BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 8:01 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Dorciu bardzo dziękuję, a gdzie można tego linku szukać na dogo? Tak byłoby cudownie gdyby Sunia znalazła jakiś domek bo pewnie bardzo tęskni za człowiekiem - jest taka samotna :cry: zwykle takie pieski odwdzięczają się nowym właścicielom, moja koleżanka przygarnęła taką bidę porzuconą, a jest teraz z niego taki piękny pies (tez kundelek), że ludzie oglądają się za nim na ulicy, a tak kocha jej męża, że to jest aż nieprawdopodobne :) moja siostra też przygarnęła porzuconą Łatkę i też jest bardzo bardzo kochana :D jest z niej straszny przytulas, najpierw była pieskiem w budce, a teraz to już piesio domowy. Z tego co wiem to ta Sunia z Wojciechowa też czasem przebywała w domu to nie jest taki tylko wyłącznie podwórkowy piesek. Dorciu, ale chyba będzie ciężko z tym domkiem :cry: jest bardzo mało jest ludzi, którzy chcą takie psiaki przygarnąć. Ale tak jak mówisz trzeba jej dać szansę, może jdnak ktoś ją pokocha.
Miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lut 14, 2012 11:18 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Kaja888 ,ja nie wiele mogę ,ale może się uda ,bardzo bym chciała .zaraz zajrzę na dogo i zobaczę co i jak.

u mnie znów noc w plecy :cry: :oops: przyszłam zmęczona okropnie ,położyłam się późno ,a kiedy już tak fajnie się wtuliłam sen poszedł w siną dal :evil:

a dziś miałam plany na zrobienie gołąbków.

Od czasu zamarzania wody ,mam cały czas cieknący kran ,tak ma być co by znów nie zamarzło.
Koty dostały świra ,jedna przez drugą pakuje się na zlew i bawią się lub chlipią tą wodę .
moczą się przy tym okropnie :|

aż się o nie boję .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lut 14, 2012 11:52 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

już mi się odechciało gołąbków ,sąsiad znów zrobił powódź :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 14, 2012 12:23 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Dobrego na Walentego :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 14, 2012 12:26 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Z jednej strony zamarznięte z drugiej powódź.
Zwariować można:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lut 14, 2012 14:20 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

90 lat ,nie powinien mieszkać sam :cry:
sprawny fizycznie i umysłowo ,chociaż pamięć siada :cry:
umówiłam się z nim że jak robi przy wodzie to pod żadnym pozorem nie idzie do pokoju ,tam siada i zapomina o wszystkim.Telewizor. :evil:

sąsiedzi znów mają zalaną kuchnie z sufity kapie.

a jak by mnie nie było w domu?

wole nie myśleć,poprzednio weszłam a w wodzie leżał przedłużacz podłączony do prądu :?
jeden nierozważny krok.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 14, 2012 16:06 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

kaja888 to link do wątku ,ale nie widzę żeby ktoś się tym zainteresował :cry:
może tu na miau szukać pomocy ?

http://www.dogomania.pl/threads/223008- ... st18634335
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 14, 2012 22:31 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

witam wieczornie.

Od dwóch dni pisałam z bardzo sympatyczną panią zainteresowaną Lusią ,wczoraj wieczorem w końcu wysłałam fotki Lusiaka i wiecie ten miły kontakt sie urwał :evil:
Przecież Lusia jest ładna ,czy ja patrzę innymi oczyma na nią ?????
baba nawet słówka nie napisała !@#$%^%$#@! :|
:twisted:
w domu zaś szczochy znów pokazały mi tz. lęk separacyjny :twisted:

buziaki i dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 14, 2012 22:41 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

dorcia44 pisze:witam wieczornie.

Od dwóch dni pisałam z bardzo sympatyczną panią zainteresowaną Lusią ,wczoraj wieczorem w końcu wysłałam fotki Lusiaka i wiecie ten miły kontakt sie urwał :evil:
Przecież Lusia jest ładna ,czy ja patrzę innymi oczyma na nią ?????
baba nawet słówka nie napisała !@#$%^%$#@! :|
:twisted:
w domu zaś szczochy znów pokazały mi tz. lęk separacyjny :twisted:

buziaki i dobrej nocki.

Witam wieczornie
Może się jeszcze odezwie, a jeśli nie - to lepiej że teraz się wycofała, widocznie to nie TA pani.
A Lusia to słodziak i widać to każdymi oczami :D Nie tylko Pani ją tak widzi:D
Spokojnej nocy

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro lut 15, 2012 9:16 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Dorciu a możesz wpisać na dogo, że czekam na zdjęcia

kaja888

Post » Śro lut 15, 2012 12:45 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

witam kochani.
Elu ,wpiszę ,ale myślałam ze ktoś z tamtych okolic podjedzie sam zobaczyć co i jak :cry:
dobre rady to straż wezwać,wiadomo wtedy pies wyląduje w schronie ,schron jaki jest każdy wie..
chyba że dla suni schron lepszy niż ta szopa o której mówiłaś
nie wiem :oops: :cry:

Moje psy po spacerze na którym oszalały i bawiły się jak małe dzieci ,tylko bałwana nie lepiły :mrgreen: wróciły do domu całe w białych śniegowych kulach.
Wyglądają super ,ale roboty przy tym cała masa.
Chyba będę je podsuszała suszarką :roll:

Koty szczęśliwe grzeją dupki w domu ,tylko Burasia zawsze wybiega witać się z nami.
Ona nawet tarza się w tym śniegu.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 15, 2012 14:14 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

nie pochwaliłam się jaką miałam dziś miłą pobudkę o 5 rano.. 8)

pierwszego telefonu nie zdążyłam odebrać ,nie mogą skojarzyć czyj to numer :roll:
drugi odebrałam już w pełni świadoma i słyszę jakieś dzwięki i cisza..przestraszyłam się bo w tym domu źle się dzieje ,aż nagle usłyszałam cieść 8O to ja fojtuś :wink: mamusia pi ,ja cie bafię ,a ti cio lobisz ..

no tak ,Eliza śpi ,Wojtus dorwał się do telefonu i gadu gadu ,Wojtus ma niepełne 2 latka :wink:
poprosiłam aby obudził mamę buziakiem i powiedział że rozmawia z ciocią Dorotą..mama stwierdziła że spi a z ciocią to ona wczoraj rozmawiała :lol:
niesamowity dwulatek (z kwietnia) na szczęście Eliza ma do mnie darmowe :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 15, 2012 14:19 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Dorciu, a może z tego zdjęcia ktoś Sunię pokocha w co bardzo wątpię :( ale może trzeba spróbować, może zdarzy się cud. Mam obiecane zdjęcia.

kaja888

Post » Śro lut 15, 2012 14:24 Re: Tytek wciąż gila ,WODA JEST :)Panie mróz pofolguj ! !!

Elu ,napisała że czekamy fotki .
napisała też do dziewczyny ktróa jest z tamtych okolic ,poprosiłam ,tyle mogę zrobić :oops:
czekam na odpowiedź.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 15, 2012 15:37 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

zapraszamy do pomocy dla Praksedy :kotek:

viewtopic.php?f=20&t=139102
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]