Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 10, 2012 12:07 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Za kotka trzymam kciuki chociaż wetom zw Szczytna i ich wiedzy nie ufam w ogóle,jednak tylko moja prywatna opinia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bardzo ciężko chory jest Syjam z nr,5 nie wiem czy jeszcze żyje ,otrzymałam taka wiadomość i po południu idę sprawdzić czy kotek jeszcze jest.Czy zjest szansa by ktoś go zabrał i próbował mu pomóc jadąc do weta?Nie mam samochodu bo jest w warsztacie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob mar 10, 2012 12:17 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Za kotka trzymam kciuki chociaż wetom zw Szczytna i ich wiedzy nie ufam w ogóle,jednak tylko moja prywatna opinia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Bardzo ciężko chory jest Syjam z nr,5 nie wiem czy jeszcze żyje ,otrzymałam taka wiadomość i po południu idę sprawdzić czy kotek jeszcze jest.Czy zjest szansa by ktoś go zabrał i próbował mu pomóc jadąc do weta?Nie mam samochodu bo jest w warsztacie.

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob mar 10, 2012 15:44 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Za kotka trzymam kciuki chociaż wetom zw Szczytna i ich wiedzy nie ufam w ogóle,jednak tylko moja prywatna opinia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

POMOCY POMOCY!!

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pon mar 12, 2012 13:32 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Witajcie

Chyba znów się udało wygrać w whiskasie, chociaż w nagrodzonych pracach jeszcze zdjęcia z tamtego tygodnia nie ma. Pewnie to weryfikują ;)

A tutaj link do głosowania w tym tygodniu: https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6101 :ok:

Pewnie rzadko tu będę zaglądać przez najbliższe dni, bo nadal walczę o swojego kotka :(
Mizerny jest maluszek i nie widać specjalnej poprawy. Przyszły z Niemiec wyniki badań trzustki - są ok. Nadal czekam na wyniki FIPa :?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon mar 12, 2012 14:36 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon mar 12, 2012 18:45 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Witajcie

Chyba znów się udało wygrać w whiskasie, chociaż w nagrodzonych pracach jeszcze zdjęcia z tamtego tygodnia nie ma. Pewnie to weryfikują ;)

A tutaj link do głosowania w tym tygodniu: https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6101 :ok:

Pewnie rzadko tu będę zaglądać przez najbliższe dni, bo nadal walczę o swojego kotka :(
Mizerny jest maluszek i nie widać specjalnej poprawy. Przyszły z Niemiec wyniki badań trzustki - są ok. Nadal czekam na wyniki FIPa :?

Nowa_Sztno trzymam mocno kciuki :ok: :ok: za zdrówko!
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon mar 12, 2012 19:56 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

O, widzę, że są już oficjalne wyniki. Znów się udało :)

Trzymam kciuki za zdrówko :| Tylko tyle mogę :(
po_prostu_kaska

Post » Pon mar 12, 2012 22:30 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Dziękuję za te kciuki. Już możecie puścić.
Dziś po południu pożegnaliśmy kotka - przynajmniej już się nie męczy. Z nami trochę gorzej...

Dzięki!
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pon mar 12, 2012 22:48 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

O rany... przykro strasznie :(

Tam już nic nie boli. Brykaj malutki po lepszej stronie [*]
Dobrze, że nie był chociaż sam. Był dla kogoś ważny.
po_prostu_kaska

Post » Pon mar 12, 2012 22:56 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa, trzymaj się, jesteśmy z Tobą
a kociaczkowi niech lepiej będzie tam gdzie poszedł :cry:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto mar 13, 2012 9:36 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

To bardzo smutne ,że nastepny kotek odchodzi :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto mar 13, 2012 10:39 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Przykro mi bardzo współczuję. :(
Żegnaj kotku i śpij spokojnie .[*]
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 13, 2012 11:41 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Szkoda, że się nie udało. :cry:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto mar 13, 2012 12:01 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Bardzo Wam dziękuję.

Oczywiście, że szkoda - przegraliśmy w chorobą. Ale powiem Wam, że jak wróciłam do domu i zobaczyłam :kotek: zdjęcia tuż po panleukopenii, to nawet wtedy, choć mocno osłabiony, wyglądał sto razy lepiej niż w ostatnich dniach. Nie widziałam może tego w ostatnim czasie, albo nie chciałam zauważyć, ale to już naprawdę cień :kotek: był.
Już nie cierpi i to jest najważniejsze [*]

Teraz czas ponownie skupić się na naszej kotce i psiaku :)
I czekać, aż pustkę po :kotek: wypełni jakiś kolejny :kotek: :)

No i na klikaniu się skupiamy, tak ;) https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=6101 :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto mar 13, 2012 15:52 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

horacy 7 pisze:Przykro mi bardzo współczuję. :(
Żegnaj kotku i śpij spokojnie .[*]

:( :(
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]