystać do ogłoszeń?
No jasne![]()
![]()
Tego burego kocura też kojarzę, taki duży misiowaty?
Ostatnio się zastanawiałam, czemu kotów nie widać, myślałam że to przez pogodę. Przed zimą co drugi dzień przynosiliśmy jedzenie, ale teraz koty karmione są w piwnicy do której nie mamy dostępu, więc od nas dostają tylko jak wyjdą.
Agulas74 pisze:Aa, Czarusia chyba też kojarzę, taki tłuściutki z białymi wąsamiOstatnio tylko jego widywałam.
No to trzeba towarzystwo odwiedzić.
Edit: aha, fotka 4 na FB jest podpisana Klonik, ale to mamaMama jest dymna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 653 gości