TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 24, 2012 17:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

:ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Sob mar 24, 2012 18:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Maja już lepiej , ładnie je i chyba dziąsełka juz nie bolą :lol:

Mati szaleje jak pijany zając :lol: , goni sznurek , skacze az muszę ją hamować bo dostaje zadyszkę :mrgreen:

Eustaszek tak ładnie sie goi że już prawie nie ma śladu po otarciach :lol:

Miki od kilku dni troszkę podkochiwał ale nic sie złego nie działo a dziś zaczął rzęzić jak Mati :|

A Teodor to chyba sie najadł szaleju :mrgreen: , szaleje , szaleje i szaleje ze mam ochotę go udusić :roll: :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 24, 2012 18:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

marivel pisze:Justynko, wracam do naszej rozmowy o endokrynologu. Lekarka mówi,że nie możesz czekac. Przecież są inne terminy dla przypadków pilnych, jeżeli uważa ,że nie możesz czekac to chyba Twój jest pilny i powinna Ci dac skierowanie "pilne" Sprawdzałam listy kolejek w przychodniach są dwa tryby - pilny i zwykły, terminy pilne były bardzo krótkie.Może Ona nie zna twojej sytuacji finansowej ,powiedz i poproś o skierowanie na cito, skoro uważa że to pilne, Endokrynolog zleca badania - jeżeli prywatnie, to będą drogie. Niepłacenie czynszu jest niebezpieczne. Jesteś ubezpieczona i chora. SPRÓBUJ WYWALCZYC SKIEROWANIE PILNE :ok: .

Wiesz tylko że ja juz nie mam siła walczyć o moje zdrowie .....
Znajoma mi zapłaci za te wizyte a co potem , nie wiem ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 24, 2012 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Spróbuj z tym skierowaniem na cito! To raz.
Po drugie nie ma - nie mam siły! Trzeba i już! Jak nie dla siebie to dla kotów!
Im szybciej lekarz Cię zbada, tym szybciej podejmiesz leczenie i lepiej się poczujesz.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob mar 24, 2012 22:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Spróbuj z tym skierowaniem na cito! To raz.
Po drugie nie ma - nie mam siły! Trzeba i już! Jak nie dla siebie to dla kotów!
Im szybciej lekarz Cię zbada, tym szybciej podejmiesz leczenie i lepiej się poczujesz.

Ale ja nie mam możliwości teraz na nowo sie zarejestrować do reumatolog :roll: , mam termin wyznaczony na za ponad miesiąc i mam przyjść z nowymi wynikami po leczeniu antybiotykiem , niech ktoś ze mna pójdzie bo ja sama nie daje rady sie wykłócać o swoje , łatwo sie gada jak sie nie ma takiego problemu jak ja....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 24, 2012 22:54 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

a ja przypomnę skromnie o bazarku viewtopic.php?f=20&t=140274&p=8699634#p8699634 bo coś bardzo słabo idzie :(

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob mar 24, 2012 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Pewnie że łatwo się gada. Tylko że tu nie chodzi o to, aby sobie pogadać, ale aby Ci pomóc.
Skierowanie na cito do endokrynologa może wypisać Ci lekarz pierwszego kontaktu po zapoznaniu się z wynikami. Tylko musisz przedstawić sprawę i pogadać. Rodzinny naprawdę dużo może.
Powiem Ci na moim przykładzie, choć jest z innej kategorii, bo miałam zakamienioną nerkę i przewód moczowy (cztery kamienie wielkości kciuka), z bólem chodziłam przez miesiąc. Doktorka dała mi skierowanie do szpitala ze słowami " Nie idziesz rano do izby przyjęć, bo będziesz czekać pół roku na przyjęcie do szpitala. Idziesz późnym popołudniem na ostry dyżur, zwijasz się z bólu czy boli czy nie" Zrobiłam jak mówiła, zrobili mi na miejscu swoje badania, naczekałam się, parę godzin mi zeszło, ale za trzy dni byłam już na oddziale.
Tak samo zrobiłam z moją mamą i jej kręgosłupem kiedy się poślizgnęła, upadła i bolało. Na dyżur do szpitala, boli i już. Przyjął ją odpowiedni specjalista, co prawda nie było potrzeby szpitala, ale zaordynował odpowiednie leczenie, wypisał zlecenie na zabiegi.
Wierz mi, że w tym samym czasie byli tam ludzie z takimi pierdołami, że w głowie się nie mieści.

Masz dziewczyno wszystkie objawy związane z torbielą na szyszynce. Chormonalne, a przede wszystkim bóle stawów i zawroty głowy, zaburzenia równowagi.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie mar 25, 2012 0:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori - Masz świętą racje, najlepiej pod wieczór na izbę przyjęć...
Jak się chodzi od lekarza do lekarza to można czekać miesiącami :!:
Ja z rekom poszłam do lekarza to ciągłe wizyty itp, do teraz ręka boli i nie mogę nią zbytnio bez bólu ruszać.
A jak po wypadku na koniach czy jak spadłam z krawężnika poszłam na izbę przyjęć to od razu prześwietlenia
itp, itd ... potrzebne leki, hospitalizacja i w ogóle... przy okazji wpomniało się o innych dolegliwościach to w ciągu
kilku godzin miałam większość wyników.
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie mar 25, 2012 0:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Pewnie że łatwo się gada. Tylko że tu nie chodzi o to, aby sobie pogadać, ale aby Ci pomóc.
Skierowanie na cito do endokrynologa może wypisać Ci lekarz pierwszego kontaktu po zapoznaniu się z wynikami. Tylko musisz przedstawić sprawę i pogadać. Rodzinny naprawdę dużo może.
Powiem Ci na moim przykładzie, choć jest z innej kategorii, bo miałam zakamienioną nerkę i przewód moczowy (cztery kamienie wielkości kciuka), z bólem chodziłam przez miesiąc. Doktorka dała mi skierowanie do szpitala ze słowami " Nie idziesz rano do izby przyjęć, bo będziesz czekać pół roku na przyjęcie do szpitala. Idziesz późnym popołudniem na ostry dyżur, zwijasz się z bólu czy boli czy nie" Zrobiłam jak mówiła, zrobili mi na miejscu swoje badania, naczekałam się, parę godzin mi zeszło, ale za trzy dni byłam już na oddziale.
Tak samo zrobiłam z moją mamą i jej kręgosłupem kiedy się poślizgnęła, upadła i bolało. Na dyżur do szpitala, boli i już. Przyjął ją odpowiedni specjalista, co prawda nie było potrzeby szpitala, ale zaordynował odpowiednie leczenie, wypisał zlecenie na zabiegi.
Wierz mi, że w tym samym czasie byli tam ludzie z takimi pierdołami, że w głowie się nie mieści.

Masz dziewczyno wszystkie objawy związane z torbielą na szyszynce. Chormonalne, a przede wszystkim bóle stawów i zawroty głowy, zaburzenia równowagi.

Pójdziesz ze mną :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 15:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Nowe kartki na bazarku kartkowym dodane :) viewtopic.php?f=20&t=140274 :) polecam :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie mar 25, 2012 18:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

LSVC pisze:Nowe kartki na bazarku kartkowym dodane :) viewtopic.php?f=20&t=140274 :) polecam :)

Bardzo dziękuje :lol: choć nie wiele osób chce kupić - pomóc tyskim mruczkom a są takie piękne... Ech samo życie :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 25, 2012 19:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 26, 2012 12:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Krecik się znów dusi i znów musiał dostać steryd :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 26, 2012 18:44 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kreciku :( :ok: :ok: :ok: za twoje zdrówko!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 26, 2012 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kreciku maleńki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]